انواع حسابداری

همانطور که می دانید حسابداری یکی از اصلی ترین نیاز ها برای هر کسب و کار گرفته از مغازه داران تا تاجران و مدیر یک سازمان می باشد که جهت بهبود مدیریت شرایط مالی شما می باشد. بهتر است بدانید که حسابداری انواع گوناگونی دارد که هر کدام از انواع آن با هدف خاصی استفاده […]

نکته: در صورتی که نیازمند قرار گرفتن آموزش خاص و یا مطلبی به صورت رایگان در حوزه های حسابداری و کامپیوتر هستید آن را در قسمت نظرات همین صفحه وارد کنید.

همانطور که می دانید حسابداری یکی از اصلی ترین نیاز ها برای هر کسب و کار گرفته از مغازه داران تا تاجران و مدیر یک سازمان می باشد که جهت بهبود مدیریت شرایط مالی شما می باشد. بهتر است بدانید که حسابداری انواع گوناگونی دارد که هر کدام از انواع آن با هدف خاصی استفاده می شود. اگر نمی دانید انواع حسابداری چیست با ما همراه باشید در ادامه قصد داریم به معرفی انواع حسابداری بپردازیم.

همانطور که گفته شد حسابداری برای تمام کسب و کار ها استفاده می شود و به همین علت دارای بازار کار بسیاری می باشد از همین رو داوطلبان تحصیل در این رشته نیز زیاد است. اگر شما نیز علاقه مند به کسب اطلاعات در خصوص رشته حسابداری هستید، پیشنهاد می کنیم مقاله جامع رشته حسابداری چیست را مطالعه نمایید.

پیشنهاد ویژه: اگر به دنبال آموزش صفر تا صد حسابداری ویژه بازار کار بصورت کاربردی و عملی هستید حتما در دوره آموزش حسابداری شرکت کنید.

انواع حسابداری

انواع حسابداری

 در خصوص رشته حسابداری Accounting «حسابداری به انگلیسی» که یکی از رشته های فنی حرفه ای می باشد، باید بدانید اکثر افراد علاقه مند به رشته حسابداری و یا افرادی که می خواهند در خصوص حسابداری اطلاعاتی داشته باشند ابتدا باید بدانند حسابداری دارای زیر شاخه های گوناگونی می باشد که هر یک در زمینه جداگانه مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین علاقه مندان به رشته حسابداری می توانند یکی از انواع حسابداری را انتخاب کنند و در حوزه مورد نظر شروع به فعالیت کنند. با ما همراه باشید در ادامه به معرفی انواع حسابداری و کاربرد هر یک از آنها برای سازمان‌ها و همچنین بهترین روش های حسابداری می پردازیم.

عده زیادی از افراد با توجه به اینکه رشته تحصیلی آنان حسابداری نیست اما علاقه مند به یادگیری و آموزش حسابداری هستند، اولین نکته ای که باید در این خصوص در نظر داشته باشید این است که باید بهترین موسسه و آموزشگاه را برای یادگیری حسابداری انتخاب کنید. برای آشنایی و شناخت بهترین آموزشگاه برای آموزش حسابداری کافیست نگاهی به صفحه بهترین آموزشگاه حسابداری در تهران بیندازید. همچنین اگر قصد دریافت دیپلم حسابداری را دارید باید در خصوص آن اطللاعات کافی را داشته باشید به همین منظور می توانید به صفحه دیپلم حسابداری مراجعه کنید.

خب حالا بریم برای معرفی انواع حسابداری ها، برخی از اصلی ترین انواع و زیر شاخه های حسابداری به شرح زیر می باشند:

  1. حسابداری مالی
  2. حسابداری دولتی
  3. حسابداری بهای تمام شده
  4. حسابداری مالیاتی
  5. حسابداری قانونی یا همان حقوقی
  6. حسابداری مدیریتی
  7. حسابداری عمومی
  8. حسابرسی

عده زیادی از افراد به دنبال سوالات آزمون حسابداری و یا سوالات مصاحبه حسابداری هستند، از این رو می توانید در بخش زیر بر روی بخش مربوطه کلیک کرده و به صفحه مورد نظرتان مراجعه کنید. با ما همراه باشید در ادامه به بررسی انواع حسابداری «انواع حسابداری به انگلیسی» می پردازیم.

