مشاهده سوابق مالیاتی با کد ملی

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که مشمول پرداخت مالیات هستند، قطع به یقین با اصطلاحات مالیاتی نیز آشنایید؛ از جمله امور مالیاتی که بسیار با آن سروکار دارید بدهی مالیاتی است. منظور از بدهی مالیاتی چیست؟ چطور از میزان بدهی مالیاتی خود مطلع شویم؟ اصلا از کجا بفهمیم که چقدر مالیات داریم؟ در […]
  • تعداد نظرات: 2
  • دسته بندی ها: مالیات
  • زمان مطالعه: 17 دقیقه

نکته: در صورتی که نیازمند قرار گرفتن آموزش خاص و یا مطلبی به صورت رایگان در حوزه های حسابداری و کامپیوتر هستید آن را در قسمت نظرات همین صفحه وارد کنید.

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که مشمول پرداخت مالیات هستند، قطع به یقین با اصطلاحات مالیاتی نیز آشنایید؛ از جمله امور مالیاتی که بسیار با آن سروکار دارید بدهی مالیاتی است. منظور از بدهی مالیاتی چیست؟ چطور از میزان بدهی مالیاتی خود مطلع شویم؟ اصلا از کجا بفهمیم که چقدر مالیات داریم؟ در این مقاله روش های مشاهده سوابق مالیاتی با کد ملی را به صورت تصویری و استعلام پرونده مالیاتی با کد ملی به شما آموزش خواهیم داد.

اگر میخواهید به امور مالیاتی تسلط یابید و با دریافت مدرک فنی حرفه ای در این حوزه مشغول به کار شوید و کسب درآمد داشته باشید میتوانید به صفحه دوره مالیاتی مراجعه کنید و صفر تا صد مالیات را یاد بگیرید.

سوابق مالیاتی

در خصوص سوابق مالیاتی باید بدانید پرداخت مالیات باید به صورت سالانه انجام شود. چنانجه اشخاص حقیقی و یا حقوقی در ارتباط با این مورد کم کاری کنند علاوه بر آنکه باید بدهی پرداخت کنند باید جریمه تعیین شده ای را که اداره مالیات نیز تعیین می کند را نیز پرداخت کنند. چنانچه شخص حقیقی یا حقوقی به تعهدات خود عمل نکرده و مالیات سالیانه خود را نپردازد ابتدا باید استعلام سوابق مالیاتی خود را بگیرد تا بتواند در اسرع وقت اقدام به پرداخت آن کند.

در سال های گذشته سیستم مالیاتی به صورتی اداره می شد که تمام افراد برای مشخص شدن مبلغ مالیات خود باید به اداره مالیات به صورت حضوری مراجعه می کردند. این مورد امکان داشت افراد را با مشکلات زیادی رو به رو کند. علاوه بر آن در صورتی که فردی دارای بدهی مالیاتی بود نمی توانست از تسهیلات دولتی استفاده کند و یا از حقوق شهروندی خود بهره ببرد.

بنابراین از سال ۱۴۰۰ قوانین جدیدی در خصوص امور مالیاتی در کشور تصویب شده که توانسته کار مودیان مالیاتی را برای دسترسی به سوابق مالیاتی خود بسیار ساده تر کند. در حال حاضر مودیان مالیاتی می توانند به صورت شبانه روز در هر شرایط جغرافیایی به سامانه استعلام بدهی مالیاتی مراجعه کرده و اقدام به پرداخت بدهی مالیاتی خود کنند.

حسابداری مالیاتی یکی از انواع حسابداری می باشد که دارای مشاغل زیادی می باشد شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص آن به صفحه حسابداری مالیاتی مراجعه کنید.

