رشته حسابداری

اگر نمی دانید رشته حسابداری چیست و یا در ارتباط با تحقیق درباره رشته حسابداری و بازار کار آن نیاز به کمک دارید، پیشنهاد می کنیم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید و سوالات خود را برای ما ارسال کنید. در این مقاله همه چیز درباره رشته حسابداری را به شما خواهیم گفت و […]

نکته: در صورتی که نیازمند قرار گرفتن آموزش خاص و یا مطلبی به صورت رایگان در حوزه های حسابداری و کامپیوتر هستید آن را در قسمت نظرات همین صفحه وارد کنید.

اگر نمی دانید رشته حسابداری چیست و یا در ارتباط با تحقیق درباره رشته حسابداری و بازار کار آن نیاز به کمک دارید، پیشنهاد می کنیم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید و سوالات خود را برای ما ارسال کنید. در این مقاله همه چیز درباره رشته حسابداری را به شما خواهیم گفت و در کنار پاسخ به سوالات گوناگون در ارتباط با حسابداری از جمله اینکه حسابداری در کدام رشته است به معرفی انواع حسابداری نیز می پردازیم.

البته در کنار مفهوم حسابداری احتمال اینکه حسابداری یکی از گزینه های انتخاب رشته شما باشد یا صرفا به این حوزه علاقمند باشید و بخواهید در ارتباط با آن اطلاعاتی کسب کنید، نیز وجود دارد. در هر دو صورت چه نیاز به اطلاعاتی دقیقی در ارتباط با این رشته داشته باشید و یا چه در اثر کنجکاوی و شناخت این رشته باشد، اولین سوالی که در ذهنتان به وجود آمده در این خصوص می باشد که رشته حسابداری چجوریه و به دنبال بهترین و کامل ترین منبع برای دریافت اطلاعات هستید، باید بگوییم انتخاب این مقاله برای دریافت اطلاعات کافی در خصوص حسابداری کاملا درست است. شما می توانید از مطالب این سایت به عنوان بهترین سایت حسابداری استفاده کنید.

اگر قصد دارید یک حسابدار شوید حتما در بخش زیر فیلم در مورد رشته حسابداری و بازار کار حسابداری را مشاهده کنید.

حسابداری چیست

حسابداری چیست

اکنون قصد داریم در این بخش به معرفی رشته حسابداری و بررسی سوال «رشته حسابداری چگونه است» بپردازیم. حسابداری یکی از مشاغلی می باشد که می توانید تقریبا در هر واحد صنفی آن را پیدا کنید اگر بخواهیم با مثال توضیح دهیم اگر دقت کنید هر بانک، شرکت، کارخانه و ……. نیازمند یک یا چند نفر حسابدار هستند که این موضوع بیانگر اهمیت این شغل می شود.

برای شناخت بیشتر رشته حسابداری Accounting «رشته حسابداری به انگلیسی» باید بگوییم در واقع حسابداری یک رشته سیستم جمع آوری مالی می باشد که با فراهم کردن اطلاعات لازم به سرمایه گذاران، مدیران، اعتبار دهندگان و ….. کمک می کند تا بتوانند تصمیم بهتری نسبت به مسائل اقتصادی مرتبط به یک تجارت و کسب و کار بگیرند.

اگر رشته انتخابی شما در دبیرستان و دانشگاه مربوط به حسابداری نیست و یا قصد یادگیری و آموزش صفر تا صد حسابداری ویژه بازار کار را دارید می توانید در دوره های تخصصی، کاردبری و عملی مجموعه آموزشی آریا تهران شرکت کنید به منظور ثبت نام و کسب اطلاعات در خصوص سرفصل های آموزشی دوره تخصصی حسابداری می توانید به صفحه آموزش حسابداری در لینک زیر مراجعه کنید.

تاریخچه حسابداری

اگر بخواهیم در ارتباط با تاریخچه حسابداری صحبت کنیم باید بگوییم که معرفی حسابداری مدرن توسط شخصی با نام لوکا پاچیولی و در اواخر دهه اخر قرن چهاردهم میلادی رخ داد همچنین کتاب او به عنوان اولین منبع از علم حسابداری محسوب می شود. این کتاب که سوما نام دارد موجب شده است که جهانیان لوکا پاچیولی را به عنوان پدر حسابداری نوین بشناسند.

پیشنهاد ویژه: اگر به دنبال آموزش صفر تا صد حسابداری ویژه بازار کار بصورت کاربردی و عملی هستید حتما در دوره آموزش حسابداری شرکت کنید.

مسلما شغل حسابداری به علت وابسطه بودن به بحث سود و زیان در یک کسب و کار از مهم ترین مشاغل مهم جامعه محسوب می شود.

به صورت کلی می توان گفت رشته ی حسابداری یکی از رشته هایی می باشد که می توان از سه گروه رشته تحصیلی دبیرستانی مانند: ریاضی فیزیک، تجربی و انسانی به این رشته دانشگاهی ورود کرد همچنین می توان از رشته هنرستانی حسابداری نیز وارد این رشته و مشغول به تحصیل شد.

البته توجه داشته باشید یادگیری حسابداری به تحصیل در دبیرستان و دانشگاه محدود نمی شود اگر علاقه مند به یادگیری و شناخت این رشته هستید می توانید در بهترین آموزشگاه های فنی و حرفه ای برای گذراندن دوره حسابداری ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام ابتدا باید بهترین و تخصصی ترین آموزشگاه در این زمینه را انتخاب کنید. به منظور آشنایی با بهترین آموزشگاه لازم است همین حالا به صفحه بهترین آموزشگاه حسابداری در تهران مراجعه کنید.

خوب شاید اکثر ما با اهمیت و بازار کار بسیار گسترده این شغل آشنا هستیم اما علم حسابداری چیست، با ما همراه باشید در ادامه به تعریف کلی حسابداری می پردازیم.

تعریف حسابداری

تعریف حسابداری

اگر نمی دانید تعریف حسابداری چیست باید بگوییم تعریف اصلی حسابداری به طور مختصر به عنوان زبان تجارت می باشد.

بنابراین می توان گفت حسابداری علم خواندن و تهیه انواع گزارشات مالی می باشد که برای تحلیل وضع اقتصادی یک شرکت یا مجموعه تجاری یک شرط اولیه است.

به صورت کلی و کامل تر برای تعریف حسابداری باید بگوییم حسابداری یعنی فرآیند جمع آوری، طبقه بندی، ثبت، خلاصه کردن اطلاعات و تهیه گزارش ها و صورت های مالی در شکل و مدل های خاص. حالا سوال اینجاست این فرآیند چرا انجام می شود؟

در جواب باید بگوییم تا افراد ذی نفع در کسب و کار همانند مدیران داخلی سازمان یا حتی سرمایه گذاران برون سازمانی مانند بانک ها یا مقامات مالیاتی بتوانند از این اطلاعات استفاده کنند.

علاوه بر دانستن بهترین تعریف حسابداری باید پاسخ سوال دیگری را نیز بدانید که مربوط به سیستم اطلاعات حسابداری چیست، می باشد.

پیشنهاد ویژه: برای شرکت در بهترین دوره حسابدرای از مقدماتی تا پیشرفته ویژه بازار کار همراه با دریافت مدرک معتبر فنی حرفه ای، به صفحه دوره حسابداری مراجعه کنید.

