همانطور که می دانید یکی از مهم ترین وظایف حسابداران ارائه گزارش های مالی دقیق می باشد که لازمه این کار ثبت صحیح و اصولی اسناد حسابداری است. آموزش ثبت حسابداری و یادگیری ثبت انواع سندهای حسابداری موضوعی است که قصد داریم در این مقاله به بررسی آن بپردازیم، پس در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا در مورد ثبت اسناد حسابداری و آموزش چگونگی ثبت این سندها اطلاعات بیشتری کسب نمایید.
آنچه در این پست می خوانید :
سند حسابداری چیست
در پاسخ به پرسش سند حسابداری چیست، می توان گفت که سند حسابداری به هر نوع رویداد مالی گفته می شود که در یک شرکت یا بنگاه اقتصادی، باید به صورت سند حسابداری ثبت شود. تاریخ حساب های مرتبط با رویداد مالی و مبلغ آن ها از جمله اطلاعات مهمی هستند که باید در سند حسابداری ثبت شوند.
پیشنهاد ویژه: اگر می خواهید یادگیری حسابداری را از پایه شروع کنید و به دنبال بهترین و کاربردی ترین دوره آموزش حسابداری هستید، پیشنهاد می کنیم از دوره آموزش حسابداری آریا تهران دیدن کنید. آموزشگاه حسابداری آریا تهران برگزار کننده بهترین و کامل ترین دوره های آموزش حسابداری از صفر تا صد می باشد که زیر نظر اساتید متخصص این حوزه برگزار می شود و در پایان دوره می توانید علاوه بر کسب مهارت های لازم، مدرک معتبر نیز دریافت کنید.
انواع دفاتر روزانه، دارایی، دفتر کل، انواع فاکتورهای خرید و فروش و هر آن چیزی که به رویدادهای مالی شرکت ها مرتبط است، جزوی از سندهای حسابداری به شمار می روند. این سندها قابل استناد بوده و به نام سند حسابداری معروف هستند. سند حسابداری دارای انواع مختلفی از جمله دستی، کامپیوتری، ساده و مرکب می باشد.
در ادامه مقاله متوجه خواهید شد که ثبت اسناد حسابداری در مشاغل و گروه های شغلی مختلف با هم تفاوت هایی دارند اما ماهیت های حسابداری (ماهیت حسابداری) همه آن ها شبیه هم است. به طور کلی ثبت اسناد ابتدا با یافتن مستندات قانونی انجام می شود. درواقع هر نوع ورودی یا خروجی نقدینگی به شرکت ها باید در سیستم حسابداری که معمولا یک نرم افزار از پیش تعیین شده است انجام شود.
پیشنهاد ویژه: اگر شما بعنوان یک حسابداری قصد مهاجرت به کشورهای اروپایی یا آمریکایی دارید، قبل از مهاجرت حتما مقاله مهاجرت با رشته حسابداری را به طور کامل مطالعه کنید تا بتوانید درباره شرایط مهاجرت با این رشته تجربیات لازم را بدست آورید.
بخش های مختلف سند حسابداری
هر نوع سند حسابداری شامل بخش های مختلفی می شود که در ادامه به آن ها اشاره کرده ایم:
- شماره سند
- تاریخ سند
- نوع سند
- شرح سند
- ستون شرح یا نام حساب برای درج کردن نام حساب
- ستون بستانکار و ستون بدهکار
- بخشی برای نمایش کل مبلغ بدهی و کل مبلغ بستانکاری
- بخشی برای ثبت نام تکمیل کننده
پیشنهاد ویژه: یکی از وظایف مهم حسابداران، مربوط به تحریر دفاتر قانونی می باشد که باید به صورت اصولی انجام شود. اگر می خواهید بدانید تحریر دفاتر قانونی چیست و چگونه انجام می شود، حتما مقاله تحریر دفاتر قانونی چیست را مطالعه کنید.
پیشنهاد ویژه: شما عزیزان با شرکت در دوره کاربردی ویژه بازار کار آموزش تحریر دفاتر قانونی آریا تهران نیز می توانید صفر تا صد حسابداری تحریر دفاتر قانونی را بیاموزید.
اگر می خواهید روش سند زدن در حسابداری را یاد بگیرید، در ادامه با ما همراه باشید.
مراحل ثبت سند حسابداری
نحوه صدور سند حسابداری چگونه است؟ در این قسمت از اموزش سند حسابداری، قصد داریم طریقه سند زدن در حسابداری را برای شما عزیزان شرح دهیم. در قدم اول، حسابدار باید تمامی فعالیت هایی که باعث خروج پول از شرکت یا ورود پول به شرکت می شود را ثبت کند. این کار به سادگی و با کمک ثبت رویدادهای مالی شرکت انجام می پذیرد. همچنین حسابدار می بایست تمامی مدارکی که از روی آن ها این اسناد را ثبت کرده است را نگه دارد.
در مرحله دوم، باید به تجزیه و تحلیل اسنادی که ثبت شده اند، پرداخته شود. پس از پایان تجزیه و تحلیل، مشخص خواهد شد که هر کدام از اسناد ماهیت بدهکار یا بستانکار دارند. در مرحله آخر این اطلاعات باید به دست مقامات بالاتر شرکتی تایید شوند تا معتبر و قابل استناد باشند.
قبل از هر چیز باید بدانید که روش ثبت سند حسابداری با توجه به نوع سند با هم تفاوت هایی دارند. به طور مثال در صورت ثبت اسناد حسابداری به صورت دستی، فقط باید یک سند خام داشته باشید. سپس می توانید اطلاعات را با استفاده از کیبورد، به صورت دستی وارد کنید.
پیشنهاد ویژه: آشنایی با استانداردهای حسابداری یکی از مواردی است که حسابداران باید به آن ها مسلط باشند. جهت آشنایی با استاندارد های حسابداری به زبان ساده مطالعه مقاله مذکور را به شما پیشنهاد می کنیم.
پیشنهاد ویژه: جهت یادگیری صفر تا صد استانداردهای حسابداری، پیشنهاد می کنیم دوره آموزش استانداردهای حسابداری آریا تهران را تجربه کنید.