انواع سوابق مالیاتی

همانطور که در بخش بالا مشاهده کردید سوابق مالیاتی امروزه از طریق سامانه الکترونیکی ممکن است و نیازی به اداره مالیات به صورت حضوری نمی باشد. استعلام سوابق مالیاتی با کد ملی در این سامانه به ۴ شیوه گوناگون امکان پذیر می باشد که فقط به یک سیستم الکترونیکی نیاز دارد. ۴ شیوه برای استعلام سوابق مالیاتی با استفاده از کد ملی به شرح زیر می باشند:

  • مشاهده سوابق مالیاتی و استعلام بدهی مالیاتی با استفاده از کد ملی
  • مشاهده سوابق مالیاتی و مطلع شدن از بدهی با استفاده از شناسه ملی
  • مراجعه به بعضی از سایت های معتبر برای استعلام بدهی های مالیاتی
  • دسترسی به سوابق مالیاتی و مشاهده بدهی مالیاتی اشخاص حقیقی و اصنافی که مالک مغازه می باشند با استفاده از نرم افزار های مالیاتی پروانه کسب

برای یادگیری حسابداری در ابتدا باید بهترین آموزشگاه حسابداری را انتخاب کنید، در نهایت متناسب با شرایط دوره اقدام به یادگیری کنید. به همین منظور اگر به دنبال یادگیری حسابداری به صورت تخصصی هستید، می توانید همین حالا به صفحه آموزش رایگان حسابداری از مبتدی تا پیشرفته مراجعه کنید.

مشاهده سوابق مالیاتی با کد ملی

همانطور که در بخش قبل اشاره کردیم برای پرداخت مالیات می توانید بدون مراجعه حضوری فقط با کد ملی از وضعیت پرونده خود مطلع شوید.

از کجا بفهمیم چقدر مالیات داریم؟ برای این کار نیاز است که شما در ابتدا در سامانه جامع مالیاتی کشور عضو شوید و سپس با دریافت استعلام سوابق مالیاتی، اقدام به پرداخت بدهی خود کنید.

سامانه جامع اداره مالیات کشور برای ساده سازی و هوشمندسازی از امکان استعلام بدهی مالیاتی از طریق کد ملی استفاده کرده است؛ که برای استعلام مالیاتی از این راه در صورتی که شما یک فرد حقیقی باشید به کدملی و در صورتی که حقوقی هستید به شناسه‌ی ملی نیاز دارید.

در جهت ساده سازی و هوشمند سازی سامانه های مالیاتی سازمان امور مالیاتی این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بتوانید با استفاده از کد ملی اقدام به استعلام سوابق مالیاتی کنید. دقت داشته باشید که برای استعلام سوابق و بدهی مالیاتی خودتان در این شیوه تنها به کد ملی احتیاج دارید. برای استعلام سوابق مالیاتی می توانید مراحل زیر را طی کنید:

  • ابتدا وارد سامانه امور مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir شوید.
  • لازم است بدانید یک کد ۶ رقمی به موبایل شما پیامک می شود که مطابق تصویر زیر باید این کد را در کادر موجود وارد نمایید.

علاوه بر مشاهده سوابق مالیاتی مشاهده سوابق بیمه از مواردی می باشد که عده زیادی از افراد در پی آن هستند به همین منظور می توانید به صفحه مشاهده جمع کل سوابق بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید.

در سمت راست بر روی گزینه درخواست‌ها کلیک کنید.

سپس بر روی گزینه استعلام بدهی مالیاتی کلیک کنید.

لازم است بدانید در این مرحله با وارد کردن شماره ملی خود می توانید تمام سوابق مالیاتی و بدهی مالیاتی خود را به عنوان شخص حقیقی و یا حقوقی مشاهده نمایید.

پیشنهاد ویژه: برای مشاهده واریزی سهام عدالت به صفحه آخرین واریزی سود سهام عدالت با کد ملی مراجعه کنید.