سیستم اطلاعات حسابداری چیست

مجموعه ای از اجزای به هم پیوسته شده که یک مجموعه، شرکت یا سازمان از این اجزا جهت پردازش اطلاعات مالی استفاده می کنند، سیستم اطلاعات حسابداری یا AIS= Accounting Information Systems می باشد. این سیستم بخشی از کل سیستم سازمان می باشد که تحت تاثیر عوامل گوناگون اقتصادی، اجتماعی و … قرار می گیرد.

سیستم حسابداری تمام اطلاعاتی می باشد که یک مجموعه آن را دریافت کرده و یا به آن نیاز دارد. تمام فرم ها، حقوق ها، دستمزد و مالیات ها، فرم ها و سوابق کاری کارکنان، تمام دستور العمل ها، سود و ضرر یک مجموعه یا شرکت، حق بیمه، تاریخ و …….. از زیر مجموعه های این اطلاعات می باشند که در نهایت به آنها سیستم حسابداری می گویند.

شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص سیستم حسابداری همین حالا مقاله انواع سیستم حسابداری را مطالعه کنید. 

حالا که اطلاعاتی در خصوص حسابداری و سیستم حسابداری مجموعه ای دارید، می دانید که مجموعه باید گرداننده ای نیز داشته باشد. سوالی که در این بخش مطرح می شود این می باشد که این گرداننده کسیت؟

اگر قصد تحقیق درباره حسابداری یا تحقیق درمورد رشته حسابداری دارید، در ادامه با ما همراه باشید.

حسابدار کیست

متناسب با مطالب ارائه شده در بخش بالا در خصوص شغل حسابداری می توانید راحت حدس بزنید که حسابدار کیست.

در واقع حسابدار کارمندی از مجموعه یا شرکت می باشد که وظیفه اصلی او داشتن مجموعه ای از علم اصول حسابداری، جمع آوری اطلاعات مالی، ارائه گزارش مالی و تایید صحت معاملات مالی مجموعه می باشد.

اگر اطلاعاتی در خصوص اصول حسابداری ندارید، پیشنهاد می کنم همین حالا مقاله اصول حسابداری چیست را مطالعه کنید.

البته حصول اطمینان از قانونی بودن معاملات نیز از وظایف حسابدار یک مجموعه می باشد. حسابدار ها امکان دارد به صورت پاره وقت، قرار دادی، تمام وقت یا دور کاری با یک شرکت همکاری کنند.

موضوعی که در ارتباط با یک حسابدار باید همیشه در ذهن خود داشته باشید این می باشد که به علت محاسبات و جزئیاتی که در این شغل اهمیت بسیاری دارند یک حسابدار همیشه باید از توجه بسیار بالا و دقت زیاد برخوردار باشد.

برخی از افراد که شغل حسابداری دارند و می خواهند در بهترین شرکت ها و سازمان ها مشغول به کار شوند، به سوالات مصاحبه برای استخدام حسابدار نیاز دارند. اگر شما نیز به دنبال سوالات مصاحبه حسابداری هستید، می توانید همین حالا به صفحه سوالات مصاحبه حسابداری مراجعه کنید.

انواع حسابداری

انواع حسابداری

عده زیادی از افراد متناسب با گستردگی بازار کار حسابداری بر این باور اند که شغلی ساده و بدون پیچیدگی می باشد. بهتر است بدانید این تصور کاملا اشتباه می باشد. حسابداری به طور کلی به هشت نوع گوناگون طبقه بندی می شود که هر کدام از آنها دارای پیچیدگی خاص خود هستند.

انواع حسابداری چیست؟ در بخش زیر به بررسی انواع شاخه های حسابداری پرداخته ایم.

حسابداری دارای چند رشته تخصصی است که عبارتند از :

  • حسابداری مالی
  • حسابداری مدیریت
  • حسابداری عمومی
  • حسابداری بهای تمام شده
  • حسابداری حقوقی
  • حسابداری دولتی
  • حسابداری مالیاتی
  • حسابرسی

حسابداری مالی

حسابداری مالی نوعی از حسابداری می باشد که اطلاعات مالی را در قالب ترازنامه ها و صورت های سود و زیان جهت استفاده داخلی سازمان ها و کارکنان شرکت ها همچنین برای گزارش دهی به سازمان‌های دولتی، سهام داران و ناظران جمع‌آوری تحلیل و ارائه می کند.

به عبارت دیگر حسابداری مالی در واقع تمام عملیات مرتبط به تراکنش های مالی یک مجموعه می باشدکه توسط حسابدار انجام می‌شود. تمام این فعالیت ها باید باتوجه به استاندارد های حسابداری انجام شوند تا فرایند حسابداری در تمام شغل ها یکسان باشد.

شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حسابداری مالی مقاله حسابداری مالی چیست را مطالعه کنید.

حسابداری مدیریت

مفهوم حسابداری مدیریت در واقع به معنای فراهم کردن اطلاعات لازم برای مدیریت یک مجموعه می باشد. این اطلاعات ارتباطی به اطلاعات موجود در حسابداری مالی ندارد و به ارائه راهکار برای افزایش بازدهی مجموعه ارتباط دارد.

رشته حسابداری مدیریت از رشته هایی می باشد که برای کمک به مدیران به وجود آمده است که به مدیران حسابداری برای چیدن استراتژی های قدرتمند برای رسیدگی به امور مالی شرکت و تصمیم گیری های بهتر کمک بسزایی می کند.

توجه داشته باشید آینده شغلی رشته ی حسابداری مدیریت سمت شغلی به عنوان مدیر عامل و مشاور مدیریت و مشاور ارشد شرکت ها می باشد. اگر علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در خصوص حسابداری مدیریت هستید، پیشنهاد می کنیم همین حالا مقاله حسابداری مدیریت چیست را مطالعه کنید.

حسابداری عمومی

حسابداری عمومی مجموعه ای از استاندارد ها، قوانین و شیوه های می باشد که برای ثبت، تجزیه و تحلیل و ارائه اطلاعات مالی یک سازمان استفاده می شود. این حوزه شامل اصولی می باشد که در ارائه و تدوین صورت های مالی استفاده می شود.

به عبارتی دیگر حسابداری عمومی نوعی از حسابداری می باشد که در شرکت های ارائه دهنده انواع خدمات مالی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در حسابداری عمومی، حسابدار با مشتری و مشاوره و آنالیز این افراد سر و کار دارد.

رشته حسابداری عمومی

حسابدار عمومی (CPA) فردی می باشد که دارای تخصص در حوزه حسابداری و مالیات می باشد وا ستطاعت انجام کارهای حسابداری و مالی را برای سازمان ها و شرکت ها و همچنین افراد را دارد.

فردی که تصمیم دارد حسابدار عمومی شود باید به دانشگاه بروند و مدرک حسابداری کسب کنند و بعد از تمام شدن دوره تحصیلی باید آزمون CPA بدهند.

حسابداری بهای تمام شده

به تمام هزینه های مرتبط به ساخت و ارائه محصولات یا خدمات حسابداری بهای تمام شده می گویند. به عبارتی دیگر در این نوع از حسابداری، حسابدار باید بهای تمام شده خدمات و محصولات را بررسی و محاسبه کند.

از وظایف حسابداری بهای تمام شده می توان به بررسی انواع هزینه های لازم در مجموعه مانند خریداری محصولات و اجناس اولیه، مالیات، دستمزد کارکنان، بیمه و … اشاره نمود.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این نوع حسابداری به صفحه حسابداری بهای تمام شده مراجعه کنید.

