حسابداری یکی از محبوب ترین و پرمتقاضی ترین رشته های تحصیلی است که از بازار کار بسیار پررونقی برخوردار است و یکی از مسئولیت های مهم در هر سازمان و شرکت به شمار می رود. اگر شما هم قصد دارید در این زمینه فعالیت کنید اما اطلاعات و شناخت کافی درباره مزایا و معایب شغل حسابداری ندارید، در این مقاله می توانید اطلاعات کامل و جامعی درباره آینده شغل حسابداری بدست آورید.
مطالبی که در این صفحه خواهید خواند:
شغل حسابداری چیست
شغل حسابداری چیست؟ در پاسخ به سوالاتی قبیل شغل حسابداری یعنی چه، شغل حسابداری یعنی چی و… باید گفت که حسابداری یکی از مشاغل محبوب و پرطرفدار در میان شغل های دیگر است و نقش بسیار مهمی در عملکرد صحیح و کارآمد سازمان ها و نهادهای اقتصادی ایفا می کند. هدف اصلی این شغل جمع آوری، تجزیه و تحلیل، ثبت و گزارش دهی اطلاعات مالی به منظور فراهم کردن اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم گیری های مدیریتی و مالی یک کسب و کار می باشد.
پیشنهاد ویژه: مجتمع فنی و حرفه ای آریا تهران برگزار کننده بهترین و کامل ترین دوره های آموزش حسابداری از مبتدی تا پیشرفته ویژه بازار کار و همراه با ارائه مدرک معتبر فنی و حرفه ای قابل ترجمه می باشد. جهت یادگیری صفر تا صد مهارت حسابداری تحت نظر اساتید برتر این حوزه، پیشنهاد می کنیم به صفحه دوره حسابداری مراجعه کنبد.
از آنجایی که نیاز کسب و کارهای کوچک و بزرگ روز به روز به داشتن یک حسابدار باتجربه و متخصص بیشتر می شود، می توان آینده شغلی روشنی را برای شغل کارمند حسابداری در نظر گرفت و افراد علاقه مند به فعالیت به این زمینه می توانند با کسب دانش و مهارت های لازم در این حوزه به موفقیت مالی دست یابند.
در ادامه معرفی شغل حسابداری، باید بگوییم که این شغل به دلیل سرو کار داشتن با مسائل مالی و اقتصادی، حساسیت بسیار بالایی را می طلبد و از این قبیل از فعالیت در این زمینه ابتدا باید آمادگی های لازم را کسب کنید تا بتوانید در بهترین مراکز و سازمان ها فعالیت کنید.
به طور خلاصه شغل حسابداری و حسابرسی هم مانند سایر مشاغل دارای یکسری مزایا و معایب می باشد، و افرادی که قصد دارند در این شغل مشغول به کار شوند نیاز دارند که یکسری اطلاعات پیرامون وظایف یک حسابدار و میزان درآمدی که یک حسابداری می تواند در طول یک سال بدست آورد داشته باشند.
به همین جهت ما در ابتدای مقاله یک فایل صوتی که توسط یکی از اساتید متخصص و خبره مجتمع فنی آریا تهران که به عنوان حسابدار ارشد تجربیات خود را در این فایل در حوزه تحقیق درباره شغل حسابداری در اختیار شما قرار داده است و شما می توانید با گوش کردن به این فایل صوتی اطلاعات لازم را پیرامون بازار کار و خدمات شغل حسابداری بدست آورید.
پیشنهاد ویژه: اگر به مطالعه و کسب اطلاعات جامع در مورد حسابداری بهای تمام شده علاقه مند هستید، حتما مقاله حسابداری بهای تمام شده را مطالعه کنید.
جهت آشنایی با وظایف یک حسابدار و آینده شغلی حسابداری در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
حسابدار کیست
حسابدار به شخصی گفته می شود که تمامی فعالیت های مربوط به رشته و شغل حسابداری در یک شرکت یا سازمان را انجام می دهد. حسابدارها بر اساس توانایی ها و مهارت های خود در هر شرکت وظایف مخصوص به خود را انجام می دهند که این فعالیت ها شامل امور مختلفی مانند امور مالیاتی، بررسی وضعیت مالی، ثبت اسناد مالی و… می باشد.
تمامی افرادی که در شغل حسابداری استخدام و مشغول به کار می شوند، دارای تحصیلات آکادمیک در این زمینه هستند. این افراد معمولا در ابتدا بعنوان یک کارآموز کار خود را شروع می کنند و پس از کسب تجربه و مهارت کافی، بعنوان یک حسابدار کاربلد استخدام می شوند و به فعالیت خود ادامه می دهند.
پیشنهاد ویژه: اگر به دنبال بهترین فرصت های شغلی در بهترین مراکز و شرکت های حسابداری با حقوق و مزایای عالی هستید، حتما صفحه استخدام حسابدار آریا تهران را بررسی کنید. همچنین شما با مطالعه نمونه سوالات مصاحبه حسابداری، می توانید شانس قبولی خود را در مصاحبات حسابداری تضمین کنید.
وظایف شغل حسابداری
یکی از سوالاتی که ممکن است در ذهنتان ایجاد شود این است که وظایف شغل حسابداری چیست و چه کارهایی را باید انجام دهد. در این قسمت برای آشنایی بیشتر شما با وظایف شغل حسابدار، به شرح وظایف حسابدار پرداخته شده است.
- هر حسابدار در شغل های رشته حسابداری فنی حرفه ای موظف است که مهارت های دفترداری و دفتر نویسی را به خوبی بلد باشند.
- بتواند درآمدها و هزینه های شرکت را به خوبی تشخیص، ثبت و کنترل کند.
- بتواند صورت سود و زیان شرکت را تهیه و گزارش کند، همچنین به خوبی فرمول های حسابداری حقوق و دستمزد را بلد باشد تا بتواند حقوق پرسنل را به خوبی محاسبه کند
- از وظایف دیگر حسابداران می توان به کنترل و بایگانی صنعت های موسسه و شرکت پرداخت این اسناد حسابداری شامل فاکتورها صورتحساب ها بیمه ها حقوق و دستمزد و غیره می باشد
- همچنین از وظایف روزانه برای حسابداران پر کردن دفتر روزنامه و یا ثبت نام نرم افزارهای حسابداری به صورت روزانه صحبت کرد
- صادر شدن چک سفته و سایر برگه های دارای اعتبار و پیگیری مهر و امضا و زمان پرداخت و یا وصول شدن آنها نیز از دیگر وظایف حسابداران است.
پیشنهاد ویژه: جهت آشنایی با مراحل استعلام گواهینامه فنی حرفه ای، بر روی لینک کلیک کنید.
انواع شغل های حسابداری
انواع شغل های حسابداری نی نی سایت چیست؟ به طور کلی انواع شغل برای حسابداری به انواع مختلفی تقسیم بندی می شود که افراد با توجه به علاقه و توانایی خود می توانند در هر یک از زمینه ها تجربیات لازم را کسب کرده و مشغول به کار شوند. برخی از انواع شغل مناسب حسابداری عبارتند از:
پیشنهاد ویژه: جهت آشنایی با انواع حسابداری، بر روی لینک کلیک کنید.