همچنین اگر به دنبال نمونه سوالات عملی حسابداری با جواب هستید، پیشنهاد ما به شما مراجعه به صفحه نمونه سوالات عملی حسابداری مقدماتی فنی حرفه ای با جواب در سایت آموزشگاه آریا تهران می باشد.

حسابداری مالی

حسابداری مالی

حسابداری مالی یکی از انواع حسابداری می باشد اگر بخواهیم در خصوص این نوع حسابداری صحبت کنیم باید بگوییم به تمام مراحلی که برای جمع آوری اطلاعات و تدوین گزارش مالی باید انجام شود، حسابداری مالی می گویند.

وظایف حسابداران مالی شامل : ردیابی، ثبت و تهیه صورت های مالی مطابق معاملات سازمان می باشد. در این شیوه حسابدار همواره به عملکرد مالی شرکت در گذشته توجه می کند و گزارش های لازمه را با در لحاظ کردن این عملکرد فراهم و تدوین می کند.

نکته ای که وجود دارد این می باشد که صورت های مالی فراهم شده با شیوه حسابداری مالی باید منطبق با استاندارد ها و اصول پذیرفته شده حسابداری باشد. شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حسابداری مالی همین حالا به صفحه حسابداری مالی چیست مراجعه کنید.

اصول اولیه حسابداری چیست؟ اگر در ارتباط با اصول اولیه حسابداری نمی دانید لازم به ذکر است در قسمت های گوناگون حسابداری مدیر مالی یک شرکت باید از قوانین و دستور العمل های برای تهیه گزارش اطلاعات مالی از آنان پیروی کند که در حقیقت این اصول استاندارد نوعی الگوی انجام کار می باشد یا بهتر است بگوییم اصول حسابداری به آن می گویند. همانطور که گفته شد در تمام انواع حسابداری یا قسمت های مختلف حسابداری باید اصول حسابداری رعایت شود. بنابراین اگر اطلاعاتی در خصوص اصول حسابداری ندارید مقاله اصول حسابداری چیست را مطالعه کنید.

همچنین در خصوص انواع حسابداری مالی لازم است بدانید به دو نوع حسابداری نقدی و حسابداری تعهدی تقسیم می شوند و در حالت کلی از حسابداری تعهدی برای انجام امور مالی مرتبط به سازمان های بزرگ و از حسابداری نقدی برای فراهم کردن گزارشات مالی در کسب و کار های کوچک استفاده می شود. شاخص های در خصوص انجام وظایف حسابداران مالی وجود دارد که آن ها را بررسی می کنند و این شاخص ها به شرح زیر می باشند:

  • درآمدها
  • پرداختی‌ها
  • دفترکل
  • حساب‌های پرداختی
  • حساب‌های دریافتی
  • حقوق و دستمزد
  • دارایی‌ های ثابت

پیشنهاد ویژه: برای شرکت در بهترین دوره حسابدرای از مقدماتی تا پیشرفته ویژه بازار کار همراه با دریافت مدرک معتبر فنی حرفه ای، به صفحه دوره حسابداری مراجعه کنید.

 حسابداری دولتی

حسابداری دولتی

یکی دیگر از انواع حسابداری، حسابداری دولتی می باشد. به فرآیند برنامه ریزی مالی و اختصاص دادن منابع مالی به سازمان های دولتی حسابداری دولتی می گویند. وظایف حسابداران دولتی در سطح ادارات دولتی، مناطق شهری و استان ها می باشد. بنابراین تمام فعالیت های حسابداران دولتی باید مطابق استانداردهای حسابداری دولتی باشد.

از مهم ترین وظایف حسابداران دولتی می توان به بررسی بودجه دولت و اختصاص دادن آن به فعالیت های گوناگون اشاره کرد. به همین علت اطلاعات محرمانه زیادی در اختیار حسابداران دولتی قرار می گیرد که باید در حفظ و نگهداری آن بسیار تلاش کنند.

انواع مبنای حسابداری دولتی «انواع حسابداری دولتی» به شرح زیر می باشند:

  • حسابداری نقدی
  • حسابداری تعهدی
  • حسابداری نیمه تعهدی
  • حسابداری تعهدی تعدیل شده
  • حسابداری نقدی تعدیل شده

حسابداری فروش یکی از زیر شاخه های حسابداری می باشد که شما می توانید برای آشنایی بیشتر با آن به صفحه حسابداری فروش در سایت آریا تهران مراجعه کنید.