حسابداری صنعتی چیست؟ حسابداری صنعتی همان حسابداری بهای تمام شده می باشد و شاخه ای از علم حسابداری است که در آن فرد موظف به جمع آوری اطلاعات مرتبط به عوامل هزینه و محاسبه بهای تمام شده خدمات و محصولات می باشد. همچنین تجزیه و تحلیل گزارش ها و بررسی راه های ساخت شیوه های کاستن بهای تمام شده تولیدات را بیان می کند. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص حسابداری صنعتی می توانید همین حالا مقاله حسابداری صنعتی چیست را مطالعه کنید.

اگر علاقه مند به ثبت نام در دوره تخصصی حسابداری صنعتی هستید، می توانید همین حالا به صفحه آموزش حسابداری صنعتی مراجعه کنید.

حسابداری حقوقی

به فعالیت کارمندان یک سازمان یا شرکت که برای این افراد هزینه ای بررسی و پرداخت می شود، حسابداری حقوقی می گویند. حقوق کارمندان برای خدمات جهت تولید محصولات می باشد که باید کاملا بررسی شود و به صورت ماهیانه به کارمندان پرداخت شود.

حسابداری دولتی

به فرآیند ثبت و طبقه بندی، جمع آوری، تلخیص، تفسیر و گزارش رویداد های بودجه ای و مالی دستگاه های اجرایی زیر شاخه دولت حسابداری دولتی Governmental accounting می گویند. تمامی این داده ها در خصوص برنامه ریزی و تصمیم گیری در ارتباط با نحوه کنترل بودجه کاربرد دارند.

اگر می خواهید اطلاعات کاملی در ارتباط با نحوه تمدید گواهینامه مهارت فنی حرفه ای و همچنین مدارک لازم برای تمدید کارت مهارت فنی حرفه ای بدست آورید، به صفحه استعلام گواهینامه فنی حرفه ای مراجعه نمایید.

حسابداری مالیاتی

حسابداری مالیاتی زیر شاخه ای از حسابداری می باشد که تمرکز بر تامین اظهار نامه مالیاتی و پرداخت تعهدات مالیاتی دارد. حسابداری مالیاتی برای مشاغل دشوار تر خواهد بود چرا که نظارت بیشتر بر استفاده از وجوه و تعیین درآمد مشمول مالیات می باشد و معاف از مالیات می باشد.

این نوع از حسابداری تحت نظارت انجمن دارایی است. برای محاسبه کردن مالیات یک شرکت، اظهار نامه های مالیاتی و ارائه مدرک و کم کردن مالیات پرداختی و بدهی مالیاتی به حسابداری مالیاتی نیاز داریم.

شما می توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص حسابداری مالیاتی مقاله حسابداری مالیاتی چیست را مطالعه کنید.

پیشنهاد ویژه: برای شرکت در بهترین دوره حسابدرای مالیاتی با دریافت مدرک معتبر فنی حرفه ای، به صفحه آموزش حسابداری مالیاتی مراجعه کنید.

حسابرسی

به عبارتی معنی حسابرسی بررسی جستجوگرانه تمامی مدارک اسناد حسابداری با هدف پیدا کردن اشتباه و تقلب می باشد. مفهوم حسابرسی نظریه دادن نسبت به اینکه آیا صورت های مالی مطابق با استاندارد های حسابداری فراهم شده است یا خیر. اما هدف از آموزش و علم حسابرسی چیست؟ هدف از آن تربیت کسانی می باشد که ضمن شناخت دروس نظری شناختی نسبت به سیستم های مالی و حسابداری صنعتی داشته باشند.

همچنین در تصمیم گیری درست و دقیق مطابق اطلاعات علمی و قابل اعتماد در بهینه سازی سیستم های گردش کار دستگاه مرتبط توانایی لازم را داشته باشد و در انجام وظایف شرح داده شده همچنین همکاری موثر با کارشناسان مربوطه با این فن در خصوص مباحث برنامه ریزی بازرگانی و پیش بینی های مالی و اقتصادی مجموعه ایفای نقش کند.

با توجه به آنکه تعریف حسابرسی و انواع آن بسیار زیاد و گسترده می باشد توصیه می کنیم برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص آن مقاله حسابرسی چیست را مطالعه نمایید.

پیشنهاد ویژه: برای شرکت در بهترین دوره حسابرسی با دریافت مدرک معتبر فنی حرفه ای، به صفحه آموزش حسابرسی مراجعه کنید.

رشته حسابداری چیست

 رشته حسابداری چیست

بازار کار گسترده حسابداری همچنین علاقه بسیاری از افراد موجب شده است که هر سال به تعداد دانشجویان این رشته در دانشگاه اضافه می شود. اما عده زیادی از افراد اطلاعات کافی در خصوص این رشته تحصیلی و نحوه تحصیل در آن ندارند به همین علت ما در ادامه به بررسی سوالات شما در خصوص این رشته تحصیلی پاسخ داده ایم.

اگر اطلاعی در خصوص رشته حسابداری ندارید در پاسخ به سوال رشته حسابداری چیست به زبان ساده باید بگوییم یکی از رشته های محبوب و کاربردی دانشگاه رشته حسابداری می باشد که این رشته رسیدگی به امور مالی شرکت ها می کند و می تواند از داده های مالی شرکت اطلاعات کامل و جامعی به دست آورد.

درس حسابداری کمک می کند با بررسی و آنالیز داده های مالی تا حسابدارن نتایج ارزشمندی بدست آورند و با گزارش های ارائه شده تصمیمات مالی درستی در ارتباط با امور مالی مجموعه بگیرند.

لازم است بدانید بنیان و اساس سیاست های حسابداری مالی و شیوه های حسابداری را مجموعه ای استاندارد ها تعیین می کند. این استانداردها محدودیت فعالیت حسابداران را مشخص می کند. شما می توانید برای یادگیری استاندارد های حسابداری به صفحه آموزش استانداردهای حسابداری مراجعه کنید.

برای شغل حسابداری چه رشته ای بخوانیم

برای شغل حسابداری می توانید بعد از گذراندن پایه نهم با کسب معدل لازم برای رشته حسابداری «که در ادامه ذکر شده است» در هنرستان رشته حسابداری را انتخاب نمایید. همچنین اگر قصد ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته حسابداری را دارید می توانید در دبیرستان رشته ریاضی فیزیک را انتخاب نمایید و پس از کنکور اقدامات لازم برای تحصیل در رشته حسابداری دانشگاه را انجام دهید.

از حسابداری به چه رشته هایی میتوان رفت

تمام دانشجویان رشته حسابداری می توانند در شاخه های گوناگون و متفاوتی مانند حسابداری صنعتی، حسابداری دولتی، حسابداری مالیاتی، حسابداری بیمه، حسابداری مالی و حسابداری بانکی فعالیت کنند.

رتبه حسابداری در میان مشاغل سخت

طبق آمار، حسابداری در میان تمام مشاغل سخت رتبه پنجم را دارد. علت این رتبه بندی در واقع حساسیت بسیار زیاد این شغل و تاثیر بسیار زیاد عملکرد حسابدار یک مجموعه در کارکرد کل سازمان است و بنابراین به هیچ عنوان این کار نباید به افراد کارنابلد و ناشی سپرده شود.

آیا رشته حسابداری سخت است

خوب متناسب با ماهیت خشک این رشته تحصیلی و رو به رو بودن با عملیات گزارش دهی مالی، نمی توان گفت رشته حسابداری سخت نیست. و البته نمی توان سختی این رشته را با سایر رشته های هم تراز نیز مقایسه کرد.

چیزی که بصورت قطعی می توان گفت شما در رشته حسابداری با بسیاری معادلات و محاسبات مالی روبر هستید که تمام آنها در یک سال مالی می بایست درست و بی نقص باشند.