روش‌های استعلام بدهی مالیاتی

امروزه شیوه های اینترنتی و الکترونیکی گسترش پیدا کرده به گونه ای که می توانید برای استعلام بدهی های مالیاتی و سوابق مالیاتی خود از شیوه های گوناگونی استفاده کنید. همانطور که در بخش بالا ذکر شد از سال ۱۴۰۰ و با ایجاد سامانه الکترونیکی نهاد های گوناگون و افراد حقوقی و حقیقی می توانند با استفاده از ۳ شیوه زیر اقدام برای استعلام سوابق مالیاتی خود کنند.

  • استعلام سوابق مالیاتی با استفاده از کد ملی : افراد حقیقی می توانند با استفاده از این شیوه تنها با وارد کردن کد ملی خود بدهی و سوابق مالیاتی خود را مشاهده نمایند.
  • استعلام سوابق مالیاتی با کد شناسه ملی : در این شیوه نیز دستیابی به سوابق مالیاتی و مشاهده بدهی با استفاده از وارد کردن شناسه ملی صورت می گیرد.
  • مراجعه به نرم افزار های معتبر که در ارتباط با این مورد می توانند کمک بسزایی برای استعلام بدهی مالیاتی شما کنند.

اگر نمی دانید حقوق دریافتی شما مشمول چه میزان مالیات می باشد، پیشنهاد می کنیم همین حالا به صفحه جدول مالیات حقوق ۱۴۰۳ مراجعه کنید.

استعلام مالیات با شناسه ملی

در ارتباط با استعلام بدهی مالیاتی با شناسه ملی باید بدانید همانطور که در بخش بالا اشاره کردیم با استفاده از شناسه مالیاتی امکان استعلام بدهی مالیاتی وجود دارد. شرکت ها با استفاده از شناسه می توانند اطلاعات کامل در خصوص بدهی خود داشته باشند و نسبت به پرداخت آن اقدام کنند. البته توجه داشته باشید که برای استعلام مالیات با شناسه ملی باید رمز عبور حساب کاربری شرکت همچنین شناسه ملی آن را در اختیار داشته باشید.

لازم است بدانید قسمتی از مالیات بر درآمد، مالیات تکلیفی می باشد که میزان و محاسبه کسر و پرداختی آن مطابق قانون مربوطه انجام می شود، شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این مالیات به صفحه مالیات تکلیفی چیست مراجعه کنید.

نحوه استعلام مالیات با کد ملی

در شیوه دوم برای استعلام بدهی مالیاتی با کد ملی یا استعلام مالیات از طریق کد ملی ابتدا باید در سایت جامع اداره مالیات کشور ثبت نام کنید.

لازم به ذکر است شما برای ثبت نام در این سامانه نیاز به کد ملی، شماره موبایل و تاریخ تولدتان دارید. البته به یاد داشته باشید که شماره موبایلی که قرار است از آن استفاده کنید باید با نام خودتان ثبت شده باشد چرا که کد ملی با تلفن ثبت شده انطباق داده میشود و در صورت مغایرت امکان دسترسی به سامانه برایتان صادر نمی‌ شود.

بعد از ورود به سایت و وارد کردن اطلاعات شخصی یک کد شش رقمی برای شما ارسال می شود که با وارد کردن آن؛ شما در سامانه جامع مالیاتی عضو می شود از این پس می‌ توانید در این سامانه از همه‌ی اطلاعیه‌ ها اخبار قوانین و امکانات سایت مطلع شوید.

البته لازم است که اضافه کنیم با ثبت نام در این سامانه هیچ پرونده‌ ای برای شما تشکیل نمی‌ شود فقط در صورتی که از قبل پرونده داشته باشید می توانید از وضعیت آن مطلع شوید.