حسابداری بهای تمام شده

حسابداری بهای تمام شده

یکی دیگر از انواع حسابداری، حسابداری بهای تمام شده یا حسابداری هزینه می باشد. حسابداری بهای تمام شده به صورت تخصصی به بررسی هزینه های انجام شده در کسب و کار های می پردازد. کابرد این شیوه به صورت معمول برای سازمان هایی در زمینه تولید یا خدمت رسانی فعالیت می کنند، می باشد. در حسابداری بهای تمام شده به بررسی برخی از هزینه های ثابت و متغییر می پردازند که این موارد شامل موارد زیر می باشند:

  • هزینه سربار
  • هزینه نگهداری
  • هزینه تولید
  • هزینه استهلاک دارایی‌ها
  • هزینه حقوق و دستمزد

سپس متناسب با نتایج بدست آمده از بررسی هزینه های ذکر شده، قیمت سر به سر مشخص می شود. برخی از افراد اعتقاد دارند که حسابداری بهای تمام شده یا همان حسابداری هزینه زیر مجموعه حسابداری مدیریتی می باشد چرا که این افراد با بررسی هزینه ها و مقایسه آنان با خروجی تولیدات و بعد از مشورت کردن با مدیران شرکت برای بهبود عملکرد مالی آنان تصمیم گیری می کنند.

حسابداری بهای تمام شده دارای انواعی می باشد که در این بخش به بررسی آنان می پردازیم. انواع حسابداری بهای تمام شده به شرح زیر می باشند:

  • حسابداری بهای تمام شده استاندارد
  • بهای تمام شده مبتنی بر فعالیت
  • بهای تمام شده حاشیه‌ای

شما می توانید برای اطلاع بیشتر در خصوص حسابداری بهای تمام شده به صفحه حسابداری بهای تمام شده در سایت آریا تهران مراجعه کنید.

لازم است بدانید در کشور ایران از حسابداری صنعتی با نام های حسابداری هزینه یا حسابداری بهای تمام شده و قیمت تمام شده نیز یاد می شود. در نهایت می توان گفت حسابداری صنعتی شامل شبکه ای مفاهیم، شیوه های شناسایی، اندازه گیری، طبقه بندی، تشخیص و تجمیع، گزارش کردن هزینه ها و مقایسه آن با بودجه و استاندارد ها می باشد.

اگر به دنبال اطلاعات بیشتر در خصوص حسابداری صنعتی هستید، می توانید به صفحه حسابداری صنعتی چیست مراجعه کنید.

متناسب با اطلاعات بدست آمده از حسابداری صنعتی مدیران سازمان ها می توانند عملکرد حقیقی سیستم تولیدی را شناسایی و برای برنامه های آتی که شامل تولید یا خرید کالا، توسعه فعالیت یا توقف تولید، قبول سفارشات جدید و یا رد آن ها می باشد برنامه ریزی درست داشته باشند.

اگر به دنبال یادگیری حسابداری صنعتی هستید، پیشنهاد می کنیم برای اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت این دوره به صفحه آموزش حسابداری صنعتی مراجعه کنید.

اصول پایه‌ای حسابداری صنعتی

  • حسابداری هزینه‌ های آشکار و پنهان
  • حسابداری هزینه‌ های غیر مستقیم و سربار کارخانه
  • حسابداری هزینه‌ هایی که در گذشته صورت گرفته اند و یا پیش بینی هزینه‌های آتی
  • حسابداری هزینه‌ ها بر حسب چرخه و عمر محصولات و کالاها

نرم افزار های حسابداری از مواردی می باشد که در انواع حسابداری و زیر شاخه های آن مورد استفاده قرار می گیرد. نرم افزار حسابداری سپیدار یکی از بهترین نرم افزار های حسابداری می باشد. اگر به دنبال یادگیری تخصصی نرم افزار سپیدار هستید، توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات در خصوص این دوره و استعلام قیمت آن به صفحه آموزش نرم افزار سپیدار مراجعه کنید.