آیا رشته حسابداری سخت است؟ همانطور که در بخش بالا ذکر شد فرآیند حسابداری شامل تجزیه و تحلیل گزارش معاملات به سازمان های نظامی و نهاد های جمع آوری مالیات می باشد. صورت های مالی استفاده شده در حسابداری چکیده ای مختصر از تراکنش های مالب در یک بازه حسابداری می باشد که عملیات وضعیت مالی و جریان های نقدی شرکت را خلاصه خواهد کرد.

بر این اساس متناسب با اهمیت دقت و تجربه زیاد در این رشته پیوسته یک درجه سختی برای تمام کسانی که وارد این رشته دانشگاهی و پس از آن بازار کار می شوند وجود خواهد داشت.

با توجه به گستردگی عملیات حسابداری اگر به صورت ساده دسته بندی و طبقه بندی نشوند مشکلات پیچیده ای به وجود خواهند آورد. دسته بندی کردن و طبقه بندی کردن فرآیند ها در سطوح گوناگون کدینگ حسابداری نام دارد که شما می توانید به منظور آشنایی بیشتر با آن به صفحه کدینگ حسابداری مراجعه کنید.

رشته حسابداری در کدام شاخه است

رشته حسابداری در کدام شاخه است

در این بخش قصد داریم به بررسی پر تکرار ترین سوالات کاربران در خصوص رشته حسابداری بپردازیم.

حسابداری جزو کدام زیر گروه است؟رشته حسابداری زیر شاخه کدام رشته است؟برای حسابداری باید چه رشته ای بخوانیم؟ این ها همه سوالاتی است که ممکن است ذهن شما را به خود درگیر کرده باشد.

تعریف عامیانه حسابداری خیلی سخت نیست. رشته حسابداری یکی از رشته هایی است که دانش آموزان با دیپلم هر سه رشته ریاضی، تجربی و انسانی می‌توانند آن را در لیست انتخاب رشته خود وارد نمایند. همچنین افرادی که در دوره دبیرستان در شاخه کاردانش و هنرستان فنی و حرفه ای تحصیل می کنند می توانند در دوره دبیرستان نیز در رشته حسابداری تحصیل کنند.

به رشته های این چنینی که همه دانش آموزان می‌ توانند برای آن ها داوطلب باشند رشته های شناور گفته می‌ شود. البته در برخی از دانشگاه ها نیز به طور کلی می‌ توان بدون کنکور و با شرط معدل وارد دانشگاه شد و در این رشته تحصیل نمود. برای دریافت توضیح درباره رشته حسابداری در ادامه با ما همراه باشید.

علاقه به رشته حسابداری به تنهایی کافی نیست، شخصیت افراد برای انتخاب این رشته نیز دارای اهمیت است. اگر شخصیت فرد با رشته سازگاری نداشته باشد، فرد آینده‌ای در این رشته نخواهد داشت.

آیا برای رشته حسابداری کامپیوتر لازم است؟ در رشته حسابداری افراد باید تسلط به نرم افزار های کاربردی هلو و سپیدار داشته باشند به همین منظور لازم است افراد کامپیوتر را در حدی بلد باشند.

اگر به دنبال یادگیری تخصصی نرم افزار سپیدار هستید، توصیه می کنیم برای کسب اطلاعات در خصوص این دوره و استعلام قیمت آن به صفحه آموزش نرم افزار سپیدار مراجعه کنید.

آیا رشته حسابداری ریاضی دارد؟

لازم است بدانید کلیات رشته حسابداری به صورت تحصصی نیازی به مهارت های ریاضی ندارد اما به طور کلی برای تحصیل در این رشته باید حداقل هایی از مهارت های ریاضی را داشته باشید. همانطور که توضیح داده شد می دانید که رشته حسابداری دائما با اعداد و ارقام و عملیات ریاضی مشغول است.

رشته حسابداری در دبیرستان

برای معرفی رشته حسابداری دبیرستان باید این نکته را به شما توضیح دهیم که این رشته جز رشته های هنرستانی میباشد و فرد باید در هنرستان حسابداری این رشته را انتخاب کند. البته اگر قصد ورود به دانشگاه از طریق رشته های دبیرستانی به این رشته را دارید میتوانید رشته ریاضی فیزیک را انتخاب کنید و از این طریق وارد دانشگاه شوید.

با انتخاب رشته ریاضی می توانید توانایی های خود را در امور حساب و کتاب تقویت کنید و با ورود به دانشگاه از این نظر از دیگر دانشجویان برتری داشته باشید.

البته نکته ای باید برای انتخاب رشته حسابداری در دبیرستان با رشته ریاضی فیزیک در نظر داشته باشید این است که شما میتوانید از طریق رشته ریاضی فیزیک به رشته های حسابداری کارشناسی پیوسته ورود کنید. به این ترتیب می توانید با یک کنکور مستقیم برای کارشناسی تحصیل کنید اما در رشته های هنرستانی با توجه به آن که سریع تر وارد دانشگاه می شوید و در کنکور کاردانی شرکت می کنید باید مجددا برای کاردانی به کارشناسی کنکور دهید.

بنابراین برای تحصیل در رشته حسابداری از ریاضی فیزیک و تحصیل در رشته حسابداری از تجربی ابتدا باید کنکور دهید سپس بعد از قبولی در کنکور می توانید به رشته های حسابداری کارشناسی پیوسته ورود کنید.

شما می توانید برای آشنایی با نمونه سوالات حسابداری به صفحه نمونه سوالات عملی حسابداری مقدماتی فنی حرفه ای با جواب در آموزشگاه آریا تهران مراجعه کنید.

رشته حسابداری در هنرستان

رشته حسابداری در هنرستان

در حال حاضر رشته حسابداری (accounting) از پرطرفدار ترین رشته های می باشد و عده زیادی از افراد متقاضی رشته حسابداری در هنرستان هستند. همچنین سالانه تعداد زیادی از دانشجویان در این رشته فارغ التحصیل می شوند. اگر شما نیز قصد تحصیل در رشته حسابداری هنرستان را دارید و اطلاعات کافی در خصوص آن ندارید می توانید در این بخش مطالب را مطالعه کنید تا تمام اطلاعات مورد نیاز را بدست آورید.

اگر شما نیز مانند سایر همسالان خود در شرف انتخاب رشته هستید و آینده تحصیلی و کاری ذهن شما را درگیر کرده است، معرفی رشته حسابداری هنرستان می تواند کمک شایانی به شما بکند.

حتما همه ی دانش آموزان پایه نهم که برای پایه دهم انتخاب رشته می کنند، درس حسابداری را در گوشه ذهن خود داشته و به بررسی آن به عنوان یکی از گزینه های ادامه تحصیل و انتخاب رشته بپردازند.

برای معرفی رشته حسابداری در هنرستان باید بگوییم یکی از رشته هایی که می توانید به راحتی از همان ابتدا مشغول به کار شوید و درآمد خوبی به دست آورید رشته حسابداری هنرستان می باشد. حسابداری در مشاغل مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و شما می توانید با انتخاب این رشته از همان ابتدا حتی به عنوان کارآموز مشغول به کار شوید و مهارت های کسب درآمد از رشته حسابداری را به دست آورید.

اگر می خواهید لیست کاملی از پردرآمدترین رشته های فنی حرفه ای را داشته باشید، مقاله رشته های فنی حرفه ای می تواند بهترین راهنمای شما باشد.

رشته ی حسابداری در هنرستان چیست و چطور می توان سریع تر وارد بازار کار شد؟ شما با انتخاب رشته حسابداری هنرستان می توانید در کنکور کارشناسی ناپیوسته شرکت کنید و سریع تر از کسانی که رشته های دبیرستان را انتخاب کرده اند وارد دانشگاه شوید.