توجه داشته باشید که سند حسابداری ساده نیز شامل دو بخش بدهکار و بستانکار می باشد. سند حسابداری مرکب شامل چندین بخش مختلف می باشد؛ از این رو مراحل ثبت سند مرکب از ثبت سند ساده پیچیده تر خواهد بود و به همین خاطر نیاز به تخصص و آموزش بیشتری دارد.
در آخرین مرحله از آموزش سند زدن حسابداری، به صورت خلاصه باید گفت که هدف از ثبت اسناد حسابداری، ایجاد نظام و انضباط در شرکت هاست. هر شرکتی به ثبت اسناد حسابداری نیاز دارد. ثبت اسناد و مستندسازی جزو مهم ترین و اصلی ترین وظایف حسابدار محسوب می شود.
از طرف دیگر اسناد مالی شرکت ها بر اساس حوزه های کاری، با هم تفاوت دارند. به همین خاطر حسابدارانی که قصد دارند در یک حوزه و رشته خاص فعالیت کنند، باید ابتدا در موسسه و آموزشگاه حسابداری آریا تهران در خصوص کلیه ثبت های حسابداری مربوط به همان صنف، آموزش لازم را ببینند و مهارت کسب کنند.
پیشنهاد ویژه: اگر می خواهید با استفاده از نمونه سوالات حسابداری مهارت خود را در این زمینه تقویت کنید و آمادگی بیشتری برای شرکت در آزمون های فنی حرفه ای کسب کنید، حتما از پکیج تست حسابداری مجموعه آریا تهران استفاده کنید.
انواع ثبت های حسابداری
انواع ثبت های حسابداری (انواع ثبت حسابداری) بر اساس نوع کسب و کار به ۶ دسته کلی تقسیم بندی می شوند:
- ثبت های حسابداری شرکت های خدماتی
- ثبت های حسابداری شرکت های بازرگانی
- ثبت های حسابداری شرکت های تولیدی و صنعتی
- ثبت های حسابداری شرکت های پیمانکاری
- ثبت های حسابداری شرکت های دولتی
- شرکت های واردکننده یا اعتبارات اسنادی
ثبت در شرکت ها دارای اهمیت بسزایی می باشد چرا که اسناد مالی جزو مهم ترین بخش های یک شرکت به شمار می روند که در صورت ناقص بودن یا ایراد داشتن، ممکن است جریمه های سنگینی برای شرکت ایجاد کند.
در تصویر بالا می توانید نمونه سند حسابداری را مشاهده کنید. همچنین جهت دریافت فایل تمام ثبت های حسابداری pdf، می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
پیشنهاد ویژه: اگر می خواهید به منبع کامل و جامعی از مطالب حسابداری دسترسی داشته باشید، حتما بهترین مقالات حسابداری رایگان آریا تهران را بررسی کنید.
آموزش ثبت حسابداری
آموزش ثبت های حسابداری یکی از مهم ترین مباحث آموزش حسابداری است که به متقاضیان این رشته کمک می کند تا بتوانند تراکنش های مالی را با دقت و سرعت ثبت و گزارش کنند. این آموزش شامل مراحلی از جمله شناخت اصول حسابداری، آشنایی با دفاتر حسابداری، ثبت تراکنش ها، تهیه صورت های مالی، استفاده از نرم افزارهای حسابداری، تحلیل اطلاعات مالی و… می باشد.
داشتن دانش کافی و مهارت لازم در زمینه ثبت حسابداری برای هر نوع کسب و کاری ضروری است تا بتواند عملکرد مالی خود را به طور درست و اصولی مدیریت کند. در ادامه با آموزش ثبت سند حسابداری در حوزه های کاری مختلف همراه شما عزیزان هستیم.
پیشنهاد ویژه: اگر می خواهید طریقه حسابداری صنعتی را به صورت حرفه ای یاد بگیرید، پیشنهاد می کنیم فرصت شرکت در دوره آموزش حسابداری صنعتی آریا تهران را از دست ندهید.
آموزش ثبت حسابداری سند خرید و فروش
آموزش ثبت خرید و فروش در حسابداری شامل موارد زیر می باشد:
- حساب خرید: شما زمانی که که کالایی را به نیت فروش آن خریداری میکنید، از این حساب استفاده میکنید و ماهیت این حساب حساب خرید ، بدهکار و همیشه در سند حساب نیز بدهکار است
- حساب فروش کالا: زمانی که کالای خریداری شده را بتوانید به فروش برسانید از بخش حساب فروش کالا می توانید استفاده نمایید، که این حساب شامل فروش دارای ماهیت بستانکار است و همیشه در سند حسابداری بستانکار می شود
به طور کلی ماهیت فروش در حسابداری بستانکار است که با ثبت یک سند بستانکار افزایش یافته و با ثبت بدهکار کاهش می یابد. اگر قبل از اینکه هزینه ای اتفاق بیفتد وجه کل هزینه به صورت یک جا پرداخت گردد، این وجه در حسابی به نام حساب پیش پرداخت ثبت خواهد شد.
پیشنهاد ویژه: جهت آشنایی با کاربرد حسابداری خرید و فروش و همچنین مشاهده آموزش حسابداری خرید و فروش کالا، به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.
آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد
آموزش ثبت حسابداری حقوق و دستمزد موسسات و شرکت ها شامل موارد زیر می باشد :
- حقوق پایه: هر فردی که در هر کدام از سازمان های خصوصی و دولتی مشغول به کار است دارای یک حقوق پایه می باشد و در واقع حقوق پایه میزان حداقل حقوقی که به هر کارگر تعلق دارد و هر ساله حداقل آن از طرف شرکت طبق برنامه هایی که از طرف وزارت کار ابلاغ می گردد اضافه می شود.
- اضافه کاری: اضافه کاری یکی دیگر از بخش های آموزش ثبت سند حسابداری حقوق و دستمزد است که در واقع تعداد ساعت اضافه کاری که کارگر به کار مشغول است که ضمن رعایت موازین وزارت کار برای محاسبه آن آن هر ساعت کار عادی در ۱/۴ ضرب می شود.
- حق مسکن: حق مسکن یکی دیگر از بخش های آموزش ثبت در حسابداری حقوق و دستمزد می باشد که یکی از مزایای اجباری بوده که کارفرما علاوه بر حقوق به کارگر ماهیانه پرداخت می کند.