با استفاده از استعلام بدهی مالیاتی با استفاده از کد ملی امکان دسترسی شما به سوابق مالیاتی و بدهی ها فراهم می شود به همین منظور و برای استعلام بدهی مالیاتی مراحل زیر را طی کنید:

  • در اولین مرحله بعد از ثبت نام در میز خدمات عملیات الکترونیکی مالیاتی باید به نشانی my.tax.gov.ir مراجعه کنید.
  • همانطور که در بخش ثبت نام ذکر شد برای ثبت نام باید اطلاعات شخصی خود را در قسمت ثبت نام وارد کنید.
  • بعد از ثبت نام باید رمز عبور و کدملی خود را وارد کنید.
  • در این مرحله باید کد امنیتی تصویری را در بخش موجود را وارد کنید.
  • در این مرحله به پنل کاربری خود دسترسی دارید و می توانید موارد گوناگون مانند : ابلاغیه های الکترونیکی، سوابق مالیاتی، استعلام بدهی مالیاتی با استفاده از کد ملی، فیش های پرداختی الکترونیکی و ……. را مشاهده نمایید.

لیست بدهکاران مالیاتی با کد ملی

بدهی مالیاتی چیست؟ بدهی مالیاتی همانطور که از اسمش پیداست بدهی است که باید برای مالیات پرداخت شود ولی پرداخت نشده است.

در صورتی که شما از مشمولین بدهی مالیاتی باشید باید در ابتدا استعلام بدهی مالیاتی خود را دریافت کنید و پس از آن با روش های که پیش رو دارید بدهی خود را تسویه کنید.

با پیشرفتی که صنعت تکنولوژی داشته و راحتی ارتباطات امروزه دیگر نیاز به حضور در مراجع دولتی برای استعلام و پرداخت مالیات نیست.

شما میتوانید به راحتی به صورت آنلاین این مراحل را طی کنید و مالیات خود را بپردازید در ادامه در رابطه با اینکه چطور استعلام مالیاتی را دریافت کنیم و پرداخت مالیاتی انجام دهیم هر آنچه را که نیاز است ذکر می‌کنیم.

به یاد داشته باشید که راهی برای استعلام لیست بدهکاران مالیاتی وجود ندارد چرا که اطلاعات این لیست کاملا محرمانه بوده و در صورتی که این اطلاعات به هر نحوی فاش شود اشخاص چه حقیقی و چه حقوقی می‌توانند با مراجعه به دادگاه از اداره دارایی شکایت کرده و اعاده حیثیت کنند.

شما فقط میتوانید با استعلام از ممیزین دارایی از میزان بدهی و وضعیت پرونده خودتان مطلع شوید و راهی برای اطلاع از درآمد و بدهی افراد دیگر بدون مجوز خود شخص یا دادگاه وجود ندارد.

اگر درگیر مالیات اجاره املاک هستید و با تبصره های جدید این مالیات آشنایی ندارید حتما مقاله محاسبه مالیات اجاره را مطالعه کنید.

چگونه بفهمیم بدهکار مالیاتی هستیم

برای اینکه بفهمیم چه میزان بدهی مالیاتی داریم همانطور که اشاره کردیم به سامانه‌ی جامع مالیاتی کشور مراجعه میکنیم در صورتی که از قبل در این سامانه عضویت داریم با ورود اطلاعات وارد پنل کاربری خود می شویم و اگر چنان از قبل ثبت نامی نداشته ایم پس از ورود اطلاعات و دریافت عضویت به بخش بدهی های مالیاتی مراجعه کرده و درصورتی که پرونده مالیاتی داشته باشیم از این طریق می‌توانیم از وضعیت پرونده خود، اعم از میزان بدهی، موارد پرداخت شده، مهلت پرداخت و… مطلع شویم.

اگر نمی دانید نحوه محاسبه مالیات عیدی چگونه است، پیشنهاد ما به شما مراجعه به صفحه محاسبه مالیات عیدی می باشد.

استعلام بدهی مالیاتی اشخاص حقیقی با کد ملی

اشخاص حقیقی جهت استعلام بدهی مالیاتی خود می توانند با استفاده از کد ملی اقدام کنند. همانطور که می دانید مالیات نمونه هایی که دارد که شامل: مالیات بر درآمد، مالیات بر مشاغل، مالیات ملک و …… می باشد که می تواند به اشخاص با مشاغل گوناگون تعلق بگیرد.