در رشته حسابداری چه درس هایی دارد

مزیت رشته حسابداری در هنرستان پایه دهم این است که سریع تر می توانید وارد بازار کار شده و از این راه کسب درآمد داشته باشید. اما متاسفانه عیب این موضوع این است که اگر کارشناسی پیوسته قبول نشوید مجبور هستید بعد از فارق التحصیلی در کاردانی حسابداری برای ورود به کارشناسی حسابداری مجدد کنکور دهید.

در ادامه به معرفی کامل این رشته و کتاب های حسابداری فنی حرفه ای اعم از: دروس تخصصی رشته حسابداری فنی حرفه ای، دروس عمومی رشته حسابداری در هنرستان خواهیم پرداخت.

اگر نمی دانید رشته حسابداری فنی حرفه ای چه درس هایی دارد و به دنبال کتاب های رشته حسابداری فنی حرفه ای دهم هستید با ما در این بخش همراه باشید.

شما با ورود به رشته حسابداری هنرستان باید درووس تخصصی را بگذرانید که دروس تخصصی رشته حسابداری در هنرستان عبارتند از:

دروس عمومی رشته حسابداری

  • تعلیمات دینی (دینی، اخلاق، قرآن)
  • عربی، زبان قرآن
  • فارسی
  • زبان انگلیسی
  • فیزیک
  • شیمی
  • ریاضی ۱ و ۲
  • جغرافیای عمومی و استان شناسی
  • علوم اجتماعی
  • تربیت بدنی ۱ و ۲
  • انسان و محیط‌ زیست
  • هنر
  • تفکر و سواد رسانه

دروس تخصصی رشته حسابداری به شرح زیر می باشند:

  • دانش فنی پایه حسابداری
  • دانش فنی تخصصی حسابداری
  • الزامات محیط کار
  • کارگاه نوآوری و کارآفرینی
  • کاربرد فناوری های نوین
  • مدیریت تولید
  • حسابداری حقوق و دستمزد
  • حسابداری اموال و انبار
  • حسابداری، وجوه نقد و تحریر دفاتر قانونی
  • حسابداری خرید و فروش
  • ارتباط موثر

شما می توانید برای اطمینان از مهارت های خود در آزمون آنلاین مجتمع فنی و حرفه ای آریا تهران شرکت کنید به همین منظور می توانید از طریق لینک زیر به صفحه آزمون حسابداری مراجعه کنید.

شرایط ورود به رشته حسابداری هنرستان

برای آن که بتوانید در هنرستان در رشته حسابداری مشغول به تحصیل شوید باید یک سری شرایط را دارا باشید که این شرایط عبارتند از:

  1. کسب نمره قبولی در کارنامه پایه نهمم تحصیلی
  2. داشتن شرایط عمومی برای ورود به رشته های فنی و حرفه ای
  3. نمره ۱۱ به بالا برای درس ریاضی
  4. علاقه به رشته حسابداری
  5. علاقه به دروس حساب و کتاب

به این ترتیب می توان در پاسخ به برای رشته حسابداری چه درس هایی باید قوی باشد «برای رشته حسابداری چه درس هایی باید قوی باشد نهم » گفت که شما باید در دروس محاسباتی و آمار استعداد داشته باشید و دروسی همچون مدیرت مالی، زبان تخصصی حسابداری، حسابرسی، حسابداری صنعتی و آمار را تقویت نمایید.

رشته حسابداری در هنرستان چند سال است؟ رشته حسابداری در هنرستان سه سال می باشد که به صورت تخصصی مباحث و دروس تخصصی این رشته را هنرجویان آموزش می بینند.

رشته حسابداری از انسانی

همانطور که گفته شد داوطلبان گروه های آموزشی دیگر شامل تجربی و ریاضی و انسانی نیز می توانند در رشته حسابداری پذیرش شوند، اما اساسا حسابداری یکی از رشته های علوم انسانی که بازارکار نسبتا خوبی دارد، رشته حسابداری است. رشته حسابداری با عدد و رقم سروکار دارد.

داوطلبان رشته انسانی نیز می توانند در لیست انتخاب رشته خود رشته حسابداری را نیز انتخاب کنند و با قبول شدن در این رشته به وارد دانشگاه شوند.

توانایی های رشته حسابداری چیست

توانایی های رشته حسابداری چیست

گرچه حسابداری یک رشته شناور است و نیاز به دیپلم از رشته ای خاص ندارد اما نکته اینجا است که شما به عنوان یک داوطلب رشته حسابداری باید مهارت هایی داشته باشید که ربطی به دروس مدرسه ندارد. برخی از توانایی های لازم برای تحصیل در رشته حسابداری عبارتند از:

  • توانایی استفاده مناسب از کلمات برای ارائه گزارش
  • خسته نشدن از انجام معادلات ریاضی برای زمان بسیار طولانی
  • توانایی یک جا نشستن برای مدت های طولانی و کار کردن با کامپیوتر
  • توانایی گزارش نویسی مالی
  • توانایی تحلیل گزارش های مالی
  • و…..
  • به لیست بالا می توان خوش خط بودن را نیز اضافه کرد

برای بدست آوردن توانایی های لازم برای اشتغال در حوزه حسابداری می توانید از دوره حسابداری بازار کار آموزشگاه حسابداری آریا تهران استفاده کنید. ما تمام آنچه شما برای اشتغال نیاز دارید را فراهم کرده ایم، و در کنار آموزش مدرک معتبر برای اشتغال و مهاجرت ارائه خواهیم کرد.

حداقل معدل برای رشته حسابداری

حداقل معدل برای رشته حسابداری

حداقل معدل برای رشته حسابداری در واقع کمترین نمره ای است که برای ورود به این رشته در دانشگاه و بدون کنکور باید داشته باشید، هر سال توسط دانشگاه های مختلف اعلام می‌گردد و می‌ توانید با توجه به سابقه تحصیلی خود برای گرفتن پذیرش در دانشگاه های مختلف کشور اقدام نمایید.

یکی از سوالاتی که کارآموزان رشته حسابداری و کسانی که به این رشته علاقه دارند از ما می پرسند این است که معدل لازم برای رشته حسابداری چقدر است، برای رشته حسابداری معدل باید چند باشد و آیا معدل لازم برای رشته حسابداری فنی حرفه ای با رشته های نظری متفاوت است یا خیر. شاید شما هم معدل لازم برای رشته حسابداری نی نی سایت را سرچ کرده باشید و به دنبال نظرات دانشجویان رشته حسابداری باشید.

به طور کلی می توان گفت معدل لازم برای رشته حسابداری فنی حرفه ای نیز همان عدد ۱۴ است.

خیلی از کسانی که قصد شرکت در کنکور حسابداری را دارند از ما میپرسند رشته حسابداری معدل چند میخواد و چطور میتوان وارد این رشته شد.

در واقع باتوجه به آن که تاثیر معدل در انتخاب رشته و دانشگاه امروزه رو به افزایش است و کنکور در حال کمرنگ شدن است به همین دلیل هرچه افراد معدل بالاتری داشته باشند میتوانند در رشته های بهتر و دانشگاه های تاپ تر در ایران قبول شوند.

برای حداقل معدل لازم برای رشته حسابداری نهم به دهم نیز ۱۴ می باشد اما همان طور که گفته شد هرچه معدل فرد بالاتر باشد میتواند در مدارس تاپ تر مشغول به تحصیل شده و شانس قبولی خود را در دانشگاه های برتر بیشتر کند.