مزایای حسابداری صنعتی

  • کاهش هزینه‌ ها
  • کنترل موجودی واحد ها
  • اتخاذ تصمیمات درست و اصولی برای تولید بهتر و بیشتر
  • قیمت گذاری بهای تمام شده‌ کالاها و خدمات انجام شده

لازم به ذکر است که کاربرد حسابداری صنعتی تنها برای کارخانه ها و صنایع تولیدی نیست. بلکه بیشتر بانک ها، شرکت های بیمه، شرکت های حمل و نقل، عمده فروشی ها و ……. نیز می توانند با استفاده حسابداری بهای تمام شده یا حسابداری صنعتی برای مدیریت بهتر هزینه ها استفاده کنند.

نرم افزار هلو مانند نرم افزار سپیدار دارای متقاضیان زیادی برای یادگیری می باشد به همین علت آموزشگاه آریا تهرنا اقدام به برگزاری این دوره تخصصی نموده است. شما می توانید برای ثبت نام و استعلام قیمت دوره به صفحه کلاس آموزش نرم افزار هلو مراجعه کنید.

حسابداری مالیاتی

حسابداری مالیاتی

همانگونه که از اسم این نوع حسابداری مشخص است در این شیوه سعی بر آن است تا اسناد مالیاتی سازمان ها به شیوه ای تدوین شوند که با درآمد سالیانه آنها مطابقت داشته باشد. حسابداران مالیاتی همانند سایر حسابداران دارای وظایف هایی هستند که وظایف این حسابداران مالیاتی شامل: بررسی سوابق مالی و برنامه ریزی برای تدوین اظهار نامه های مالیاتی می باشد.

برخی از مواردی که یک حسابدار مالیاتی باید داشته باشد به شرح زیر می باشد:

  • حسابدار مالیاتی باید آشنا به قوانین مالیاتی باشد.
  • باید اقدام به فراهم سازی فرم های مالیاتی لازم برای شرکت کند.
  • برای تکمیل و تدوین اظهارنامه های مالیاتی نقش بسزا و فعالی داشته باشد.
  • به دقت باید میزان بدهی های مالیاتی را محاسبه کند.
  • یک استراتژی مالیاتی مناسب برای شرکت ها در خصوص پرداخت کمترین میزان مالیات ممکن به دولت طراحی نماید.

اگر علاقه مند به یادگیری حسابداری مالیاتی هستید پیشنهاد می کنیم در ابتدا مقاله حسابداری مالیاتی چیست را مطالعه نمایید سپس برای ثبت نام در این دوره تحصصی و استعلام قیمت این دوره به صفحه آموزش حسابداری مالیاتی در آموزشگاه آریا تهران مراجعه کنید.

همچنین در خصوص تعریف انواع حسابداری مالیاتی باید بدانید موارد متعدد و شیوه های گوناگونی برای اجرای آن توسط شرکت ها توضیح داده شده که این انواع شامل :

  • مبنای نقدی
  • تعهدی
  • ترکیبی
حسابداری قانونی

حسابداری قانونی (حقوقی)

از دیگر انواع حسابداری، حسابداری قانونی یا همان حقوقی می باشد. کسانی که در زمینه حسابداری قانونی مشغول به فعالیت می باشند در تلاش هستند تا سوابق مالی افراد و مشاغل مختلف را بررسی و اطلاعاتی که بنابر هر دلایلی در دسترس نیستند را مجددا به وجود آورند. تمامی موارد ذکر شده دارای اهدافی هستند که با هدف جمع آوری اسناد مالی و حسابداری و همچنین استفاده از آنان در صورت های مالی انجام می شوند.

لازم است بدانید رسیدگی به پرونده‌های قضایی از اصلی ترین و مهم ترین وظایف حسابداران قانونی می باشد که عموما این پرونده ها با موضوعات زیر هستند:

  • ادعای تقلب
  • اختلافات میان کارفرمایان (یا کارگر و کارفرما)
  • کلاهبرداری
  • اختلاس

همانطور که گفته شد رسیدگی به این پرونده ها از وظایف حسابداران قانونی یا حقوقی می باشد که پرونده تشکیل می شود و حسابداران باید اقدام به جمع آوری مدارک و شواهد مالی لازم برای حل این پرونده ها کنند.

متناسب با انواع حسابداری باید تا به اینجا متوجه شده باشید که این رشته دارای مشاغل زیادی می باشد و به نوعی می توان گفت بازار کار فوق العاده ای دارد به منظور آشنایی با بازار کار این رشته می توانید به صفحه بازار کار رشته حسابداری مراجعه کنید.