- حق اولاد: حق اولاد هم طبق قانون برای هر اولاد به میزان سه برابر حقوق پایه تعلق می گیرد.
- حق بن و خوار و بار: یکی از مزایای اجباری بود که کارفرما علاوه بر حقوق به کارگر ماهیانه پرداخت می کند.
- حق ماموریت: حق ماموریت هم یکی از بخش های ثبت حسابداری حقوق و دستمزد و در صورتی که کارمند و یا کارگر یک مجموعه به ماموریت اعزام شود حداقل به ازای هر روز ماموریت معادل دو روز حقوق را باید به آن پرداخت نمایند.
- بیمه سهم کارفرما: هر کارفرما بابت هر کارگر به میزان ۲۳ درصد حقوق و مزایا و پس از کسر کسورات قانونی باید همراه با هفت درصد بیمه کارگری لیست بیمه به سازمان پرداخت نماید.
- بیمه سهم کارگر: از هر کارگر به میزان هفت درصد حقوق و مزایا و پس از کسر کسورات قانونی توسط کارفرما که در پایان ماه بعد همراه با لیست بیمه به سازمان پرداخت می شود.
- مالیات: مالیات هم یکی از بخش های مهم و ثبت حسابداری حقوق و دستمزد موسسات و شرکت ها محسوب می شود و حقوق هر ساله ای که توسط سازمان امور مالیاتی بخشی از مالیات معاف اعلام شده است و برای مابقی آنتی جدول مالیات با درصدهای مختلف تعیین می شود.
- حقوق پرداختنی: زمانی که کسورات حقوق از جمع حقوق و مزایای کارگر کسر میشود که خالص حقوقی و حقوق پرداختنی می رسیم که کارفرما موظف است این مبلغ را به کارمند و کارگر خود پرداخت نماید.
در مقاله دارایی فیزیکی چیست به صورت کامل در رابطه با انواع دارایی ها در حسابداری که به صورت فیزیکی لحاظ میشوند صحبت کرده ایم.
آموزش ثبت سند حسابداری در نرم افزار
برای آموزش ثبت سند حسابداری در نرم افزار شما باید با نرم افزارهایی مانند نرم افزارهای سپیدار و هلو کار کنید. نرم افزارهایی مانند سپیدار بیشتر مورد استفاده حسابداران و مدیران مالی قرار می گیرند؛ زیرا به اطلاعات کامل حسابداری نیاز دارد.
برای استفاده از گزارشات حسابداری مانند ترازنامه صورت سود و زیان و غیره، ابتدا اسناد حسابداری ثبت می شود که در نرم افزاری مانند سپیدار اسناد حسابداری به دو دسته سند حسابداری اتوماتیک و سند حسابداری دستی تقسیم می شود.
به منظور یادگیری آموزش ثبت سند حسابداری در نرم افزار هلو و سپیدار، آموزش ثبت سند حسابداری در نرم افزار پارسیان و دیگر نرم افزارهای کاربردی شما می توانید با شرکت در دوره آموزش حسابداری آموزشگاه آریا تهران کار کردن با نرم افزارهای کاربردی را یاد بگیرید.
همچنین ما در دوره های حسابداری آریا تهران در رابطه با انواع دارایی عملیاتی و غیر عملیاتی و همچنین دارایی مشهود و نامشهود و نحوه محاسبه نمودن آن ها به صورت جامع شما را اشنا خواهیم کرد.
آموزش ثبت سند حسابداری در نرم افزار سپیدار
قسمت ثبت سند حسابداری یکی از پرکاربردترین بخش نرم افزار برای حسابداران و مدیران مالی به شمار می رود چرا که به اطلاعات کامل درباره ثبت سند حسابداری نیاز دارد. برای استفاده از گزارش های حسابداری و صورت های مالی نظیر ترازنامه حسابداری، صورت سود و زیان و سایر گزارش ها و… ابتدا باید اسناد حسابداری ثبت شوند. در آموزش ثبت سند حسابداری در نرم افزار سپیدار، اسناد حسابداری به دو دسته سند حسابداری اتوماتیک و سند حسابداری دستی (غیراتوماتیک) تقسیم بندی می شوند.
سند حسابداری اتوماتیک
در نرم افزار حسابداری سپیدار قابلیت هایی وجود دارد که کاربران با استفاده از آن ها می توانند بدون داشتن اطلاعات حسابداری و با استفاده از عملیات موجود در نرم افزار مانند فاکتور خرید، فاکتور فروش، عملیات دریافت و پرداخت و سایر عملیات موجود در نرم افزار به ثبت رویدادهای مالی روزانه خود بپردازند و نرم افزار به طور اتوماتیک اسناد حسابداری آن عملیات را ثبت می کند.
سند حسابداری دستی
همانطور که در تصویر نمونه سند حسابداری دستی مشاهده می کنید، در نرم افزار حسابداری سپیدار امکاناتی فراهم شده است تا در صورت تمایل کاربر برای انجام امور مالی، از سند حسابداری دستی استفاده کند. آموزش ثبت سند حسابداری دستی به این صورت می باشد که ابتدا می بایست در منوی های سمت راست، ماژول حسابداری را باز کرده و در قسمت عملیات بر روی سند حسابداری جدید کلیک نمایید.
با این کار شما یک سند حسابداری نرم افزار سپیدار را مشاهده خواهید کرد که دارای جزئیاتی از جمله انواع شماره در سند حسابداری سپیدار، شمارهگذاری مجدد اسناد، تاریخ سند حسابداری و… می باشد.
برای محاسبه استهلاک انباشته نیز میتوانید مقاله ذکر شده را مطالعه نمایید، داخل مقاله راجع به هرآنچه که باید در رابطه با محاسبه نمودن این نوع استهلاک بدانید صحبت کرده ایم.
آموزش ثبت حسابداری پیمانکاری
آموزش ثبت سند حسابداری پیمانکاری به چه صورت است؟ شرکت های پیمانکاری برای کارفرمایان خود کار انجام می دهند و کارکردشان به صورت ماهیانه در قالب صورت حساب به کارفرما ارائه می شود و پس از طی مراحل لازم از طرف کارفرما صورت وضعیت صادر می شود که صورت وضعیت همان درآمد شرکت می باشد.