- حسابداری عمومی
- حسابداری خصوصی
- حسابداری مالیاتی
- حسابداری غیر انتفاقی
- حسابداری دولتی
- حسابدار بازرگانی
- حسابداری فروش
- حسابدار داروخانه
حسابداری عمومی
حسابداری عمومی درواقع یک نمونه شغل حسابداری است که به یک کسب و کار اشاره دارد که خدمات مربوط به حسابداری را به دیگر شرکت ها ارائه می دهد و همینطور که از نام این شاخه از حسابداری و تحقیق در مورد شغل حسابداری پیداست، شخصی که به عنوان یک حسابدار عمومی فعالیت می کند، باید به مفاهیم حسابداری مالی، حسابداری صنعتی، حسابداری دولتی، حسابداری بیمه، شغل حسابداری بانک ها، حسابرسی و دفترداری تسلط داشته باشد تا بتواند خدمات حسابداری را به دیگر شرکت ها ارائه دهد.
پیشنهاد ویژه: دوره حسابداری صنعتی یکی از مهارت های زیر مجموعه دوره حسابداری پیشرفته بازار کار مجتمع فنی آریا تهران است , برای افرادی که قصد دارند در کنار کار کردن در شرکت های تولید و صنعتی، مهارت های حسابداری خود را ارتقا دهند در نظر گرفته شده است. جهت شرکت در این دوره کاربردی به صفحه آموزش حسابداری صنعتی مراجعه کنبد.
حسابداری خصوصی
در این نوع حسابداری، حسابداران معمولا توسط شرکت ها استخدام می شوند که این شرکت ها می توانند در سطح کوچک یا در سطح بین المللی باشند. در این رشته حسابداری، حسابدار در تصمیماتی ازجمله مدیریت مالیات، معاملات مختلف، ارتباط بین بانکی و… می تواند حق دخالت داشته باشد.
حسابدار مالیاتی
همانطور که در صفحه حسابداری مالیاتی چیست توضیح دادیم، می دانید حسابدار مالیاتی (شغل های حسابداری مالیاتی) یکی از شاخه های مهم حسابداری محسوب می شود. درواقع حسابدار مالیاتی یک ساختار مشخص از روش های حسابداری متمرکز بر مالیات است. از جمله مهم ترین وظایف یک حسابدار مالیاتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
پیشنهاد ویژه: اگر به فعالیت در زمینه حسابداری مالیاتی علاقه مند هستید، جهت آشنایی و تسلط بر مباحث و قوانین مالیاتی، پیشنهاد می کنیم از دوره حسابداری مالیاتی آریا تهران دیدن کنبد.
- انجام کلیه امور مربوط به مالیات بر عملکرد و ارزش افزوده
- ارتباط با اداره امور مالیاتی جهت پیگیری امور مالیاتی شرکت
- تهیه گزارش مربوط به درآمد های ماهیانه و سالانه شرکت
- اعلام چک های سررسید دار دریافتی و پرداختی به صورت هفتگی و ماهیانه
- تحریر دفاتر پلمپ شده قانونی
حسابداری غیرانتفاعی
همانطور که از اسمش پیداست، حسابداری غیر انتفاعی یکی از شغل های رشته ی حسابداری است که حسابدارانی که توسط شرکت های غیرانتفاعی مشغول به کار می شوند، معمولا دارای وظایف متعددی می باشند. به طور مثال این افراد مسئولیت هایی از جمله جمع آوری کمک های مالی، تهیه صورت های مالی، رعایت قوانین مالی غیرانتفاعی و… را بر عهده دارند.
حسابداری دولتی
این نوع حسابداری یکی از شغل های لیسانس حسابداری به شمار می رود که توسط دولت برای انجام امور حسابرسی و بررسی صورت های مالی و انطباق آن ها با مقررات استخدام می شوند. علاوه بر این، حسابداران دولتی، درباره پیشرفت های حسابداری، تحقیقات بسیاری انجام می دهند.
حسابدار بازرگانی
شغل های حسابداری بازرگانی هم یکی دیگر از شغل های پردرآمد حسابداری (شغل پولدار) محسوب می شود و شخصی که به عنوان حسابدار بازرگانی در یک شرکت و سازمان فعالیت می کند باید با انواع مکاتبات اداری، ثبت و بایگانی سندها، نحوه کار با ماشین های اداری، تسلط بر انجام امور بانکی، آشنایی به قوانین مالیاتی و بیمه ای، آشنایی به بورس و اوراق بهادار، تسلط بر قوانین گمرک، آشنایی به قوانین تجارت ایران و چند کشور مهم دیگر از جمله مهم ترین وظایف حسابداری بازرگانی هستند.
پیشنهاد ویژه: اگر بعنوان کاربر امور بانکی مشغول به فعالیت هستید و می خواهید برای ارتقای مهارت های خود و آشنایی با اصول بانکداری و شناسایی مشکلات و رفع آن ها در یک دوره تخصی شرکت کنید، پیشنهاد می کنیم دوره های آموزشی کارمندان بانک آریا تهران را تجربه کنبد.
حسابداری فروش
در شرح شغل حسابداری فروش هم باید بدانید که این حسابداری به عنوان یکی از پردرآمدترین شغل رشته حسابداری محسوب می شود. در حالت کلی یک حسابدار فروش باید به موارد زیر تسلط داشته باشد:
- مسلط به مفاهیم حسابداری بازرگانی که در بخش قبلی در مورد آن صحبت کردیم
- مسلط در ثبت پیش فاکتور و تبدیل پیش فاکتور به فاکتور
- نحوه ثبت کردن فاکتور ها در نرم افزار
- انجام فاکتورهای برگشت از فروش و همچنین فاکتور های ضایعات و مواد فاسد شدنی
- کنترل حساب های مشتریان
- کنترل حواله خروج با فاکتور صادره
- مراقبت از اسناد حسابداری فروش
- تهیه نسخه پشتیبان از نرم افزار حسابداری فروش و اطلاعات مربوط به آن و…
حسابدار داروخانه
یکی از مشاغلی که این روزها در رشته حسابداری بسیار باب شده است حسابداری داروخانه می باشد. فعلیت هایی که در داروخانه انجام می شود عبارتند از:
- فرآیند سفارش کالا
- فرآیند تحویل کالا در داروخانه
- فرآیند انبارش کالا
- فرآیند چک کردن تاریخ انقضای محصولات
- فرایند ثبت و بایگانی سوابق و مدارک
در ادامه معرفی رشته و شغل حسابداری، قصد داریم به فایده های شغل حسابداری و مشکلات شغل حسابداری خواهیم پرداخت.
فایده های شغل حسابداری
چرا شغل حسابداری؟ فایده های شغل حسابداری چیست؟ شغل حسابداری دارای مزایای بسیاری می باشد که در ادامه به برخی از رایج ترین و مهم ترین آن ها اشاره شده است:
مشخص بودن مسیر کاری: یکی از مهم ترین فواید شغل حسابداری، مشخص بودن مسیر کاری است. همه افرادی که در حال تحصیل در رشته حسابداری هستند یا قصد ورود به این رشته را دارند، دارای یک دید کلی و جامع نسبت به حسابداری، مهارت های مورد نیاز و آینده و بازار کاری خود هستند.
یک مسیر شغلی پایدار: همه نوع شغل حسابداری، شغلی پایدار محسوب می شود چرا که حرفه ای نیست که زود از دور خارج شود. تقریبا همه مشاغل نیاز به یک تیم حسابداری حرفه ای دارند. درواقع، چشم انداز شغل حسابداری قابل پیش بینی است و این امر نشان می دهد که این شغل از آینده روشنی برخوردار است.
مناسب بودن زمینه برای رشد حرفه ای: پس از فارغ التحصیلی از رشته حسابداری، معمولا اکثر افراد به عنوان یک کارآموز فعالیت خود را شروع می کنند. اما پتانسیل رشد و پیشرفت در این رشته بسیار بالا است. پس از کسب سابقه کار، به راحتی می توانید برای سمت های دفتردار، حسابرس، مدیرمالی و… استخدام شوید.