معدل لازم برای رشته حسابداری پایه نهم

برای آن که دانش آموزان پایه نهم بتوانند رشته حسابداری یا رشته مورد نظر خود را انتخاب کنند نیاز است که معدل لازم برای انتخاب آن رشته را کسب کرده باشند. معدل لازم برای رشته حسابداری پایه نهم ۱۴ میباشد اما در صورتی که میخواهید شانس قبولی خودرا بیشتر کنید و بتوانید در دانشگاه های برتر کشور قبول شوید نیاز است که معدل لازم برای رشته حسابداری نهم به دهم بالاتر از ۱۴ باشد.

برای کسب معدل لازم برای رشته حسابداری پایه نهم میتوانید در کلاس های ریاضی که آموزشگاه آریا تهران توسط برترین اساتید خود برگزار میکند شرکت کنید تا بالاترین معدل را کسب نمایید.

چگونه وارد رشته حسابداری شویم

  • قطعا در بسیاری موارد تحصیل مرتبط با رشته ی حسابداری، شرط اول استخدام شما خواهد بود.
  • تصمیم گیری برای متخصص شدن در یک زمینه خاص حسابداری می تواند راه گشا باشد. از جمله حسابداری مدیریتی، حسابداری مالی یا حسابداری مالیاتی را انتخاب و در آن تخصص پیدا کنید.
  • اگر با حسابداری آشنا هستید حتما دوره کارآموزی را هرجوری که شده بگذرانید. یکی از شرکت های خوب برای کارآموزی شرکت www.arya-acc.com است.
  • دانش و مدارک خود را کامل کنید.

رشته حسابداری برای چه کسانی مناسب است

قطعا در انتخاب هر رشته تحصیلی و یا شغلی دو چیز بسیار مهم است.

  • میزان علاقه فرد به رشته و شغل مورد نظر
  • میزان توانایی و انطباق شخصیت فرد با رشته و شغل

بنابراین اگر شخصیت یک فرد با رشته ای که انتخاب می کند همخوانی نداشته باشد، امکان موفقیت او در آینده آن رشته بسیار کاهش پیدا می کند. با توجه به همین موضوع، دانشجویان رشته حسابداری، باید با ریاضی و حساب و کتاب میانه ای خوب داشته باشند. همچنین آن ها باید بتوانند به توانایی خود را در جمع آوری، سازماندهی و تحلیل اطلاعات مالی بالا برده، و اطلاعات مالی را تجزیه و تحلیل نمایند.

افراد شاغل در رشته حسابداری، از آن جایی که با پول و اعداد و ارقام سروکار دارند، باید فرادی با دقت بالا باشند، تا در ثبت هزینه ها و درآمد ها اشتباه نکنند.

نکته ای که درباره حسابداری وجود دارد این است که رشته حسابداری یک فن است و بسیاری از افراد بدون تحصیلات آکادمی و با گذراندن دوره های فنی و حرفه ای و همچنین تجربه حسابداری می توانند وارد این رشته شوند.

همچنین کارشناسان حسابداری باید به بسیاری نرم افزار هایی حسابداری مثل نرم افزار حسابداری پارمیس، نرم افزار حسابداری هلو، نرم افزار حسابداری محک، نرم افزار حسابداری سپیدار، و … مسلط باشند و زبان انگلیسی را نیز تا حدی بلد باشند. هرچه مهارت های حسابداران در این زمینه بیشتر باشد، از بازار کار بهتری برخوردار خواهند بود.

نظرات درباره رشته حسابداری

افرادی که در این رشته تحصیل کرده اند نظرات مختلفی درباره رشته حسابداری دارند. به طور کلی و طبق نظرسنجی های انجام شده درباره رشته حسابداری، بسته به سلیقه و علاقه افراد این رشته می‌تواند بسیار جذاب و یا بسیار کسل کننده باشد.

با این توضیح در مورد رشته حسابداری می توان گفت: اگر توانایی های لازم برای رشته حسابداری را دارید و  به آن علاقمند هستید می‌تواند مناسب ترین رشته برای شما باشد. اما اگر به این رشته علاقمند نیستید و صرفا به خاطر بازارکار رشته حسابداری به آن فکر می‌کنید بهتر است دنبال رشته های دیگر باشید.

ما در لیست زیر دقیقا نظرات کسانی که در رشته حسابداری مجتمع فنی آریا تهران شرکت کرده اند و بسیاری از آن ها در حال حاضر مشغول به کار هستند را برای شما آورده ایم. البته پیشنهاد میشه متن بعد از نظرات رو هم بخونید تا آگاهانه تر تصمیم بگیرید.

سینا کاوه میگه: برای موفقیت در رشته حسابداری باید روحیه خستگی ناپذیر داشت و همچنین ریسک پذیر بود.

سارا مرادی میگه: من هم روانشناسی رو دوست داشتم و هم حسابداری رو برای همین رشته دانشگاهیم رو روانشناسی پیام نور شرکت کردم و حسابداری هم در آموزشگاه آریا تهران اومدم تا مدرک فنی و حرفه ای بگیرم و بتونم فعالیت کنم.

معین کیان میگه: من می خوام فقط مدرک حسابداری رو داشته باشم تا اگه خواستم یه زمانی مهاجرت کنم بتونم این کارو انجام بدهم.

علی چراغعلی:‌ رشته حسابداری خیلی خوبه کم کمش آدم می تونه کارای حسابداری کسب و کارشو انجام بده و منم در دوره حسابداری بازار کار آریا تهران به همین منظور شرکت کردم تا کار های حسابداری شرکت خودمو انجام بدهم.

موسی رجبی میگه: رشته حسابداری رشته خوب و پردرآمدی هست و اگر دوست داشته باشی اصلا سخت نیست.

نظرات درباره رشته حسابداری متفاوته و قطعاً انسان های موفق در این رشته نسبت به حسابداری نظرات مثبت و انسان های ناموفق نظرات منفی خواهند داشت. که این مسئله کاملاً طبیعیه و ما هم به نظرات مثبت و هم نظرات منفی می پردازیم.

فراموش نکنید که این رشته تمرکز بسیار بالایی را می ‌خواد و البته کمی سخت و خشک است.

وضعیت کلی کارشناسی رشته حسابداری

برای آشنایی کامل با شرایط کاری رشته حسابداری توجه به جدول زیر می تواند مفید باشد.

ویژگی کارشناسی رشته حسابداری توضیحات
آرامش و امنیت روانی کارشناسی رشته حسابداری نسبتا بالا
نسبتا بالا بازار کار کارشناسی رشته حسابداری بالا – همه شرکت ها و سازمان ها نیازمند حسابدار هستند.
میزان شناخته بودن رشته حسابداری در میان مردم بالا– اکثر مردم این رشته را می شناسند و رشته ای مقبول به شمار می رود.
طولانی بودن دوره ورود به بازار کار متوسط رو به پایین– دانشجویان از سال های اول تحصیل می توانند با درآمدهای پایین وارد بازار کار شوند و به تدریج بر آن بیفزایند
سختی کار نسبت به درآمد متوسط رو به پایین– بستگی به روحیات فرد دارد و اعداد و ارقام سروکار دارد.
درصد قبولی در کارشناسی رشته حسابداری داوطلبان در کلیه دانشگاه های کشور صد درصد پذیرش در دانشگاه های مختلف کشور – حدود ۲۱ هزار پذیرش در دانشگاه های مختلف کشور
شانس قبولی کارشناسی رشته حسابداری در دانشگاه های برتر پایین – حدود صد نفر پذیرش در دانشگاه های برتر
امکان ادامه تحصیل کارشناسی رشته حسابداری صد درصد – در مقطع کارشناسی ارشد، دکتری
امکان بورسیه رشته حسابداری تحصیلی در سایر کشورها متوسط رو به بالا
خطر پذیری کارشناسی رشته حسابداری بسیار پایین
رشته حسابداری در دانشگاه

رشته حسابداری در دانشگاه

در این بخش قصد داریم برای تمام افرادی که علاقه مند به ادامه تحصیل در رشته حسابداری در دانشگاه هستند، مطالب مربوط به درس های حسابداری در دانشگاه و زیر شاخه های رشته حسابداری در دانشگاه را مورد بررسی قرار دهیم.