درواقع همانطور که در کلاس آموزش ثبت حسابداری پیمانکاری توضیح داده ایم، حسابداری پیمانکاری نیز مانند دیگر گرایش های حسابداری نیاز به ثبت رویدادها و اسناد دارد که شامل موارد مختلفی می باشد که در ادامه به آن می پردازیم:
- ثبت حسابداری مطالعات تفضیلی طرح
- ثبت حسابداری مطالعات مقدماتی طرح
- ثبت حسابداری ابطال ضمانتنامه شرکت در مناقصه
- پیش پرداخت از طرف کارفرما
- هزینه های تاسیس کارگاه
- هزینه های نظارت
- پرداخت وجه به تنخواه گردان پروژه
- هزینه های انجام شده تنخواه گردان کارگاه
- پرداخت مجدد به تنخواه گردان کارگاه
- ثبت حسابداری درآمد پیمانکاری
در دوره آموزش ثبت های حسابداری پیمانکاری با مثال، شما به طور جامع با کلیه این مباحث آشنا خواهید شد.
آموزش ثبت حسابداری در دفتر روزنامه
یکی از مهم ترین مهارت هایی که یک حسابدار باید آن را یاد بگیرد، مهارت ثبت حسابداری در دفتر روزنامه می باشد که در دوره آموزش ثبت حسابداری در دفتر روزنامه می توانید صفر تا صد آن را یاد بگیرید.
درصورتی که شما این مهارت را به طور حرفه ای یاد بگیرید و امور مربوط به ثبت حسابداری در دفتر روزنامه را به طور تخصصی انجام دهید، می توانید در زمینه حسابداری موفق عمل کنید .درصورتی که شما این مهارت را به طور حرفه ای یاد بگیرید و امور مربوط به ثبت حسابداری در دفتر روزنامه را به طور تخصصی انجام دهید، می توانید در زمینه حسابداری موفق عمل کنید.
ما در این دوره به آموزش صفر تا صد ثبت حسابداری در دفتر روزنامه می پردازیم و مراحل انجام آن را از شناسایی رویدادهای مالی گرفته تا آشنایی با دفاتر حسابداری و بستن حساب های دائمی و موقت به طور کامل و جامع بررسی خواهیم کرد.
یکی دیگر از موارد مهمی که باید در رابطه با ثبت سند درآمد در حسابداری بدانید دانستن نوع درآمد می باشد. در مقاله درآمد چیست به صورت کامل در رابطه با انواع درامد ها و نحوه محاسبه و ثبت سند درآمد در حسابداری صحبت کرده ایم.
آموزش ثبت حسابداری واردات
آموزش ثبت حسابداری واردات شامل ثبت خرید کالا، هزینه های مرتبط و مالیات ها و عوارض است می باشد که برای انجام هرچه بهتر و دقیق تر ثبت های حسابداری، نیاز به ارتباط پیوسته و شفاف میان واحدهای بازرگانی و مالی است. مراحل ثبت حسابداری واردات به ترتیب شامل فرآیندهایی از سفارش تا ترخیص و پرداخت است که در ادامه برای شما لیست کرده ایم:
- ثبت پیش فاکتور و پیش پرداخت در صورت نیاز
- ثبت هزینه های ثانویه
- ثبت هزینه های فروش
آموزش ثبت حسابداری چک
آموزش ثبت چک در حسابداری به چه صورت است؟ چک ها جزو اسناد تجاری هستند که در برگه مختص خود نوشته می شوند و معمولا یک جایگزین عالی برای پول نقد می باشند. افراد به طور کلی می توانند در معاملات روزمره خود از چک به عنوان پول نقد استفاده کنند. در دوره آموزش ثبت حسابداری چک به طور کامل توضیح داده ایم که چک ها در دو دسته چک های دریافتنی و چک های پرداختنی دسته بندی می شوند و نحوه ثبت سند حسابداری هر یک را به طور کامل شرح داده ایم.
پیشنهاد ویژه: اگر می خواهید درباره حسابداری وجوه نقد اطلاعات کامل و جامعی بدست آورید، مقاله حسابداری وجوه نقد را مطالعه کنید.
آموزش ثبت حسابداری خرید دین
دِین در لغت به معنای وام یا بدهی است که در مدت زمان مشخصی پرداخت شود. منظور از بیع دِین به این معناست که ما می توانیم بدهی را که به عهده کسی داریم، به فردی دیگر بفروشیم. به عبارتی ساده تر، طلبکار که از بدهکار چک یا سفته دارد، می تواند این چک و سفته یا هر سند بهادار دیگری را که وصول طلب طلبکار را برای مدتی دیگر به تاخیر انداخته، با قیمت کمتر یا مساوی آن به مدیون یا شخص ثالثی بفروشد که روش انجام این کار را در دوره آموزش ثبت حسابداری خرید دین به طور کامل توضیح داده ایم.
آموزش ثبت حسابداری صنعتی
شرکت هایی که تولید کننده کالا هستند از حسابداری تولیدی یا حسابداری صنعتی استفاده می کنند. این شرکت ها مواد اولیه را تبدیل به کالا می کنند، به عنوان مثال یک شرکت تولید کننده ماشین را در نظر بگیرید. این شرکت برای تولید خودروهای مختلف با استفاده از اتصال قطعات مختلف خودروی مورد نظر خود را تولید می کند و یا به عنوان مثال اگر یک شرکت فقط مونتاژ هم کند باز تولیدی محسوب می شود.
شما عزیزان با شرکت در دوره آموزش حسابداری صنعتی، می توانید با مباحث آموزش ثبت حسابداری صنعتی بیشتر آشنا شوید.