مشکلات شغل حسابداری
آیا شغل حسابداری خوبه نی نی سایت؟ برای این که شما در هر شغلی بتوانید به موفقیت های لازم دست پیدا کنید علاوه بر مزایای آن رشته به خصوص درآمد و غیره باید فرصت ها و تهدیدهایی که در آن شغل وجود دارد و پردرآمدترین شغل رشته حسابداری را نیز شناسایی کنید تا بتوانید در شغل مورد نظرتان پیشرفت کنید.
اولین و مهم ترین پیشنهاد ما به شما داشتن وجدان کاری در شغل لیسانس حسابداری می باشد و بزرگترین تهدیدی هم که در شغل حسابداری شما با آن روبرو هستید این است که با نداشتن وجدان کاری و اخلاقی بخواهید جایگاه خود را در این شغل به خطر بیندازید.
به طور کلی همه علوم و مشاغل دارای مشکلاتی هستند که ما در این مقاله به معرفی مهم ترین و رایج ترین مشکلات حسابداری می پردازیم.
همه مشاغل به همین شکل هستند که یادگیری در آن ها تمامی ندارد و شغل حسابداری اینترنتی (شغل حسابداری انلاین) نیز از این قاعده مستثنی نیست یعنی هر قدر هم که تحصیلات عالی و جایگاه شغلی خوبی داشته باشیم قطعا علم رو به پیشرفت است و ما مجبوریم که علم خود را به روز کنیم و همواره در جستجوی یادگیری بیشتر باشیم البته همانطور که گفته شد این مسئله مربوط به همه مشاغل و علوم است.
زمانی که شما به عنوان یک حسابدار در جایی مشغول به کار می شوید، با توجه به کاربرد حسابداری شما می توانید در موسسات خدماتی موسسات بازرگانی موسسات تولیدی و واحدهای اقتصادی به عنوان یک حسابدار مشغول به کار شوید.
حال اگر در روند مالی و امور اقتصادی یا در حساب و کتاب سازمان و شرکت خللی ایجاد شود، شحص حسابدار پاسخگو خواهد بود؛ به همین دلیل است که شما عزیزان باید قبل از استخدام به کسب مهارت های لازم در زمینه حسابداری بپردازید تا بتوانید آینده شغلی رشته حسابداری را به خوبی برای خود رقم بزنید چرا که مشکلات شغلی رشته حسابداری باعث به خطر افتادن آینده شغلی شما نشود
چالش های شغل حسابداری
ایا شغل حسابداری سخت است؟ حتما در سایت های مختلف با این سوال شغل حسابداری سخته نی نی سایت روبرو شده اید. درواقع حسابداری ممکن است برای برخی افراد شغلی خشک و خسته کننده بنظر برسد.
حسابداری شغل سخت و پراسترس است یا به عبارتی دیگر می توان گفت حسابداری شغل تحقیق است که در آن سر و کار ما با اعداد و ارقام مختلف است و شما تصور کنید که مشغول به کاری هستید که در روز حداقل ۷ ساعت باید در محل کار خود حضور مفید داشته باشید یعنی سر و کله زدن ۷ ساعته با اعداد و ارقام و ریاضیات و اکسل های مختلف. قطعا علاقه و داشتن حوصله از مواردی است که باعث می شود از پس این سختی کار بر بیایید.
البته این سختی شغل حسابداری در بعضی از فصول بیشتر احساس می شود مثلا در ماه اسفند ماه به خصوص روزهای پایان سال که حسابداران مجبور به بستن حساب ها و تحویل درست آن ها هستند در این روزها حتی مرخصی نیز به کارمندان داده نمی شود و سخت مشغول به حساب و کتاب های شرکت هستند.
حسابدار بودن به دنبال خود داشتن استرس بالای کاری را نیز دارد و شاید برخی اوقات شاهد برخی از کامنت ها مانند از شغل حسابداری خسته شدم نی نی سایت یا در سایت های دیگر از طرف افراد مختلف باشید. استرس شغل حسابداری نی نی سایت بسیار قابل درک نیز می باشد که مسائل مالی از مواردی است که به وجود آمدن مشکل در آن بسیار مخرب بوده و همچنین توجه زیادی را به خود جلب می کند پس حسابداران باید سعی کنند که کمترین اشتباه و بی دقتی را داشته باشند تا بتواند اعتماد مدیران را به خود جلب کند.
جمله بسیار مهمی که اساتید به همه حسابداران در مورد شرح شغل حسابداری می زنند این است که یک حسابدار نابلد خیلی بهتر و موفق تر از یک حسابدار بی دقت است.
خطرات شغل حسابداری
خطرات شغل حسابداری چگونه است؟ در همه مشاغل بروز خطرات مختلفی قابل پیش بینی است که ما در این مقاله به آسیب ها و خطرات شغل حسابداری می پردازیم.
از آسیب های جسمی این شغل می توان به نشستن های طولانی مدت حسابداران پشت میز و یا پشت مانیتور اشاره کرد که آسیب های ستون فقرات و گردن و غیره را به دنبال دارد.
همچنین از آسیب های پشت مانیتور نشستن می توان به آسیب چشم ها و پوست نیز اشاره کرد که باید نور مانیتور به اندازه ای خوب و استاندارد باشد که از آسیب جلوگیری کند و در صورت نیاز از عینک مطالعه استفاده شود.
از طرفی دیگر استرس نیز از خطرهایی است که به آن اشاره شد که هم تاثیر روحی و هم تاثیر جسمی روی حسابداران خواهد گذاشت.
از خطرات دیگر می توان به زیر پا گذاشتن مسائل اخلاقی انسانی توسط حسابداران اشاره کرد که چون حسابدار مسئولیت مسائل مالی را در شرکت به عهده دارد باید از پس این کار در قالب اخلاق و انسانیت برآید و پیشنهادهای وسوسه کننده را نادیده گرفته و مسائل اخلاقی را زیر پا نگذارد.
شغل حسابداری مناسب چه کسانی است
لازم به ذکر است که شما با بررسی چالش های شغل مدرس حسابداری می توانید به این سوال پاسخ دهید که شغل حسابداری مناسب چه کسانی است؟ همانطور که می دانید هر شغلی دارای مزایا و معایبی می باشد، اگر با چالش ها و خطرات شغل حسابداری مشکلی ندارید، این شغل می تواند برای شما مناسب باشد اما اگر احساس می کنید که ممکن است از تصمیمتان منصرف شوید، ابتدا بهتر است قبل از استخدام بعنوان فردی در شغل حسابداری شرکت، کمی از وقت خود را به تجزیه و تحلیل شغل حسابداری اختصاص دهید.
حسابداران معمولا با مسائل مالی و اعداد و ارقام سر و کله می زنند و همانطور که پیداست این شغل برای افرادی به مسائل و امور مالی علاقه مند هستند، می تواند فرصت بسیار مناسبی باشد.
بازار کار رشته حسابداری
آیا حسابداری شغل خوبیه نی نی سایت؟ شرایط بازار کار رشته حسابداری و صفر تا صد شغل حسابداری یکی از مهم ترین موضوعی است که می خواهیم به آن بپردازیم. مطمئنا شرایط بازار کار این رشته ارتباط مستقیمی با حقوق شغل حسابداری دارد.
همانطور که می دانید حسابداری یک سیستم اطلاعاتی است که با فراهم کردن اطلاعات لازم کمک می کند تا سرمایه گذاران، مدیران و شرکت ها و نهادهای دولتی نسبت به مسائل اقتصادی بهتر بتوانند تصمیم بگیرند.