حسابداری مدیریتی

حسابداری مدیریتی

لازم است بدانید یکی از مهم ترین انواع حسابداری و بهترین روش های حسابداری، حسابداری مدیریتی می باشد چرا که تاثیر مستقیمی در نظارت و برنامه ریزی های مالی شرکت ها دارد. در ارتباط با تفاوت میان حسابداری مدیریتی و سایر زیر شاخه های حسابداری باید بدانید که اسناد فراهم شده در این زمینه جهت استفاده سودبران داخلی سازمان ها می باشد و افراد خارج از سازمان به این اسناد دسترسی ندارند.

یکی از دوره های تخصصی آموزشگاه آریا تهران دوره حقوق و دستمزد می باشد که شما می توانید برای ثبت نام و استعلام قیمت این دوره به صفحه دوره حقوق و دستمزد در این آموزشگاه مراجعه کنید.

توجه داشته باشید حسابداران مدیریتی باید بتوانند بعد از بررسی اسناد ذکر شده در بخش بالا با مدیران شرکت در جهت دستیابی به اهداف ذکر شده در بخش زیر نیز هم فکری و مشارکت کنند:

  • رسیدگی و تامین نیاز های سازمان جهت دستیابی به اهداف کوتاه و بلند مدت
  • تجزیه و تحلیل اسناد مالی
  • یکی دیگر از وظایف حسابداران مدیریتی که باید به آن اشاره کرد در خصوص بررسی عملکرد گذشته سازمان ها برای بررسی بودجه مورد نیاز آنان در سال های آتی می باشد.

با توجه به گستردگی عملیات حسابداری اگر به صورت ساده دسته بندی و طبقه بندی نشوند مشکلات پیچیده ای به وجود خواهند آورد. دسته بندی کردن و طبقه بندی کردن فرآیند ها در سطوح گوناگون کدینگ حسابداری نام دارد که شما می توانید به منظور آشنایی بیشتر با آن به صفحه کدینگ حسابداری مراجعه کنید.

اگر نمی دانید انواع حسابداری مدیریت کدام اند، لازم است بدانید به صورت کلی حسابداری مدیریتی دارای سه زیر شاخه می باشد که به شرح زیر هستند:

  1. مدیریت استراتژیک
  2. مدیریت اجرایی
  3. مدیریت ریسک

حسابداران مدیریتی باید بتوانند متناسب با شرایط خود از هر یک شیوه ها یا ترکیبی از آنان استفاده نمایند. اگر به دنبال دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص این نوع حسابداری هستید می توانید همین حالا به صفحه حسابداری مدیریت چیست مراجعه کنید.

حسابداری عمومی

حسابداری عمومی

لازم است بدانید حسابداری عمومی یکی از جامع ترین انواع حسابداری می باشد و تقریبا تمام زیر شاخه های حسابداری را شامل می شود. یک حسابدار عمومی مانند سایر حسابداران دارای وظایفی می باشد که این وظابف به شرح زیر هستند:

  1. ارائه خدمات مشاوره حسابداری به کارفرمایان
  2. ارائه خدمات مشاوره و معرفی انواع نرم افزار های حسابداری و حسابرسی مناسب هر شرکت یا سازمان
  3. بررسی و انجام خدمات ثبت شرکت ها
  4. خدمات مرتبط با حسابداری مدیریت
  5. خدمات مرتبط با حسابداری دستمزد

حالا که صحبت از معرفی نرم افزار های حسابداری شد، اگر علاقه مند به شناخت بهترین و پرکابردترین نرم افزار های حسابداری هستید پیشنهاد می کنم حتما مقاله پرکاربردترین نرم افزار حسابداری را مطالعه و مشاهده کنید.

همچنین لازم است بدانید نرم افزار هلو و نرم افزار سپیدار جزء بهترین نرم افزار های حسابداری می باشند که شما می توانید با مراجعه به صفحه نرم افزار هلو چیست اطلاعات کافی در خصوص این نرم افزار حسابداری را دریافت نمایید.

اگر به دنبال یادگیری این نرم افزار به صورت رایگان هستید، می توانید به صفحه آموزش رایگان نرم افزار هلو مراجعه کنید.  

حسابرسی

حسابرسی

تا این بخش از مقاله با انواع زیر شاخه های حسابداری آشنا شدید. حسابرسی یکی دیگر از حوزه هایی می باشد که قصد داریم به بررسی آن بپردازیم.