دروس رشته حسابداری

دروس رشته حسابداری نیز مانند تمام رشته های دیگر به سه دسته دروس عمومی، دروس پایه و دروس تخصصی تقسیم می‌شوند که دروس عمومی این رشته با تمامی رشته های دیگری که در دانشگاه های ایران تدریس می‌شوند یکسان است.

مجتمع فنی و حرفه ای آریا تهران برای تمام افرادی که می خواهند دیپلم حسابداری دریافت کنند این امکان را فراهم کرده است به همین منظور برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه دیپلم حسابداری مراجعه کنید.

دروس عمومی رشته حسابداری

دروس عمومی رشته حسابداری به شرح زیر می باشد:

  • مبانی نظری اسلام
  • ادبیات فارسی
  • اخلاق اسلامی
  • زبان عمومی
  • انقلاب اسلامی
  • تربیت بدنی ۱
  • تاریخ و تمدن اسلامی
  • تربیت بدنی ۲
  • آشنایی با منابع اسلامی

دروس پایه رشته حسابداری

در این بخش قصد داریم لیست کامل دروس پایه رشته حسابداری را معرفی کنیم. لیست کامل دروس پایه رشته حسابداری به شرح زیر می باشد:

  • مبانی سازمان و مدیریت
  • اصول علم اقتصاد ۱و ۲
  • آمار و کاربرد آن در مدیریت
  • پژوهش عملیاتی
  • مالیه عمومی و خط مشی مالی دولت ها
  • پول و ارز و بانکداری
  • حقوق تجارت
  • مبانی و کاربرد کامپیوتر در مدیریت
  • مبانی تولید و عملیات
  • روش های تحقیق و مأخذ شناسی

دروس تخصصی رشته حسابداری 

لیست کامل دروس تخصصی رشته حسابداری به شرح زیر می باشد:

  • صول حسابداری ۱و ۲و ۳
  • حسابداری میانه ۱و ۲
  • حسابداری پیشرفته ۱ و ۲
  • حسابداری صنعتی ۱و ۲و ۳
  • حسابرسی ۱و ۲
  • اصول و مبانی تنظیم بودجه دولتی
  • حسابداری دولتی ۱و ۲
  • زبان تخصصی حسابداری ۱و ۲
  • حسابرسی دولتی
  • مدیرت مالی ۱
  • حسابرسی شرکتها
گرایش های رشته حسابداری

گرایش های رشته حسابداری

حسابداری متناسب با نیاز هر کسب و کاری کاملا متفاوت می باشد در دانشگاه نیز شاخه های گوناگونی برای رشته حسابداری وجود دارد که اگر فردی بخواهد ادامه تحصیل بدهد باید بداند که گرایش های حسابداری در مقطع ارشد و دکتری با کارشناسی متفاوت می باشد. در این بخش از مقاله به توضیح و بررسی گرایش های حسابداری می پردازیم.

گرایش های تحصیلی حسابداری به شرح زیر هستند:

  1. حسابرسی
  2. حسابداری مالی
  3. حسابداری مدیریت
  4. حسابداری دولتی
  5. حسابداری هزینه
  6. حسابداری صنعتی
  7. حسابداری مالیاتی
  8. حسابداری حقوقی
  9. حسابداری عمومی
  10. حسابداری فروشگاهی
  11. حسابداری صندوق
  12. حسابداری بودجه ای
  13. حسابداری سیستم ها
  14. حسابداری اجتماعی
  15. حسابداری موسسات غیر انتفاعی

بهترین گرایش رشته حسابداری

در این قسمت قصد داریم که بهترین گرایش رشته حسابداری را به شما معرفی کنیم. مطمئنا آینده شغلی رشته حسابداری به این موضوع بستگی دارد که که شما بتوانید یک گرایش مناسب برای رشته حسابداری انتخاب نمایید.

در حال حاضر رشته های مختلفی از حسابداری مانند حسابداری حقوق و دستمزد، حسابداری مالی، حسابداری صنعتی، حسابداری ویژه بازار کار و حسابدرای فروش و …… وجود دارند. که هر کدام از آنها می تواند برای ورود به بازار کار به شما کمک کنند.

در ادامه با ما همراه باشید که یکی از پرطرفدارترین رشته های حسابداری و فهرستی از فرصت های شغلی حسابداری را به شما معرفی کنیم.

حسابداری فروش یکی از زیر شاخه های حسابداری می باشد که شما می توانید برای آشنایی بیشتر با آن به صفحه حسابداری فروش در سایت آریا تهران مراجعه کنید.

رشته حسابداری بانکی

به جرات می توان گفت بهترین رشته برای استخدام شدن در بانک رشته حسابداری می باشد و شما می توانید با استفاده از دانش حسابداری بانکی خود به عنوان یک حسابداری حرفه ای در بانک های گوناگون استخدام شوید.

اگر نگاهی به آزمون های استخدامی برگزار شده در سال های گذشته در سطح کشور بیندازید متوجه می شوید که رشته حسابداری بانکی از رشته هایی می باشد که در سالیان اخیر آزمون های استخدامی زیادی برای آن برگزار شده است و تعداد زیادی از افراد در این رشته در بانک های گوناگون سراسر کشور استخدام شده اند.

برای اینکه شما بتوانید در این رشته تجربه و تخصص لازم را داشته باشید باید با مفاهیم بانکداری به طور کامل آشنا شوید.

لازمه این کار این است که شما به دانش تئوری که در دانشگاه کسب کرده‌اید اکتفا نکنید. بلکه باید با گذراندن دوره های حسابداری فنی حرفه ای و اخذ مدارک بین المللی، آینده شغلی رشته حسابداری را به بهترین شکل ممکن برای خود رقم بزنید.

یکی دیگر از دوره های تخصصی آموزشگاه آریا تهران دوره حقوق و دستمزد می باشد که شما می توانید برای ثبت نام و استعلام قیمت این دوره به صفحه دوره حقوق و دستمزد در این آموزشگاه مراجعه کنید.

برای استخدام در بانک چه رشته ای بخوانیم

در مورد اینکه برای استخدام در بانک چه رشته ای بخوانیم تا موفق شویم مطمئنا شاخه های مختلف حسابداری می تواند کمک شایانی در این زمینه به شما انجام دهد.

گرایش هایی مانند حسابداری مالی، حسابداری صنعتی و حسابداری حقوق و دستمزد، جز شاخه های کاربردی رشته حسابداری برای استخدام در رشته حسابداری بانکی می باشد.

شما عزیزان برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانیم با همکاران ما در آموزشگاه فنی و حرفه ای آریا تهران تماس حاصل فرمایید تا همکاران ما اطلاعات لازم را در زمینه شاخه های مختلف رشته حسابداری فنی حرفه ای و رشته های حسابداری بانکی در اختیار شما قرار دهند.