با توجه به این ویژگی مهم که در تعریف شغل حسابداری صنعتی چیست (توضیح شغل حسابداری) مطرح شده شرایط بازار کار حسابداری را می توان به صورت زیر تعریف کرد:
- حسابداری مالی: در کلیه شرکت ها و موسسات تجاری و غیرانتفاعی
- حسابداری صنعتی: در کلیه واحدهای صنعتی و شرکت های تولیدی
- حسابداری دولت: در کلیه سازمان ها و ادارات دولتی به عنوان حسابدار یا عامل ذی حساب
- حسابداری بیمه: در موسسات بیمه
- حسابداری بانک ها: در شعبه ها و سرپرستی بانک ها
همچنین حسابداران پس از گذراندن دوره های آموزش حسابداری و مدتی اشتغال به کار حسابداری می توانند در سمت مدیریت مالی واحدهای تجاری ایفای نقش نمایند.
در ادامه بررسی شرایط بازار کار رشته حسابداری و وضعیت حقوق و درآمد شغل های حسابداری فنی باید بگوییم که فارغ التحصیلان رشته حسابداری قادرند با توجه به شاخه های حسابداری در حرفه حسابرسی نیز مشغول به کار شوند. در همین مورد یک پادکست در ابتدای همین مقاله قرار داده شده است.
حقوق و درآمد شغل حسابداری
شغل حسابداری چقدر درامد دارد؟ حقوق و درآمد شغل حسابداری نی نی سایت برای اکثر افرادی که به انتخاب رشته حسابداری علاقه مند هستند و به دنبال مهاجرت با رشته حسابداری یا شغل حسابداری برای مهاجرت هستند موضوع بسیار مهمی است.
از همین جهت در ادامه ما قصد داریم حقوق و درآمد حرفه حسابداری را در ابعاد مختلف بررسی کنیم و اطلاعات مفیدی را پیرامون شغل حسابداری در اختیار شما عزیزان قرار دهیم؛ بنابراین در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم را در مورد درآمد شغل حسابداری و آینده شغلی رشته حسابداری برای خانم ها و آقایان کسب نمایید،
به طور کلی درآمد شغل ارشد حسابداری با کارشناسی ارشد و شغل برای فوق لیسانس حسابداری به طور میانگین ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان در ماه حقوق دارد. حقوق حسابداران از ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان (کمترین) تا ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بالاترین) با توحه به عوامل متعددی از جمله میزان سابقه کار، تجربه و تخصص، مدرک تحصیلی و… متغیر است. حسابدارانی با مدرک دکترا و بالاتر مشغول به کار هستند، به طور میانگین ماهانه ۸,۵۰۰,۰۰۰ تومان در ماه حقوق دارد.
قطعا کسب درآمد از هر رشته ای نیازمند آموزش و تخصص است. برای یادگیری کامل حسابداری از صفر تا صد از خدمات آموزش حسابداری مجتمع فنی آریا تهران استفاده کنید. خدماتی شامل فیلم شغل حسابداری رایگان آموزشی، دوره های حضوری و آنلاین، ارائه مدارک بین المللی و… می تواند به شما کمک کند تا بتوانید مهارت حسابداری را به طور کاملا تخصصی بیاموزید و درآمد خود را افزایش دهید.
در بخش شرایط بازار کار رشته حسابداری و درصد بیکاری رشته حسابداری توضیح دادیم که میزان دریافتی های حقوق حسابداران در کلانشهرها به چه صورتی است و حسابدارها به سه گروه کارشناس حسابداری، سرپرست حسابداری و مدیر حسابداری تقسیم بندی می شوند. در ادامه نیز آخرین میزان حقوقی را که گروه های مختلف حسابداری دریافت می کنند را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
اما مطابق با قانون کار میزان اشتغال حسابداری زمانی که شما تازه بخواهید به عنوان یک حسابدار وارد یک شرکت شوید به عنوان کارشناس یا سرپرست مشغول به کار می شوید و حقوق یک سرپرست حسابداری را دریافت می کنید و زمانی که بتوانید در کار خود پیشرفت کنید و مدیر حسابداری شوید می توانید حداکثر حقوق و درآمد شغل حسابداری یعنی تا ماهیانه ۳۰ میلیون تومان و بیشتر را دریافت نمایید.
درآمد حسابداری پاره وقت
در بخش قبل در مورد حقوق و درآمد شغل حسابداری صحبت کردیم اما پارامتر هایی که در مورد آن بحث می کنیم همگی منوط بر این بود که شما به صورت تمام وقت به عنوان یک حسابدار در یک مجموعه مشغول به کار شوید و بتوانید درآمد ثابتی را از شغل حسابداری داشته باشید.
اما اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که به دنبال یک درآمد پاره وقت و یا به اصطلاح حسابداری پارت تایم هستید چه؟ در پاسخ باید بگوییم که هم اکنون حداقل حقوق و مزایا شامل بیمه، سهم کارفرما، عیدی، پاداش، مرخصی و سنوات برای یک حسابدار بر پایه حقوق سال ۱۴۰۳، حدودا ۱۲ میلیون تومان می باشد می شود.
چنانچه ساعات کار ماهانه را به طور میانگین ۱۸۰ ساعت در نظر بگیریم و حقوق و مزایای ماهیانه را تقسیم بر ساعت کار ماهیانه کنیم حق الزحمه ساعتی بدست خواهد آمد. با این روش محاسبه حق الزحمه ساعتی برای یک حسابدار با تجربه حداقل یک سال مشخص می شود.
در اینجا ما یک مبنا برای قیمت گذاری کارهای پاره وقت حسابداری داریم و فقط کافی است برآوردی صحیح از میزان ساعت کاری که در هفته یا ماه قرار است اختصاص دهیم داشته باشیم.
حقوق یک حسابدار در پست های مختلف سازمانی
بر اساس تحقیقات و برآوردهایی که ما انجام داده ایم و حقوق دریافتی یک حسابدار در بازار کار رشته حسابداری در سال ۱۴۰۳ به طور میانگین و تخمینی به صورت زیر بوده است :
- میانگین حقوق برای کار تمام وقت در تهران ماهیانه ۱۲٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان.
- حداقل حقوق ماهیانه ۶٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
- حداکثر حقوق ماهیانه ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
حقوق یک حسابدار در سطح سرپرستی
همچنین شرایط بازار کار رشته حسابداری برای شغلی مانند سطح سرپرستی:
- میانگین حقوق برای کار تمام وقت در تهران ماهیانه ۱۲٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
- حداقل حقوق برای سطح سرپرستی ماهیانه ۸٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
- و حداکثر حقوق برای سطح سرپرستی ماهیانه ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان است.
حقوق یک حسابدار در سطح مدیریت
همچنین شرایط بازار کار این رشته بر روی سطح مدیریت به صورت زیر بوده است :
- برای کار تمام وقت در تهران ۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
- حداقل حقوق: ۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان
- حداکثر برای سطح مدیریت شغل حسابداری ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون تومان می باشد.
چرا حسابداری به یک شغل پردرآمد تبدیل شده است
مطمئناً شما عزیزان این جمله را زیاد شنیده اید که همه شرکت ها و سازمان ها به یک حسابدار حرفه ای نیاز دارند. معنی و مفهوم این جمله این است که حسابداری یک شغل پرطرفدار است و اگر فردی بتواند به خوبی مفاهیم پایه و حرفه ای شغل حسابداری را یاد بگیرد مطمئنا می تواند حقوق و درآمد شغل حسابداری را تا حد چشمگیری افزایش دهد.