پیشنهاد می کنیم هر چند وقت یکبار به درگاه خدمات الکترونیک مراجعه نمایید تا از شرایط مالیاتی خود اطلاع داشته باشید. در این شرایط می توانید زود تر از بدهی مالیاتی خود مطلع شده و سریع تر اقدام به پرداخت آن کنید تا مشمول پرداخت جریمه نشوید.

نرم افزار حسابداری در حال حاضر برای تمام انواع حسابداری مورد استفاده قرار می گیرد، شما می توانید برای آشنایی با بهترین نرم افزارهای حسابداری همین حالا به صفحه نرم افزار حسابداری مراجعه کنید.

استعلام بدهی مالیاتی اشخاص حقوقی

استعلام بدهی مالیاتی برای شرکت ها و اشخاص حقیقی جهت جلوگیری از بروز هرگونه مشکل مالیاتی بسیار حائز اهمیت می باشد. مطابق مراحل زیر می توانید برای مشاهده سوابق مالیاتی اشخاص حقوقی اقدام کنید:

  • ابتدا به سامانه tax.gov.ir بروید.
  • توجه داشته باشید اگر حساب کاربری در این سامانه ندارید باید اقدام به ثبت نام در این سامانه کنید.
  • بعد از ایجاد حساب کاربری و ورود به آن در این مرحله باید اقدام به ورود اطلاعات خصوصی شرکتان کنید.
  • چنانچه در زمان استعلام سوابق متوجه بدهی مالیاتی شدید امکان پرداخت آن به صورت آنلاین را دارید.
  • اسناد مربوط با پرداخت های مالیاتی و رسید های آن در حساب کاربری شما ثبت می شود.

شما می توانید برای دریافت اخبار مالیاتی حتما به پورتال رسمی سازمان امور مالیاتی مراجعه کنید.

استعلام ممنوع الخروجی مالیاتی با کد ملی

از جمله مشکلاتی که در صورت بدهی مالیاتی گریبانگیر فرد می‌شود ممنوع الخروج شدن از کشور است.

در صورتی که شما بدهی مالیاتی داشته باشید از سوی سازمان اداره مالیات کشور مشمول یک سری جریمه ها و محدودیت ها میشود، که ممنوع الخروجی یک از آنها است.

البته در صورتی که پرونده مالیاتی مربوط به افراد حقوقی باشد این طرح مشمول روسا و سهامداران آن شرکت می‌شود.

در صورتی که حکم ممنوع الخروجی شما تایید شود تا ۲۰ روز حق اعتراض دارید که در این مدت پرونده به تعویق می‌افتند و امکان لغو حکم از سوی دادگاه نیز وجود دارد.

مدت ممنوع الخروجی افراد در حالت عادی ۶ ماه است که در صورت صلاحدید دادگاه امکان تغییر آن وجود دارد.

اگر شما از مشمولین پرداخت مالیاتی باشید می‌توانید با مراجعه به سامانه‌ مذکور، و وارد کردن کد ملی بدون آنکه به صورت حضوری به دادگاه یا مرکزی دیگر مراجعه کنید از وضعیت خود مطلع شوید.

البته در صورتی که علت ممنوعیت خروج شما از کشور بدهکاری مالیاتی است همان بهتر که تسویه کنید و از بروز مشکلات بعدی پیشگیری کنید.

حسابداری مالی یکی از زیر شاخه های حسابداری می باشد که شما می توانید برای ریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این رشته حسابداری همین حالا به صفحه رشته حسابداری مالی مراجعه کنید.

استعلام بدهی مالیاتی اشخاص حقوقی

به طور معمول افراد حقوقی بیشتر از افراد حقیقی با بدهی مالیاتی سروکار دارند، تمامی شرکت ها اشخاص حقوقی و سازمان هایی که مشمول بدهی مالیاتی هستند میتواند با مراجعه به سایت اداره مالیات و وارد کردن شناسه ملی، استعلام پرونده مالیاتی خود را دریافت کنند.