ثبت های مهم حسابداری صنعتی
در آموزش ثبت های حسابداری صنعتی از حساب های زیر استفاده می شود:
- مواد اولیه
- دستمزد تولید
- سربار تولید
- کالای در جریان ساخت
- کالای ساخته شده
انواع ثبتهای حسابداری صنعتی به ترتیب به این صورت هستند:
- ثبت خرید مواد اولیه
- ثبت تبدیل مواد به کالای در جریان
- ثبت حقوق و دستمزد تولید
- انتقال دستمزد به کالای ساخته شده
- انتقال کالای در جریان به کالای ساخته شده
- انتقال کالای ساخته شده به فروش کالا
نکته ای که در مورد موارد بالا باید در ذهن داشته باشید این است که، حساب های موجودی کالا، دستمزد تولید، کالای در جریان ساخت و کالای ساخته شده از نوع حساب های دائم و با ماهیت بدهکار بوده و در دارایی های جاری قرار می گیرند. ولی قیمت تمام شده کالای فروش رفته، جزو حساب های موقت و سود و زیان هستند.
بر اساس تجربه، بیشتر خریدها به شکل حالت دوم صورت می گیرد. در این حالت در ابتدای دوره با در نظر گرفتن تجربیات و عوامل تغییر دهنده یک نرخ برای کلیه هزینه های تهیه و تحصیل مواد برآورد می گردد که به آن نرخ پیش بینی می گویند.
ثبت حسابداری تولیدی و صنعتی
باید این موضوع را بدانید که در زمان خرید مواد در شرکت های تولیدی ۲ حالت وجود دارد:
- در حالت اول در همان زمان خرید مواد، کلیه هزینه های تهیه و رسیدن مواد از جلمه هزینه حمل و نقل، بیمه و… مشخص می شود.
- در حالت دوم در زمان خرید مواد، به غیر از مبلغ خرید، سایر هزینه های تهیه و تحصیل مواد تا زمان تحویل مواد به انبار نا مشخص می باشد.
آموزش ثبت حسابداری ارزش افزوده
آموزش ثبت حسابداری ارزش افزوده یکی دیگر از بخش های ثبت انواع صنعت های حسابداری است، حسابداران بایستی که بابت معاملات خود ثبت ارزش افزوده داشته باشند. به عنوان مثال هنگام خرید و هزینه که ارزش افزوده از ما دریافت میشود از سایر حسابهای دریافتنی و معین ارزش افزوده خرید از بدهکار استفاده می کنیم.
در کلاس های آموزش ثبت حسابداری مالیات بر ارزش افزوده شما به طور جامع با این مبحث آشنا خواهید شد. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید مقاله صورتحساب معین را مطالعه کنید.
آموزش ثبت حسابداری مالیات بر ارزش افزوده
یکی از سوالاتی که ممکن است در ذهن شما ایجاد شود این است که ثبت مالیات بر ارزش افزوده فروش چگونه انجام می شود؟ درواقع آموزش ثبت حسابداری مالیات بر ارزش افزوده، مربوط بعه ثبت مبلغ فروش و مالیات بر ارزش افزوده ای است که به مشتری تحمیل می شود. این مالیات به عنوان بدهی به دولت ثبت می شود. نحوه ثبت حسابداری ارزش افزوده فروش به شرح زیر می باشد:
- حساب نقد یا بانک (بدهکار)
- حساب فروش (بستانکار)
- حساب مالیات بر ارزش افزوده پرداختنی (بستانکار)
به طور مثال، اگر شرکتی کالایی به مبلغ ۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان به فروش برساند با مالیات بر ارزش افزوده ۹%، ثبت حسابداری آن به صورت زیر خواهد بود:
- حساب نقد یا بانک: ۲,۱۸۰,۰۰۰ تومان (بدهکار)
- حساب فروش: ۲,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بستانکار)
- حساب مالیات بر ارزش افزوده پرداختنی: ۱۸۰,۰۰۰ تومان (بستانکار)
آموزش ثبت حسابداری بازرگانی خارجی
آموزش ثبت های حسابداری بازرگانی خارجی به این صورت است که شرکت هایی که کالای خود را از خارج از کشور وارد می کنند دارای حسابداری بازرگانی خارجی هستند. این شرکت ها باید در مراحل مختلف اقدام به ارسال پول برای فروشنده کشور خارجی نمایند و همچنین موارد حمل و کارهای گمرک نیز جزء قیمت تمام شده کالا می باشد.
آموزش ثبت حسابداری تعهدی
آموزش ثبت حسابداری تعهدی همانند روش ثبت های مالی است که در تمامی موسسات استفاده می شود. برای درک بهتر و آموزش ثبت های حسابداری تعهدی به مثال ثبت سند حسابداری زیر توجه کنید.
شرکت A تعدادی ملزومات به صورت نسیه به مبلغ n ریال خریداری کرده است. ثبت آن در ماهیت حساب ها به صورت زیر خواهد بود:
- ملزومات (بدهکار)
- حسابهای پرداختنی (بستانکار)
در این روش بدون توجه به اینکه وجهی پرداخت شده است یا خیر و یا اینکه چه زمانی قرار است پرداخت شود، می بایست تعهد پرداخت آن (حساب های پرداختی) در برنامه حسابداری ثبت شود.
آموزش ثبت معادله حسابداری
همانطور که می دانید معادله حسابداری یکی از اصول بسیار مهم حسابداری است که همه حسابداران موظفند با آن آشنا باشند و در انجام امور حسابداری از آن استفاده کنند.
معادله حسابداری یک ابزار بسیار مهم برای ارزیابی عملکرد مالی شرکت است که بواسطه آن می توان به راحتی تغییرات موجود در دارایی ها، بدهی ها و حقوق صاحبان سهام را به طور دقیق مخاسبه و وضعیت مالی شرکت را بررسی کرد.
فرمول معادله حسابداری به صورت ” بدهی + حقوق صاحبان سهام = دارایی ” می باشد که تمامی ثبت های حسابداری باید بر اساس این اصول و معادله پیش برود.
پیشنهاد ویژه: جهت آشنایی کامل و جامع با فرمول معادله حسابداری و اجزای آن، حتما مقاله معادله حسابداری را مطالعه کنید.
آموزش ثبت دارایی در حسابداری
به طور کلی تمامی حساب ها در حسابداری از دو ماهیت بدهکار و بستانکار برخوردارند. درواقع دارایی های حسابداری و کلیه حساب های زیرمجموعه آن دارای ماهیت بدهکار می باشند.
با توجه به ماهیت بدهکار دارایی های حسابداری، دارایی ها در سمت راست ترازنامه ثبت می شوند، همچنین برای منظم شدن و دسترسی بهتر انواع دارایی ها، معمولا بخش دارایی خود به دارایی های جاری و غیر جاری دسته بندی می شوند.