اما اینکه چرا حسابداری به یک شغل پردرآمد تبدیل شده است، در پاسخ به این سوال باید بگوییم که شرایط بازار کار رشته حسابداری به گونه ای است که افراد می توانند در این رشته درآمد مناسبی را کسب نمایند که به صورت حرفه ای با اصول حسابداری و مفاهیم بازار کار رشته حسابداری آشنا باشند و تنها به مدرک تحصیلی که در دانشگاه های مختلف کشور اخذ کردند بسنده نکنند.
چگونه در شغل حسابداری پیشرفت کنیم
بهترین روش افزایش درآمد از شغل های حسابداری چیست؟ اگر به دنبال یک روش برای چند برابر کردن درآمد از حرفه حسابداری هستید، باید به شما بگوییم که شما در کنار تخصص حسابداری و مالیاتی به یک تخصص بسیار حیاتی دیگر نیاز دارید تا بتوانید حقوق و درآمد شغل حسابداری را به میزان قابل توجهی افزایش دهید.
مشکلی که حتی در حسابداران با سابقه به شدت دیده می شود یعنی نداشتن تخصص و تیمی که جذب پروژه و یا به اصطلاح اشتغال زایی مالی را بتواند به کمک آن انجام دهد.
اما نگران این مشکل نباشید چرا که همکاران ما در آموزشگاه حسابداری آریا تهران روش چند برابر کردن درآمد از حرفه حسابداری را به صورت اصولی و حرفه ای به شما آموزش خواهند داد.
ما این تضمین را به شما می دهیم که با یادگیری مفاهیم پایه و حرفه ای بازار کار رشته حسابداری بتوانید درآمد خود را را از شغل حسابداری به میزان قابل توجهی افزایش دهید.
در ادامه به شما یاد خواهیم داد چطور در کنار کار ثابت پروژه حسابداری بگیرید.
چگونه پروژه حسابداری بگیریم
بعد از بررسی حقوق و درآمد شغل حسابداری به سراغ یک موضوع بسیار مهم پیرامون شغل حسابداری می رویم اینکه چگونه پروژه حسابداری بگیریم و بتوانیم حقوق و درآمد خود را در شغل حسابداری افزایش دهیم.
گرفتن پروژه حسابداری موضوع بسیار مهمی است که حتی حسابداران بسیار قدیمی و با تجربه هم باید توجه ویژه ای به آن داشته باشند و محکوم به این نباشند که تا آخر عمرشان با یک حقوق کارمندی ساده به عنوان یک حسابدار در شرکت بخواهند زندگی کنند.
درواقع اخذ پروژه حسابداری یک راهکار اساسی است که می تواند درآمد شما را در شغل حسابداری افزایش دهد. برخی از حسابداران ترجیح می دهند که کارهای شخصی و علاقه مندی های خود را در ساعات خالی هفته انجام دهند، اما برخی دیگر که عده آن ها هم کم نیست ترجیح می دهند که با قبول کردن پروژه های بیشتر درآمد ماهیانه خود را افزایش دهند.
البته تنها بخشی از این افراد موفق به قبول پروژه می شوند و برخی دیگر به دلایل مختلف نمی توانند پروژه های دلخواه خود را پیدا کنند که در این بخش ما قصد داریم بگوییم که حسابداران حرفه ای چگونه پروژه قبول می کنند و برای این کار باید به نکات زیر توجه نمایند:
راه های اخذ پروژه حسابداری
- بهینه سازی و مدیریت زمان
- استفاده از تجربیات مدیران مالی
- مشاوره هفتگی با مدیران مالی
- کسب تجربه عملی و کاربردی
- ارتباطات اجتماعی و نگرش تیمی
با رعایت نکات ذکر شده حسابداران حرفه ای علاوه بر اینکه با کار کردن در شرکت و سازمان های مربوطه از این راه کسب درآمد می کنند ساعات خالی که در طول هفته دارند با اخذ پروژه حسابداری حقوق و درآمد خود را در شغل حسابداری افزایش می دهند.
البته شما باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که تنها راه کسب درآمد بیشتر از شغل حسابداری لزوما قبول کردن تعداد بالای پروژه حسابداری نیست. بلکه راه های دیگری مانند نوشتن کتاب و جزوه های آموزشی حسابداری و همچنین تدریس خصوصی و یا تدریس در آموزشگاه های حسابداری نیز راه هایی هستند که شما می توانید حقوق و درآمد خود را در شغل حسابداری افزایش دهید.
درآمد شرکت های حسابداری
گاهی برخی از مشاغل بر خلاف ظاهر کوچشان دارای سود خالص بسیاری هستند، حسابداری نیز علی رغم شخصی بودن نوع شغلش مقدار قابل توجهی سود خالص دارد.
در واقع درآمد شرکت های حسابداری بستگی به حجم فعالیت آن ها دارد، مطمئنا هر چقدر حجم فعالیت ها بیشتر باشد درآمد شرکت های حسابداری بیشتر خواهد بود.
میزان سود اعلام شده از شغل حسابداری ۱۸٫۴ درصد می باشد، از طرفی مشاغلی نظیر خدمت مشاور املاک ۱۵.۲ درصد، شرکت های حقوقی ۱۴.۵ درصد سود، پزشکان ۱۳ درصد سود خالص از بهترین شغل ها اعلام گردیده اند.
برای ورود به شغل حسابداری از کجا شروع کنیم
اولین چالش پیش روی شما برای اینکه حقوق و درآمد شغل حسابداری شما به یک ثبات مشخصی برسد این است که برای ورود به شغل حسابداری از کجا شروع کنید.
که در اینجا پیشنهاد کارشناسان آموزشگاه حسابداری آریا تهران به شما علاقه مندان به رشته حسابداری این است که برای ورود به شغل حسابداری به هیچ عنوان به مطالب تئوری محوری که در دانشگاه به شما آموزش داده شده است بسنده نکنید و در دوره حسابداری پروژه محور آریا تهران شرکت نمایید.
بهترین راهکار برای شما این است که با گذراندن دوره هایی که مختص بازار کار حسابداری در نظر گرفته شده است بتوانید سطح توانایی خود را در رشته حسابداری افزایش دهید و از این طریق آماده ورود به شغل حسابداری شوید که برای این منظور اساتید حسابداری آموزشگاه آریا تهران می توانند به شما عزیزان ایران مشاوره رایگان ارائه دهند تا بهترین تصمیم را در این خصوص بگیرید.
مدارک تحصیلی لازم برای شغل حسابداری
برای اینکه شما به شغل حسابداری ورود کنید و حقوق و درآمد شغل حسابداری خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهید طبیعتا نیاز به مدارک تحصیلی لازم برای شغل حسابداری دارید. برای این منظور شما یا باید وارد دانشگاه شوید و مدارک مختلف کاردانی، کارشناسی و در صورت تمایل کارشناسی ارشد رشته حسابداری را در دانشگاه اخذ نمایید یا اینکه به موسسات و آموزشگاه های مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای مراجعه نمایید و مدارک تحصیلی لازم برای ورود به شغل حسابداری را به دست آورید.
برای این منظور پیشنهاد ما به شما عزیزان استفاده از خدمات آموزشگاه آریا تهران است. متاسفانه امروزه منابعی که در دانشگاه های سراسر کشور پیرامون رشته حسابداری تدریس می شود منابع قدیمی هستند که نیازهای امروز بازار کار رشته حسابداری را برطرف نمیکند.