لازم است بدانید حسابداری و حسابرسی تفاوتی با هم دارند که بزرگ ترین تفاوت حسابداری و حسابرسی در این خصص می باشد که حسابداری به فراهم سازی و تدوین اسناد و صورت های مالی می پردازد اما در حسابرسی تمام فعالیت های مالی سازمان مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار می گیرد. شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حسابرسی به صفحه حسابرسی چیست مراجعه کنید.

هدف کلی از این بررسی ها مطمئن شدن از رعایت استانداردهای حسابداری و قوانین در فعالیت های مالی شرکت می باشد. حالا که صحبت از استاندار های حسابداری شد اگر اطلاعاتی در خصوص آن ندارید، برای یادگیری و دریافت اطلاعات می توانید همین حالا به صفحه آموزش استانداردهای حسابداری مراجعه کنید. حسابرسی به سه بخش زیر تقسیم می شوند:

  1. حسابرسی داخلی : حسابرسی داخلی نوعی ابزار مدیریتی می باشد که جهت کنترل و بهبود فرآیند های داخلی سازمان مورد استفاده قرار می گیرد.
  2. حسابرسی خارحی : نوعی دیگر از حسابرسی می باشد که توسط شرکت های حسابرسی انجام می شود. در این صورت اسناد و صورت های مالی سازمان توسط حسابرسان بررسی و در نهایت نظرات این افراد در گزارش های مالی ثبت می شود.
  3. حسابرسی IRS : حسابرسی IRS نوعی حسابرسی می باشد که با هدف مطمئن شدن از صحت مطالب ثبت شده در گزارش های مالی و رعایت قوانین مالیاتی صورت می گیرد.

آموزشگاه آریا تهران این امکان را برای علاقه مند به این نوع حسابداری فراهم کرده تا بتوانند در دوره تخصصی حسابرسی شرکت نمایند. به همین منظور و برای استعلام قیمت این دوره می توانید به صفحه آموزش حسابرسی مراجعه کنید.

سیستم های اطلاعات حسابداری

در خصوص سیستم های اطلاعات حسابداری لازم است بدانید این نوع سیستم، سیستمی می باشد که توسط آن یک شرکت داده های مالی و حسابداری خود را جمع آوری، ذخیره و پردازش می کند.

در حال حاضر بسیاری برای ادغام با سایر قسمت ها همانند اتصال فرآیند استخدام در منابع انسانی به عملکرد حقوق و دستمزد به سیستم اطلاعات حسابداری احتیاج دارند. این فرآیند کمک بسزایی به کاهش ورود دستی اطلاعات می کند. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص آن به صفحه انواع سیستم حسابداری مراجعه کنید.

برای یادگیری حسابداری به صورت آنلاین و حضوری لازم است بهترین آموزشگاه و سایت حسابداری را انتخاب نمایید. همچنین اگر به دنبال بهترین مطالب حسابداری و دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص آن هستید، لازم است بدانید تیم پشتیبانی آریا تهران اقدام به تهیه مقالات مختص حسابداری برای شناخت و آشنایی شما با مطالب مربوطه نموده است به همین منظور می توانید به صفحه مقالات حسابداری مراجعه کنید.

در پایان

امیدورام در مقاله انواع حسابداری اطلاعات لازمه را دریافت کرده باشید در صورت هر گونه سوال می توانید سوالات خود را در بخش دیدگاه مقاله درج کنید تا در اسرع وقت تیم پشتیبانی حسابداری مجتمع فنی و حرفه ای آریا تهران پاسخ سوالات شما را بدهند.

سوالات متداول

انواع حسابداری چیست؟

از اصلی ترین انواع و زیر شاخه های حسابداری می توان به حسابداری مالی، حسابداری مدیریتی، حسابداری بهای تمام شده، حسابداری مالیاتی، حسابداری عمومی، حسابداری حقوقی و حسابرسی اشاره کرد.

انواع حسابداری مالی کدام اند؟

در خصوص انواع حسابداری مالی لازم است بدانید این نوع حسابداری به دو نوع حسابداری نقدی و حسابداری تعهدی تقسیم می شود.

حسابداری صنعتی چیست؟

حسابداری صنعتی همان حسابداری بهای تمام شده می باشد و شاخه ای حسابداری است که در آن افراد موظف به جمع آوری اطلاعات مرتبط به عوامل هزینه و محاسبه بهای تمام شده خدمات و محصولات هستند.