پیشنهاد ویژه: جهت آشنایی کامل و جامع با نحوه ثبت انواع دارایی در حسابداری مقاله دارایی چیست را مطالعه کنید.
آموزش ثبت دارایی ثابت در حسابداری
همانطور که می دانید دارایی های ثابت حسابداری یکی از مهم ترین اجزای دارایی های هر کسب و کار محسوب می شود که بخش زیادی از سرمایه را شامل می شود و مدیریت و کنترل آن ها نیاز به دانش و تخصص کافی در این زمینه دارد.
دارایی های ثابت به انگلیسی Fixed assets، به دارایی هایی مانند املاک، خودر، تجهیزات، دستگاه ها و هر نوع دارایی قابل لمس گفته می شود که یک واحد اقتصادی یا تجاری از آن برخوردار بوده و می توان از آن به عنوان یک روش برای کسب درآمد استفاده کند. ثبت و محاسبه استهلاک دارایی های ثابت به روش های مختلفی انجام می شود که در مقاله دارایی ثابت چیست به طور کامل توضیح داده ایم.
آموزش ثبت بدهی در حسابداری
همانطور که می دانید بدهی یکی از اصطلاحاتی است که اگر با فعالیت های مالی یا حسابداری سروکار حتما اسم آن را شنیده اید. در حقیقت این مفهوم به پولی گفته می شود که یک شخص از فرد دیگری قرض می گیرد و در انواع مختلفی تقسیم بندی می شود. اگر می خواهید اطلاعات کاملی درباره انواع بدهی و نحوه ثبت آن بدست آورید، حتما مقاله بدهی چیست را مطالعه کنید.
آموزش ثبت سرمایه در حسابداری
همانطور که می دانید سرمایه به مجموعه از دارایی های نقدی و غیر نقدی گفته می شود که از ارزش مالی و پولی برخوردارند. با توجه بر این اساس، موارد بسیار زیادی مانند پول نقد، املاک و سهام، کارخانه، ماشین آلات و مواردی از این قبیل که دارای ارزش مالی هستند، به عنوان سرمایه شناخته می شوند.
در واقع میتوان گفت ارزش خالص دارایی یک سازمان همان سرمایه ای است که با آن افراد شرکت میتوانند به خرید کالا های جدید و یا دریافت وام بپردازند.
برای اینکه به آموزش ثبت سرمایه در حسابداری بپردازیم، ابتدا باید با ساختار سرمایه و نحوه استفاده از آن آشنا باشید، که در مقاله سرمایه چیست این موارد را به طور کامل توضیح داده ایم.
آموزش ثبت صورت سرمایه در حسابداری
معمولا برای تهیه صورت سرمایه می بایست سود خالص دوره مالی و سرمایه گذاری مجدد صاحب یا صاحبان بنگاه اقتصادی را به سرمایه اول دوره اضافه کنید و برداشت صاحب یا صاحبان را از آن کسر نمود تا بتوانید مانده حساب سرمایه در پایان دوره مالی را بدست آورید که در مقاله صورت سرمایه به طور کامل نحوه تهیه صورت سرمایه و انواع آن را به طور کامل توضیح داده ایم.
آموزش ثبت صورت سود و زیان در ترازنامه
همانطور که می دانید صورت سود و زیان که به صورت درآمد و هزینه نیز معروف است، بعنوان یکی از مهم ترین گزارش های مالی محسوب می شود که عملکرد مالی یک شرکت را طی یک دوره زمانی مشخص نشان می دهد.
آموزش ثبت صورت سود و زیان در نرم افزارهای مختلف حسابداری مالی انجام می شود که یکی از آموزش های بسیار مهم و کاربردی برای حسابداران علاقه مند به رشته حسابداری مالی است که قصد دارند با یادگیری این مباحث و کسب تخصص های لازم، به صورت حرفه ای در شرکت ها و دیگر نهادها مشغول به کار شوند.
بسیاری از سرمایه های یک شرکت و یا سازمان به عنوان سرمایه های در گردش استفاده میشوند، پیشنهاد میشود اگر نمیدانید سرمایه در گردش چیست حتما مقاله ذکر شده را مطالعه نمایید.
آموزش ثبت سند حسابداری فروش
ثبت سند حسابداری فروش یکی از پرکاربردترین انواع اسناد در حسابداری به شمار می رود و در سازمان هایی که محصول یا خدمات ارائه می دهند از این سند استفاده های بسیاری خواهد شد. ثبت سند حسابداری فروش شامل یک فرآیند ساده می باشد. البته در بسیاری از سیستم های جامع مالی، نرم افزار حسابداری به طور اتوماتیک این سند را تهیه می کند. در روش حسابداری دائمی نیز به منظور نگهداری لحظه ای مانده انبار یک سند حسابداری برای موجودی کالا ثبت خواهد شد که در ادامه به آن پرداخته نمی شود.
در ادامه ثبت های مربوط به حسابداری فروش برای شما قرار داده شده است. فاکتور فروش در حسابداری فروش دارای سند حسابداری به شکل زیر است:
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | حسابهای دریافتی | **** | |
۲ | فروش | **** |
حال در صورتی که شرکت دارای انبار باشد و کالای خریداری شده توسط مشتری، از انبار شرکت خارج شده و برای مشتری ارسال گردد ثبت های حسابداری زیر نیز انجام می گردد:
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | بهای تمام شده کالای فروش رفته | **** | |
۲ | موجودی محصول(کالا) | **** |
همچنین در فاکتور برگشت از فروش نیز در این نوع حسابداری داری سند حسابداری به شکل زیر است:
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | برگشت از فروش و تخفیفات | **** | |
۲ | حسابهای پرداختنی | **** |
حال اگر کالای خریداری شده توسط مشتری، از انبار خارج شده باشد، هنگام مرجوع شدن کالا به شرکت، ثبت های حسابداری زیر نیز صادر می گردد:
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | موجودی محصول (کالا) | **** | |
۲ | بهای تمام شده کالای فروش رفته | **** |
آموزش ثبت سند حسابداری سود و زیان انباشته
در ادامه ثبت های مربوط به حسابداری سود و زیان انباشته برای شما قرار داده شده است. اگر نمی دانید سود انباشته چیست ابتدا پیشنهاد می کنیم مقاله مذکور را مطالعه کنید.