اما آموزشگاه های حسابداری مورد تایید سازمان فنی و حرفه ای به دلیل اینکه مجبور نیستند که حتما منابع وزارت علوم را تدریس کنند و می توانند با استخدام اساتید حرفه ای و کاربلد حسابداری منابع مورد نیاز بازار کار را در اختیار شما عزیزان قرار دهند، می توانند شما را شما را برای ورود به بازار کار رشته حسابداری محیا کنند، افرادی هم که مدرک فنی و حرفه ای حسابداری را اخذ می کنند می توانند با مدرک فنی حرفه ای برای مهاجرت خود اقدام نمایند.
در این خصوص شما می توانید با آموزشگاه حسابداری آریا تهران تماس حاصل فرمایید و مشاوره لازم را از اساتید حسابداری دریافت کنید.
شایان ذکر است که اگر درباره نحوه دریافت کد شغل حسابدار ارشد، کد شغل بیمه رئیس حسابداری، کد شغل حسابداری، کد شغل رئیس حسابداری، کد شغلی حسابدار، کد شغل سرپرست حسابداری، کد عنوان شغل حسابداری و… سوال یا ابهامی دارید، می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید یا در قسمت نظرات مطرح کنید.
آینده شغلی رشته حسابداری فنی و حرفه ای
بسیاری از علاقه مندان به رشته حسابداری فنی حرفه ای بسیار نگران این موضوع هستند که آیا بعد از فارغ التحصیل شدن در این رشته می توانند برای خود آینده شغلی را تصور کنند و بتوانند به عنوان یک حسابدار به بازار کار ورود کنند یا خیر؟
در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا شاخه های مختلف رشته حسابداری و تاثیر هرکدام را در بازار کار با هم بررسی کنیم، ضمنا بعد از شرکت در دوره حسابداری فنی و حرفه ای می توانید با دانلود نمونه سوالات عملی حسابداری مقدماتی فنی حرفه ای با جواب با نمونه سوالات آزمون فنی و حرفه ای این رشته پرطرفدار بیشتر آشنا شوید.
رشته حسابداری فنی حرفه ای جزوه رشته های پرکاربرد و پرطرفدار و در بین دانشجویان می باشد و اگر این رشته از فنی حرفه ای به صورت جامع و کاربردی تدریس شود مطمئنا می تواند آینده شغلی مناسبی را برای شما به ارمغان آورد.
اما مشکلی که وجود دارد این است که در بسیاری از دانشگاه های کشور متاسفانه شاخه های مختلف رشته حسابداری مانند حسابداری صنعتی، حسابداری حقوق و دستمزد، حسابداری مالی، حسابداری ویژه بازار کار و غیره به صورت کاربردی تدریس نمی شود.
این امر موجب شده است که که متاسفانه دانشجویان فارغ التحصیل رشته حسابداری بیشترین درصد بیکاری را در بین دانشجویان داشته باشد، به همین منظور ما در آموزشگاه فنی و حرفه ای آریا تهران که یکی از بهترین آموزشگاه فنی حرفه ای در ایران می باشد، با استفاده از اساتید باتجربه و کاربلد که اکثرا خود در شرکت های بزرگ حسابداری مشغول به کار هستند دوره های مختلف حسابداری را به صورت کاربردی و تضمین شده برگزار می کنیم و شما عزیزان می توانید با گذراندن این دوره های کاربردی آماده ورود به بازار کار شوید.
پیشنهاد ویژه: اگر برای قبولی در رشته حسابداری می خواهید بدانید برای رشته حسابداری چه درس هایی باید قوی باشد، حتما مقاله ذکر شده را مطالعه بفرمایید.
مشاغل مرتبط و همگون با رشته حسابداری
برای اینکه شما بتوانید حقوق و درآمد شغل حسابداری را افزایش دهید، بد نیست که با مشاغل مرتبط و همگون با رشته حسابداری نیز آشنا شوید.
مشاغلی مانند منشی گری و امور دفتری و برنامه ریزی استراتژی دیگر مشاغلی هستند که برخی از فارغ التحصیلان رشته حسابداری و بانکداری در آن مشغول به کار هستند. همچنین ورود به رشته اقتصاد هم برای افزایش درآمد در شغل حسابداری خالی از لطف نمی باشد.
اما لازمه این کار این است که شما به دانش تئوری که در دانشگاه کسب کردهاید اکتفا نکنید بلکه باید با گذراندن دوره حسابداری فنی حرفه ای آینده شغلی رشته حسابداری را به بهترین شکل ممکن برای خود رقم بزنید.
وضعیت راه اندازی شغل حسابداری
وضعیت راه اندازی شغل حسابداری (وضعیت شغل حسابداری در ایران) برای ورود به بازار کار حسابداری به این صورت است که شما باید ابتدا تحصیلات و آموزش های لازم را در زمینه حسابداری گذرانده باشید، سپس با یادگیری مواردی که در قسمت قبلی به آن اشاره کردیم در صورتی که خودتان سرمایه لازم را دارید می توانید یک شرکت راه اندازی نمایید و در زمینه شغل حسابداری فعالیت کنید و یا این که در شرکت ها و سازمان های مختلفی که در قسمت قبلی به آن ها اشاره کردیم به بازار کار رشته حسابداری ورود کنید.
برای راه اندازی شغل حسابداری نیازی نیست که نگران باشید چرا که آموزشگاه آریا تهران بهترین آموزشگاه حسابداری در غرب تهران با برگزاری دوره های کاربردی حسابداری ویژه اشتغال به کار شما را محیای ورود به بازار کار حسابداری خواهد کرد.
بازار کار شغل حسابداری در خارج از کشور
بازار کار شغل حسابداری در خارج از کشور چگونه است؟ اگر نگاهی به لیست مشاغل پردرآمد و پرطرفداری که هر ساله توسط کشور های اروپایی منتشر می شود بیندازید، متوجه می شوید که پولسازترین کار در حرفه حسابداری یکی از شغل هایی است که در این کشورها مورد استقبال قرار می گیرد و از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
در کشورهای اروپایی این نیاز بیش تر حس می شود و به دلیل وجود شرکت های کوچک و بزرگ بسیار، موقعیت های شغلی بسیاری برای افرادی که در حوزه حسابداری تحصیل کرده و تخصص دارند وجود دارد.
حتی جالب است بدانید که با توجه تامین بخش مهمی از بودجه دولتی از طریق مالیات، تامین و وجود قوانین جامع مالیاتی اهمیت این جامعه به متخصصین امر حسابداری رو دو چندان می کند.
این بدان معناست که اگر شما در رشته حسابداری تحصیل کردید یا قصد کار در کشور های اروپایی را دارید، شانس این را دارید که برای شرکت های مختلف و ارگان ها رزومه ارسال کنید و به راحتی در یکی از آن ها شروع به کار کنید.
کشور های اروپایی و سایر کشو رهایی مثل کانادا، آمریکا، ترکیه، آلمان و… امروزه جزء کشور هایی هستند که نیاز مبرم به حسابدار حر فه ای دارند، پس عزیزانی که قصد مهاجرت و ورورد به بازار کار حسابداری در کشورهای خارجی را دارند و می خواهند بدانند بازار کار شغل حسابداری در آلمان، شغل حسابداری در ترکیه، شغل حسابداری در کانادا (شغل حسابداری کانادا)، شغل حسابداری در آمریکا، شغل حسابداری در استرالیا، شغل حسابداری در دبی، شغل حسابداری در سوئد، شغل حسابداری در عمان و… به چه صورت است، باید بگوییم که این افراد می توانند در این کشورها با استفاده از شغل حسابداری و داشتن تخصص های لازم درآمد زایی چشمگیری را داشته باشند.