البته در رابطه با افراد حقوقی باید توصیه کنیم که این اشخاص بهتر است مالیات خود را به موقع پرداخت کنند تا گرفتار بدهی مالیاتی نشوند چرا که مشمول این طرح بودن محدودیت های زیاد دیگری برای کسب و کار آنها به همراه دارد.

توجه داشته باشید برای پرداخت مالیات حتما باید اینتاکد داشته باشید. اگر نمی دانید چطور اینتاکد مالیاتی دریافت کنید و چه کاربردی دارد مقاله اینتا کد را مطالعه کنید.

استعلام بدهی مالیاتی شرکت سهامی

در واقع شرکت های سهامی، زیر مجموعه‌ای از اشخاص حقوقی به شمار میروند از همین رو استعلام بدهی آنها نیز همانند استعلام بدهی پرونده های مالیاتی افراد حقوقی است.

برای دریافت استعلام، شرکت ها باید وارد سامانه مالیاتی شوند و با داشتن اطلاعات شخصی و شناسه ملی استعلام بدهی مالیاتی خود را دریافت و نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.

در صورتی که شرکتی بدهی مالیاتی داشته باشد و در پرداخت آن کوتاهی کند این بدهی در سوابق سهامداران و روسای شرکت ثبت می‌شود و مشکلات عمده‌ای من جمله ممنوع الخروجی را برای آنها ایجاد می‌کند که در این صورت تا مدت‌ها شرکت از یک سری امتیازات دور میماند و یا با محدودیت های زیادی مواجه میشود از همین رو چه بهتر که افراد حقوقی در اولین فرصت نسبت به تسویه بدهی مالیاتی خود اقدام کنند.

یکی از بهترین شیوه ها برای دریافت مالیات از اشخاص و شرکت های بزرگ مالیات بر ارزش افزوده می باشد که دارای انواع مختلفی می باشد. شما می توانید برای شناخت انواع آن به صفحه انواع مالیات بر ارزش افزوده مراجعه کنید.

استعلام بدهی مالیاتی ملک

اگر شما صاحب ملکی هستید باید در این خصوص بدانید که به املاک نیز مالیات تعلق خواهد گرفت. در ارتباط با نقل و انتقال املاک باید بدانید که با ماخذ ارزش معاملاتی و به نرخ ۵ درصد مشمول مالیات می گردند.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مالیات ملک همین حالا مقاله مالیات نقل و انتقال ملک را در سایت آموزشگاه آریا تهران مطالعه نمایید.

استعلام بدهی مالیاتی مغازه

لازم است بدانید واحد های صنفی و مغازه ها نیز متناسب با نوع فعالیتشان باید مالیات پرداخت کنند. بنابراین اگر صاحب مغازه هستید، باید در زمان مقرر اقدام به ارائه اظهارنامه مالیاتی خود کرده و در اسرع وقت برای پرداخت مبلغ مالیات خود اقدام کنید. چنانچه که مالیات را به موقع پرداخت نکنید بدهی مالیاتی برای شما ثبت خواهد شد و امکان دارد مشمول جریمه های گوناگونی شوید. همچنین در صورت پرداخت نکردن مالیات امکان دارد موجب بروز مشکلاتی در کار شما شود و محدودیت های گوناگونی در هنگام دریافت خدمات دولتی داشته باشید.

در ارتباط با افرادی که دارای کسب و کار های اینترنتی هستند نیز به همین صورت می باشد. این اشخاص باید اطلاعات مالیاتی خود را مطابق درآمد خود تکمیل نمایند و مشمول مالیات نیز می باشند. روند مالیاتی برای مشاغل اینترنتی به ترتیب شامل : خوداظهاری مالیاتی، محاسبه و اعلام مبلغ و در نهایت پرداخت مالیات می شود. لازم است بدانید کسب و کار در صورتی که این مبلغ پرداخت نشود مشمول جریمه می باشد و تا هنگام تسویه بدهی مالیاتی محدودیت های گوناگونی برای آن به وجود می آید.