برای ثبت سند حسابداری سود و زیان انباشته به شکل زیر عمل کنید:
اگر مانده حساب سود و زیان سال جاری بدهکار (هزینه ها > درآمدها) باشد یعنی شرکت زیان ده است؛ بنابراین داریم:
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | هزینه ها | **** | |
۲ | سود و زیان سال جاری | **** | |
۳ | درآمدها | **** |
برای ثبت انتقال مانده بدهکار سود و زیان سال جاری (زیان) به سود و زیان انباشته داریم:
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | سود و زیان انباشته | **** | |
۲ | سود وزیان سال جاری (زیان) | **** |
اگر مانده حساب سود و زیان سال جاری بستانکار باشد (هزینه ها < درآمدها). یعنی شرکت سود ده است. بنابراین داریم:
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | هزینه ها | **** | |
۲ | درآمدها | **** | |
۲ | سود وزیان سال جاری | **** |
اگر مانده مانده حساب سود و زیان سال جاری بستانکار (سود) باشد یکی یا ترکیبی از حالت های زیر را می توانید انجام دهید:
اول، ثبت انتقال مانده بستانکار سود و زیان سال جاری (سود) به سود و زیان انباشته یعنی:
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | سود و زیان سال جاری (سود) | **** | |
۲ | سود و زیان انباشته | **** |
دوم، ثبت تقسیم سود بین سهامداران
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | سود و زیان سال جاری (سود) | **** | |
۲ | تقسیم سود | **** |
پرداخت سود به سهامداران
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | تقسیم سود | **** | |
۲ | جاری شرکاء | **** |
سوم، انتقال سود به اندوخته ها
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | سود وزیان سال جاری (سود) | **** | |
۲ | اندوخته قانونی/ احتیاطی | **** |
در صورت تایید سود و زیان انباشته (زیان) از سوی دارایی ( پس ازدریافت برگ تشخیص قطعی مالیات)
الف) اگر مانده حساب سود و زیان انباشته سالهای قبل در ابتدای سال بستانکار باشد (سود):
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | سود و زیان سال جاری (سود) | **** | |
۲ | سود و زیان انباشته | **** |
ثبت فوق به معنی افزایش سود های انباشته است= سود انباشته سالهای قبل + سود سال جاری
البته اگر سود و زیان سال جاری دارای سود (مانده بستانکار) باشد بیشتر مواقع تقسم شده یا به اندوخته ها منتقل می شود.
الف- ۲) اگر مانده حساب سود و زیان سال جاری در پایان سال بدهکار باشد (زیان)
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | سود و زیان انباشته | **** | |
۲ | سود و زیان سال جاری (سود) | **** |
ثبت فوق به معنی کاهش سودهای انباشته است= سود انباشته سالهای قبل – زیان سال جاری
ب) اگر مانده حساب سود و زیان انباشته سالهای قبل در ابتدای سال بدهکار باشد (زیان)
ب- ۱) اگر مانده حساب سود و زیان سال جاری در پایان سال بستانکار باشد (سود)
در این حالت باید حساب سود و زیان (زیان) انباشته سال قبل یا سال های قبل را با حساب سود و زیان (سود) سال جاری سالانه به مقدار ۲۵ % مستهلک کرد و از حساب خارج کرد و نمی توان زیان انباشته سال های قبل را بطور یکجا از حساب سود جاری خارج کرد.
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | سود و زیان سال جاری (زیان) | **** | |
۲ | سود و زیان انباشته | **** |
ثبت فوق به معنی کاهش زیان های انباشته به مقدار ۲۵% است = زیان انباشته سالهای قبل – سود سال جاری
ب- ۲) اگر مانده حساب سود و زیان سال جاری در پایان سال بدهکار باشد (زیان)
ردیف | شرح | بدهکار | بستانکار |
۱ | سود و زیان انباشته | **** | |
۲ | سود و زیان سال جاری (زیان) | **** |
ثبت فوق به معنی افزایش زیان های انباشته است = زیان انباشته سالهای قبل + زیان سال جاری
در صورت عدم تایید سود و زیان انباشته (زیان) از سوی دارایی ( پس ازدریافت برگ تشخیص قطعی مالیات) باید مانده حساب سود و زیان انباشته را از حساب ها خارج کرد.
آموزش ثبت های حسابداری دولتی
یکی از مباحث دوره های آموزش ثبت اسناد حسابداری مربوط به آموزش ثبت های حسابداری دولتی می باشد. در اصل حسابداری دولتی همانطور که از اسمش پیداست، ویژه سازمان های دولتی و بخش های عمومی بوده که به ثبت و گزارش فعل و انفعالات دولتی می پردازد. به عبارتی دیگر حسابداری دولتی باید نسبت به ثبت درآمدها و هزینه های دولتی و سازمان های دولتی اقدام کرده و درنهایت درآمدهای واقعی را با مبالغ پیش بینی مقایسه نماید.
آموزش ثبت های حسابداری در اکسل
آموزش ثبت سند حسابداری در اکسل چگونه است؟ نرم افزار اکسل یکی از پرکاربردترین انواع نرم افزارهای حسابداری است که با قابلیت ها و کاربردهایی که ذر اختیار حسابداری قرار داده است، به یکی از محبوب ترین نرم افزارهای حسابداری تبدیل شده است. استفاده از اکسل برای ثبت سند حسابداری دارای مزایای بی شماری از جمله در دسترس بودن، سهولت استفاده، انعطاف پذیری زیاد، تجزیه و تحلیل داده ها و… دارد.
در نرم افزار اکسل میتوانید گزارش تراز آزمایشی را نیز به صورت کلی مشاهده نمایید.
مراحل آموزش ثبت سند حسابداری در اکسل به شرح زیر می باشد:
آماده سازی فایل اکسل برای سند حسابداری: قبل از شروع کار، باید یک فایل اکسل در سیستم خود ایجاد کنید که شامل چندین شیت مختلف برای مدیریت حساب ها، ثبت تراکنش ها و ایجاد گزارش های مالی می باشد.