چرا باید شغل و رشته حسابداری را انتخاب کنیم
با توجه به توضیحاتی که در بخش های قبلی در مورد میزان درآمد حسابداران در ایران و شرایط محیط کار شغل حسابداری ارائه شد و با توجه به این که امروز با وضعیت بد اقتصادی ایران ، بسیاری از هموطنان قصد مهاجرت از کشور را دارند؛ به همین دلیل انتخاب شغل های رشته حسابداری انسانی (شغل حسابداری رشته انسانی) می تواند یک درآمد مناسب به همراه امنیت شغلی کامل را برای شما به ارمغان آورد.
شما در مقاله بهترین کشور برای مهاجرت حسابداران، با میزان درآمد شغل کارشناسی حسابداری در کشورهای مانند استرالیا، آمریکا و آلمان و کانادا آشنا شدید به همین دلیل درآمد بسیار بالایی که شغل حسابداری امروز در بسیاری از کشورهای دنیا دارد این موضوع می تواند دلیل محکمی برای انتخاب شغل و رشته حسابداری باشد. به خصوص برای آن دسته از افرادی که قصد مهاجرت از کشور را دارند.
حتی آن دسته از افرادی که می خواهند شغل های حسابداری در ایران را ادامه دهند در صورتی که بتوانند به سطوح بالایی مانند مدیریت حسابداری دست پیدا کند می توانند درآمدزایی بالایی نسبت به شغل حسابداری داشته باشند.
آینده بازار کار حسابداری در ایران
فارغ التحصیلان رشته حسابداری پس از اتمام تحصیل در این رشته در ایران می توانند در سطوح مختلف و شاخه های متفاوت عهده دار انجام امور مالی گردند و در موسسات مختلفی مانند واحدهای تجاری، سازمان های دولتی و خصوصی به عنوان حسابدار در شاخه های زیر مشغول به کار شوند.
بر اساس آخرین اطلاعاتی که ما در مورد شغل حسابداری در ایران و میانگین درآمد حسابدار در ایران به دست آورده ایم حداقل حقوق یک حسابدار در ایران ماهیانه ۸ میلیون تومان و حداکثر حقوق یک حسابدار در ایران ماهیانه ۳۰ میلیون تومان برآورد شده است.
البته با توجه به آماری که در سال ۹۹ منتشر شد که درآمد زیر ۹ میلیون تومان برای یک خانواده چهار نفره تقریبا زیر خط فقر محسوب می شود.
آینده بازار کار حسابداری در ایران در شرایط فعلی در وضعیت مطلوبی نمی باشد و نیاز است که شما جایگاه خود را در سازمان مورد نظری که در آن مشغول به کار هستید را ارتقا دهید تا سطح درآمد شما افزایش پیدا کند.
از طرفی دیگر می توان گفت که آینده شغل حسابداری با توجه به هوش مصنوعی رو به پیشرفت است و افرادی که در این زمینه پیشرو هستند و با کسب مهارت های تخصصی درباره نحوه به کارگیری هوش مصنوعی در حسابداری، می توانند در این زمینه موفقیت چشم گیری بدست آورند.
رشته حسابداری چه شغل هایی دارد
در پاسخ به سوال رشته ی حسابداری چه شغل هایی دارد، می توان گفت که رشته حسابداری شامل شغل های زیر می باشد:
- حسابداری مالی
- حسابداری دولتی
- حسابداری مالیاتی
- حسابداری صنعتی
- حسابداری بیمه
- حسابداری بانک ها
لازم به ذکر است که در ابتدای مقاله به طور کامل درباره شرح شغل حسابداری مالی چیست، شرح شغل حسابداری مالیات، شرح شغل رئیس حسابداری صنعتی، شرح شغل حسابداری مدیریت (شغل رشته حسابداری مدیریت)، شرح شغل سرپرست حسابداری، شرح شغل کارشناس حسابداری صنعتی، شرح شغل کارشناس حسابداری فروش و… توضیحات کامل ارائه داده ایم.
رشته فنی حرفه ای چه شغل هایی دارد
رشته فنی حرفه ای شامل شغل های زیر می باشد:
- شغل های مرتبط با فناوری اطلاعات
- شغل های مرتبط با مهندسی و ساخت و ساز
- شغل های مرتبط با خدمات فنی
- شغل های مرتبط با حوزه صنعت
- شغل های مرتبط با حمل و نقل
- شغل های مرتبط با بهداشت و پزشکی
- شغلهای مرتبط با هنر و طراحی
- شغل های مرتبط با خدمات مالی
- شغل های مرتبط با آموزش و پژوهش
- شغل های مرتبط با زراعت و کشاورزی
- شغل های مرتبط با محیط زیست
- شغل های مرتبط با فروش و بازاریابی
ارائه نظرات و پیشنهادات کاربین در خصوص موقعیت فعلی و آینده شغل حسابداری
رشارائه نظرات و پیشنهادات کاربین در خصوص موقعیت فعلی و آینده شغل حسابداری چه هستند؟ در هفته مشاغل رشته حسابداری شما می توانید در انتهای همین صفحه نظرات خود را در مورد بدی های رشته حسابداری، مزایا و معایب شغل حسابداری و این که شغل حسابداری چگونه است را با سایر کاربران وب سایت آموزشگاه حسابداری آریا تهران در میان بگذارید تا سایر کاربران وب سایت آریا تهران از نظرات شما در این حوزه استفاده نمایند.
مقایسه ویژگی های شغل حسابداری در داخل و خارج از کشور
در مقاله شغل حسابداری مناسب چه کسانی است شما با برخی از ویژگی های شغل حسابداری آشنا شدید، در داخل کشور، با توجه به رشد اقتصادی و توسعه صنعتی، فرصت های شغلی در حسابداری رو به افزایش است. شرکت ها، سازمان ها و صنایع مختلف نیاز به حسابداران ماهر دارند.
همچنین، ویژگی های شغل حسابداری در خارج از کشور، با وجود بازار جهانی و شرکت های چندملتی ملی، فرصت های شغلی بیشتری برای حسابداران وجود دارد و می توانند به کار در شرکت های بین المللی بپردازند.
شغل های رشته حسابداری برای خانم ها و آقایان
رشته حسابداری یکی از رشته هایی است که برای هر دو جنسیت، خانم ها و آقایان، فرصت های شغلی مناسبی را ارائه می دهد. در ادامه به برخی از شغل های رشته حسابداری برای خانم ها و آقایان اشاره می کنیم:
- حسابدار مالی: مسئولیت های مالی شرکت را بر عهده دارد و وظایفی مانند تنظیم صورت های مالی، تجزیه و تحلیل اقلام مالی، بودجه بندی و گزارش دهی را بر عهده دارد.
- حسابدار مدیریت: به تحلیل هزینه ها، تهیه گزارش های مدیریتی، برنامه ریزی مالی و کنترل بودجههای پروژه ها می پردازد.
- حسابدار مالیاتی: مشاوره در زمینه مالیات و راهنمایی در امور مالیاتی برای مشتریان را بر عهده دارد.
- حسابدار هزینه: مسئولیت های مربوط به تحلیل هزینه ها، محاسبه هزینه های تولید و کنترل هزینه های سازمان را دارد.
- حسابدار بانکی: این افراد در شغل حسابداری برای خانم ها (شغل حسابداری خانم)، در بخش حسابداری بانک ها و موسسات مالی فعالیت می کنند و مسئولیت هایی مانند بررسی حساب ها، گزارش دهی مالی و کنترل سیستم های مالی را بر عهده دارند.