استعلام بدهی مالیاتی و ممنوع الخروجی

مبحث ممنوع الخروجی یکی از توابع بدهی مالیاتی می باشد. همانطور که در بخش بالا گفته شد افراد حقیقی یا حقوقی که دارای بدهی مالیاتی هستند مشمول جریمه و محدودیت های گوناگون می شوند که یکی از این محدودیت ها ممنوع الخروجی می باشد. در حقیقت در ارتباط با افراد حقوقی این مدیریت و یا ریاست شرکت و مجموعه می باشد که باید این عواقب را در نظر داشته باشند.

اشخاص می توانند با مراجعه به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی اقدام به استعلام در خصوص وضعیت ممنوع الخروجی خود کنند.

توجه داشته باشید معمولا ۶ ماه مدت زمان ممنوع الخروجی می باشد اما امکات دارد به صلاح دید دادگاه این مدت زمان مجددا تمدید شود. باید توجه کنید که اشخاص ۲۰ روز بعد از صدور حکم این امکان را دارند که اعتراض به ممنوع الخروجی خود کنند و این امر امکان دارد اجرای حکم را به تعویق بیندازد یا لغو کند. پیشنهاد ما به شما این می باشد که در موقعیتی که علت ممنوع الخروج بودن شما بدهی مالیاتی می باشد این بدهی را تسویه نمایید تا از مانع از مشکلات بعدی شوید.

مطابق با ماده ۲۰۲ قانون مالیات های مستقیم می تواند از خروج بدهکاران مالیاتی که میزان بدهی آنها از مراجع قانونی ذی ربط از ۲۰ درصد سرمایه ثبت شده و یا مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان سایر اشخاص حقوقی و اشخاص حقیقی تولیدی از ۱۰ درصد سرمایه ثبت شده و یا ۲۰۰ میلیون تومان و باقی اشخاص حقیقی از ۱۰۰ میلیون تومان بیشتر باشد جلوگیری خواهد کرد.

لازم به ذکر است تیم حسابداری آریا تهران برای دسترسی راحت تر شما به مطالب در خصوص حسابداری این امکان را فراهم کرده اند تا بتوانید به این مقالات تخصصی به صورت رایگان دسترسی داشته باشید. به همین منظور می توانید به صفحه بهترین مقالات حسابداری رایگان مراجعه کنید.

کلام آخر

تفاوتی ندارد که شما یک فرد حقیقی باشید یا حقوقی در صورتی که بدهی مالیاتی داشته باشید به طور قطع با محدودیت هایی روبرو می‌شوید که شما و کسب و کارتان را به چالش میکشد برای همین هم بهتر است که به موقع اقدام به پرداخت مالیات خود کنید تا در سوابق مالیاتی شما چیزی ثبت نشود اما اگر گاها در پرداخت مالیات به مشکل خوردید میتوانید با انجام مراحلی که در مباحث قبل به آنها اشاره کردیم جهت پرداخت مالیات خود قدم بردارید. سامانه‌‌ی اداره مالیات کشور با غیر حضوری کردن این موارد راه را برای شما راحت تر کرده است.

ما در این محتوا سعی داشتیم تا با پرداخت به موضوع بدهی مالیاتی تمام مسائل مربوط به آن را که ممکن است برای هر فردی ایجاد شود روشن کنیم. با این وجود اگر شما سوالی دارید که پاسخ آن را در محتوای ما نیافتید می‌توانید با مراجعه به قسمت نظرات سوال خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما باشند.

در پایان از اینکه تا انتها همراهمان بودید نهایت سپاس و تشکر را داریم.

چگونه از مالیات خود مطلع شویم؟

هر چند وقت از سوابق مالیاتی استعلام بگیریم؟