بازار کار رشته حسابداری

بازار کار رشته حسابداری

همانطور که در مقاله بازار کار حسابداری گفته شد، بازار کار رشته حسابداری بازار خوبی است. چرا که هیچ شرکت کوچک و بزرگی نیست که به حسابداری مالی مجموعه خود احتیاج نداشته باشد.

به جرات می توان گفت تعداد بیکاران رشته حسابداری نسبت به بسیاری از رشته های دیگر کمتر است. از طرفی درآمد آنها نیز نسبت به بسیاری از شاغلان در رشته دیگر بالاتر می باشد.

چیزی که شما در بازار کار حسابداری به آن احتیاج پیدا خواهید کرد. فقط و فقط تخصص و تلاش برای بهبود جایگاه خودتان است.

به منظور آشنایی بیشتر با بازار کار رشته حسابداری پیشنهاد می کنیم حتما مقاله بازار کار رشته حسابداری را مطالعه کنید.

فرصت‌های شغلی حسابداری

یکی از سوالات پر تکرار که توسط بسیاری از افراد پرسیده می شود این است که برای حسابداری چه رشته ای بخوانیم که بتوانیم به موقعیت های شغلی خوبی دست پیدا کنیم؟

فرصت های شغلی که برای حسابداری وجود دارند با توجه به گرایش تحصیلی شما در این رشته می‌ تواند متفاوت باشد. به طور کلی فرصت های شغلی حسابداری همانطور که در بخش های بالا ذکر شده است به شرح زیر می باشند:

  1. حسابدار مالی
  2. مدیر مالی
  3. حسابدار مالیاتی
  4. حسابدار داخلی
  5. حسابدار مدیریتی
  6. مشاور مالی

البته توجه داشته باشید یکی از مهم ترین موارد برای استخدام و کسب درآمد بالا برای افراد یادگیری پرکاربردترین نرم افزار حسابداری می باشد.

نرم افزار هلو و نرم افزار سپیدار از مهم ترین نرم افزار های حسابداری می باشند. که معمولا در بیشتر شرکت ها، فروشگاه های بزرگ و کوچک از این دو نرم افزار استفاده می شود.

شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نرم افزار هلو مقاله نرم افزار هلو چیست را مطالعه کرده و در صورت یادگیری و آموزش می توانید به صفحه آموزش رایگان نرم افزار هلو مراجعه کنید.

درآمد رشته حسابداری

درآمد رشته حسابداری

یکی از سوالات متداولی که برای کسانی که قصد انتخاب رشته حسابداری و یا قصد تحقیق درمورد حسابداری یا همان تحقیق در مورد رشته حسابداری را دارند مطرح میشود این است که درآمد رشته حسابداری در ایران و خارج از کشور به چه صورت است و آیا انتخاب این رشته میتواند زندگی مرفهی را برای افراد فراهم کند یا نه.

درآمد رشته حسابداری در ایران دستخوش تغییرات زیادی است و نمی توان یک میانگین درآمد برای این رشته در نظر گرفت اما در کشور های خارجی با توجه به آن که بر اساس فعالیت صورت گرفته حقوق معینی پرداخت می شود.

درآمد رشته حسابداری در ایران به تخصص و تجربه فرد بستگی دارد و هر چه فرد تخصص بیشتری برای انجام امور حسابداری داشته باشد می تواند حقوق بیشتری دریافت کند.

به طور کلی یکی از مزایای رشته حسابداری این است که شما می توانید به صورت پاره وقت در مشاغل مختلف مشغول به کار شوید و با انجام امور حسابداری در اصناف مختلف کسب درآمد زیاد تری نسبت به یک حسابدار معمولی داشته باشید.

به صورت کلی میانگین حقوق حسابداران در ایران را بخش زیر مورد بررسی قرار داده ایم. البته توجه داشته باشید از مواردی که در میزان درآمد افراد موثر می باشد تجربه کاری و تخصص کافی فرد در این زمینه نیز می باشد.

  • ۱۵ تا ۱۸ میلیون تومان برای حقوق مدیر مالی و حسابرس
  • ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان برای حقوق حسابدار ارشد، مالیاتی و رئیس حسابداری
  • ۸ تا ۱۲ میلیون تومان برای حقوق حسابدار مالی
  • ۶ الی ۸ میلیون تومان برای حقوق حسابدار مبتدی و کمک حسابدار

البته توجه داشته باشید یکی دیگر از عواملی که در درآمد افراد بسیار تاثیر گذار می باشد میزان تحصیلات افراد است. هر آنچه تحصیلات مرتبط فرد بالا تر باشد مسلما می تواند در آمد زیاد تری نیز کسب کند.

پیشنهاد ویژه: برای شرکت در دوره تخصصی نرم افزار حسابداری با دریافت مدرک معتبر فنی حرفه ای، به صفحه کلاس آموزش نرم افزار هلو مراجعه کنید.

آینده حرفه حسابداری در ایران

رشته حسابداری در انواع شرکت ها و موسسات کاربردی است. کسانی که از رشته حسابداری فارغ التحصیل می‌ شوند می‌توانند در هر شرکت و موسسه ای جویای کار باشند. این کار می‌ تواند در یک شرکت خیلی بزرگ و مدیریت اطلاعات سیستمی باشد و یا در یک شرکت و موسسه نوپا و مسئول برنامه ریزی و کنترل مالی.

آنچه بر آینده حرفه ای شغل حسابداری شما تاثیر خواهد داشت، صرفا دانش و تخصص بالای شما خواهد بود. برای این امر و کسب اطلاعات بیشتر می توانید از مقالات حسابداری مجتمع فنی آریا تهران استفاده کنید.

نظرات و پیشنهادات شما بهترین عامل برای دلگرمی ما جهت تولید محتوای با کیفیت است. اگر مقاله حاضر برای شما مفید واقع شده و اطلاعات درباره رشته حسابداری را کافی دانسته اید، حتما نظرات و پیشنهادات و حتی سوالات خود را برای ما ارسال کنید.

جمعبندی

در این مقاله به شما به طور کامل توضیح دادیم رشته حسابداری چیست pdf و شما را با گرایش های رشته حسابداری و درآمد رشته حسابداری آشنا کردیم. اگر قصد تحقیق درباره رشته حسابداری دارید میتوانید از مطالب گفته شده در این مقاله استفاده کنید. اگر سوالی در مورد معرفی رشته حسابداری و گرایش این رشته و بازار کار آن ها دراید میتوانید در قسمت نظرات مطرح کنید تا اساتید ما در اسرع وقت پاسخ شما را بدهند.

سوالات متداول

رشته حسابداری چیست؟

به طور کلی میتوان گفت حسابداری به معنی ثبت و ذخیره اطلاعات مالی میباشد و رشته حسابداری رشته ای است که میتواند گزارش های مربوط به اطلاعات مالی را آنالیز کرده و بر اساس نتایج به دست آمده تصمیمات درستی اتخاذ کرد.

درآمد رشته حسابداری در ایران چقدر است؟

درآمد رشته حسابداری به میزان تخصص و تجربه حسابدار بستگی دارد و به طور کلی میتوان گفت یک حسابدار میتواند به صورت پاره وقت در موقعیت های شغلی مختلف مشغول به کار شود و درآمد بالایی داشته باشد. حدود درآمد حسابداران در ایران در مقاله ذکر شده است.

انواع حسابداری چیست؟

حسابداری به انواع مختلفی از جمله حسابداری مالی، مدیریتی، حقوقی، دولتی، مالیاتی، حسابرسی دسته بندی می شود که در این مقاله به طور کامل به آن پرداخته ایم.