معمولا بسیاری از خانم ها شغل حسابداری در خانه مانند شغل حسابداری دورکاری یا شغل حسابداری پاره وقت به صورت اینترنتی را ترجیح می دهند تا بتوانند علاوه بر مدیریت امور خانه، به مدیریت امور خانه داری نیز بپردازند. عزیزان برای فعالیت به این صورت می دهند به صورت دورکاری در شرکت های مختلف مشغول به کار شوند.
شغل های رشته حسابداری کاردانش
انواع شغل های حسابداری کاردانش چیست؟ لازم به ذکر است که درباره شغل های رشته حسابداری کاردانش (شغل های حسابداری مالی کاردانش) باید بگوییم که افراد علاقه مند به شغل حسابداری و چند شغل مرتبط با حسابداری می توانند از طریق شاخه کار و دانش هم در این رشته تحصیلی اقدام به تحصیل نمایند.
برخی از شغل های رشته حسابداری کاردانش عبارتند از:
- کمک حسابرس
- حسابرسی
- حسابدار بانک
- حسابداری دولتی
- حسابداری مالی
- حسابداری مالیاتی
- و…
شغل هنرآموز حسابداری چیست
به طور کلی به افرادی که در هنرستان ها دروس تئوری را تدریس می کنند هنرآموز گفته می شود. در صورتی که استادکار مهارت را به دانش آموزان آموزش می دهد.
شغل هنرآموز حسابداری دقیقا همان کاری را انجام می دهد که مشاغل دبیری و آموزگاری انجام می دهند، یعنی تدریس در کلاس درس به صورت تئوری که مدرک مورد نیاز برای شغل هنرآموز حداقل لیسانس می باشد.
در رابطه با شغل حسابداری نی نی سایت (شغل های رشته حسابداری نی نی سایت) سوالات متعددی مطرح می شود، از جمله سوالات زیر:
- آیا شغل حسابداری جز مشاغل سخت است؟
- آیا حسابداری شغل خوبی است؟
- چگونه در شغل حسابداری پیشرفت کنیم؟
- برای شغل حسابداری چه رشته ای بخوانیم؟
- حسابداری چندمین شغل سخت دنیاست؟
- شغل حسابداری در کدام رشته است؟
در پاسخ به تمامی این سوالات باید گفت که هر حسابدار موظف است که مهارت های دفتر داری و دفتر نویسی را به خوبی بلد باشند، بتواند درآمدها و هزینه های شرکت را به خوبی تشخیص، ثبت و کنترل کند، بتواند صورت سود و زیان شرکت را تهیه و گزارش کند، همچنین به خوبی فرمول های حسابداری حقوق و دستمزد را بلد باشد تا بتواند حقوق پرسنل را به خوبی محاسبه کند، ضمنا افراد علاقه مند به رشته حسابداری باید معدل لازم برای رشته حسابداری را داشته باشند.
کاردستی برای رشته حسابداری
کاردستی ها و نقاشی شغل حسابداری یک فرصت عالی برای ارتقای مهارت های خلاقیت و دست سازی هستند. برای عناوین شغل حسابداری نیز می توانید از کاردستی ها به عنوان یک ابزار آموزشی و تقویتی استفاده کنید. در زیر تعدادی از کاردستی های مناسب برای رشته حسابداری را معرفی می کنیم:
۱. ساخت جعبه حسابداری: از مواد ساده مانند کاغذ و کارتن می توانید یک جعبه حسابداری ساخته و آن را با جزئیاتی همچون نمودارها و جداول مالی طراحی کنید. این جعبه می تواند به عنوان یک ابزار جذاب برای تمرین در حسابداری و مدیریت مالی شما مفید باشد.
۲. ساخت یک دفتر حسابداری دستی: با استفاده از دستگاه های نوشتاری سنتی مانند مداد و دفترچه، یک دفتر حسابداری دستی بسازید. در این دفتر می توانید برای تمرین حسابداری، ترازنامه ها، صورت های مالی و دیگر اسناد مالی را ثبت کنید.
۳. ساخت نمودارها و گراف ها: با استفاده از کاغذ و مداد، نمودارها و گراف های مالی مختلف را بسازید. به عنوان مثال، می توانید یک نمودار خطی برای نمایش رشد درآمدها و هزینه ها در طول زمان بسازید یا یک نمودار دایره ای برای نمایش تقسیم بندی هزینه ها ایجاد کنید.
شغل حسابداری به زبان انگلیسی
شغل حسابداری به انگلیسی Accounting job، شغل های حسابداری به انگلیسی Accounting jobs و شغل من حسابداری است به انگلیسی My job is accounting و معرفی شغل حسابداری به انگلیسی Introduction of accounting job ترجمه شده است که در این مقاله می توانید توضیح شغل حسابداری به انگلیسی و فارسی را مطالعه کنید.
جمع بندی
در این مقاله به ارائه توضیحات کامل و جامعی درباره رشته حسابداری و شغل های آن، پردرآمدترین شغل حسابداری، بازار کار شغل حسابداری مالیاتی، حقوق و درآمد شغل حسابداری خزانه، شناسنامه شغل حسابداری، شغل حسابداری در چه رشته ای است، شغل حسابداری در کدام کشور بهتر است و.. پرداخته شد. اگر شما هم به دنبال تحقیق درباره افق شغلی رشته حسابداری هستید، این مقاله می تواند کامل ترین راهنما را به شما ارائه دهد. اگر سوال یا ابهامی درباره هر یک از موضوعات درباره شغل حسابداری دارید، می توانید در قسمت نظرات مطرح کنید و از کارشناسان ما راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
سوالات متداول
همانطور که در متن مقاله آمده است، عوامل بسیاری از جمله میزان تخصص، سابقه کاری، مدرک تحصیلی، نوع شرکت و… در میزان حقوق و درآمد شما تاثیرگذار است. بالا رفتن سطح دانش شما در امور حسابداری قطعا درآمد شما را تا ۳۰ الی ۷۰ میلیون در ماه افزایش خواهد داد.
همانطور که پیش تر توضیح داده شد، فرصت برای پیدا کردن شغل مناسب حسابداری، تا حد زیادی وابسته به دانش شماست. مثلا اگر شما یک حسابداری مالی باشید در کلیه شرکت ها و موسسات تجاری و غیرانتفاعی فرصت شغلی خواهید داشت و یا اگر حسابداری صنعتی باشید، در کلیه واحدهای صنعتی و شرکت های تولیدی مشغول به کار خواهید شد. همچنین اگر به حسابداری دولتی مسلط باشید در کلیه سازمان ها و ادارات دولتی به عنوان حسابدار یا عامل ذی حساب می توانید استخدام شوید و بهتر از همه اگر به حسابداری مالیاتی و بانکی آشنا باشید در اکثر موسسات حسابداری، ادارات دارایی و در شعبه ها و سرپرستی بانک ها برای شما فرصت شغلی فراوان است.
در کتار امکان درآمد بالا، شغل حسابداری یکسری بدی ها هم دارد. مثل نیاز به دقت بالا و داشتن تعهداتی که به همان دقت بالا احتیاج دارد و درصورت محقق نشدن حسابدار را با مشکلات زیادی روبرو می کند. حجم محاسبات بالا و… از معایب این شغل به حساب می آید.
ASANTRADING –
شما کانال تلگرام هم دارین؟
ترکیان –
سلام
https://t.me/AryaTehran
این لینک کانال می باشد