- ایجاد جدول حساب ها: مرحله دوم نوبت به ایجاد جدول می باشد. جدول ایجاد شده باید شامل ستون هایی جهت نام حساب، کد حساب، نوع حساب (مانند بدهی، بستانکاری) و توضیحات باشد.
- تعریف حساب ها: در این مرحله، شما باید حساب های خود را در جدول حساب ها وارد نمایید. به این منظور برای هر حساب یک ردیف جدید ایجاد کرده و اطلاعات مربوط به آن را به طور دقیق و به روز وارد کنید.
- طراحی قالب سند حسابداری: در ادامه می بایست قالب سند حسابداری خود را به صورت منظم و قابل فهم طراحی کنید. این قالب شامل ستون هایی برای تاریخ، شماره سند، توضیحات، مبلغ بدهی، مبلغ بستانکاری و موجودی می باشد. این کار به شما کمک می کند تا اسناد مالی خود را به راحتی مدیریت کنید.
- ورود داده های مالی به قالب سند: پس از اتمام طراحی قالب، باید داده های مالی خود را به طور دقیق و کامل وارد کنید. به خاطر داشته باشید که هر تراکنش مالی باید در یک ردیف مجزا و مخصوص به خود ثبت شود. اطمینان حاصل کنید که همه مقادیر به درستی در ستون های مربوطه درج شده اند.
- محاسبات خودکار در اکسل: در این مرحله از آموزش ثبت سند حسابداری در اکسل، با انجام محاسبات خودکار آشنا خواهید شد. شما می توانید برای این کار از فرمول های اکسل برای محاسبه موجودی ها، جمع کل بدهی ها و بستانکاری ها و انجام محاسبات پیچیده تر استفاده کنید. این امر به شما کمک می کند تا بتوانید از بروز خطاهای احتمالی جلوگیری کنید.
- ایجاد نمودارهای مالی: یکی از قابلیت های مهم اکسل، مربوط به ایجاد نمودارهای مالی می باشد. شما می توانید با استفاده از این قابلیت نمودارهای مختلفی برای نمایش داده های مالی خود ایجاد کنید که این امر به شما کمک می کنند تا روندهای مالی را بهتر درک کرده و تصمیم گیری های مالی کارآمدتری داشته باشید.
- ذخیره و بازبینی سند حسابداری: پس از بعد از ایجاد نمودارهای مالی، می بایست باید فایل اکسل خود را به صورت منظم ذخیره کنید. علاوه بر این، بازبینی دوره ای سند حسابداری این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید از دقت و صحت اطلاعات اطمینان حاصل کنید و در صورت نیاز اصلاحات لازم را انجام دهید.
شما در کلاس های آموزش ثبت های حسابداری در اکسل (آموزش ثبت حسابداری در اکسل) یاد می گیرید که چگونه انواع سندهای حسابداری را در اکسل ثبت کنید و گزارش های دقیق و کارآمدی را ارائه دهید.
آموزش ثبت حسابداری تسهیلات
در آموزش ثبت حسابداری تسهیلات به این موضوع پرداخته شده است که برای ثبت وام در حسابداری دریافتی و پرداختی، می توانید از دو روش کلی استفاده کنید که هر یک از این روش ها، دارای استانداردها و اصول مختص به خود می باشند. به طور کلی حسابداران می بایست جهت ثبت سند حسابداری تسهیلات، از دو روش ثبت تسهیلات در حسابداری به روش خالص و به روش ناخالص استفاده کنند.
در روش خالص پس از دریافت وام، بانک نسبت به مبلغ تسهیلات دریافت شده بدهکار می شود. شرکت نیز به عنوان وام گیرنده، می بایست طبق همان مقدار و مبلغ، بستانکار شود. در مقابل، بانک به منظور دریافت اقساط، به مبلغ قسط و میزان سود دریافت شده (با توجه به نرخ بهره) بستانکار می شود. وام گیرنده در نقش بدهکار، بایستی این مبلغ و سود را پرداخت کند.
در روش ناخالص، ثبت حسابداری وام با مقداری تفاوت نسبت به روش خالص انجام خواهد شد. به همین ترتیب که پس از دریافت وام بانک بدهکار و وام گیرنده بستانکار است، اما نحوه محاسبه بهره تحقق نیافته (یا بهره سنوات آتی) با روش خالص متفاوت خواهد بود. به خاطر داشته باشید که هنگام پرداخت قسط به روش ناخالص، بانک به مقدار قسط و بهره تحقق نیافته، بستانکار است و وام گیرنده هم به میزان قسط و هزینه بهره، بدهکار خواهد بود.
آموزش ثبت سند حسابداری دریافت وام
آموزش ثبت سند حسابداری دریافت وام به چه صورت است؟ وام بانکی برای شرکت یک بدهی محسوب می شود که باید ثبت آن در دفاتر حسابداری انجام گردد؛ از این رو می بایست از سرفصل حساب های پرداختنی استفاده کنیم. وام های بانکی به طور معمول برای شرکت ها بار مالی سنگینی به همراه دارند و از سرفصل وام بانکی برای ثبت این رویداد مالی استفاده می کنند.
به طور مثال تصور کنید شرکت شما ۳ میلیارد ریال وام از بانک دریافت کرده باشد. پس از دریافت وام، باید ثبت در دفتر مالی را با گذراندن مراحل خاصی انجام دهید. در صورتی که این وام با سود ۱۰ درصد و با بازپرداخت ۳۶ ماهه دریافت شده باشد، وام و بهره آن معادل ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال خواهد بود. پس از تقسیم این عدد به ۳۶، مبلغ قسط ماهانه به دست خواهد آمد. هنگامی که پایان هر ماه قسط این وام را پرداخت می کنید، ثبت سند حسابداری نیز باید انجام گردد.
آموزش ثبت های حسابداری تولیدی
ثبت های حسابداری تولیدی امروزه یکی از مهم ترین انواع حسابداری به شمار می رود که از اهمیت بسزایی برخوردار است. در این نوع حسابداری گزارش های جامع و دقیقی از هزینههای آتی ارائه خواهد شد که این امر به مدیران کمک می کند تا بتوانند به طور دقیق تر، روند پیشرفت شرکت از نظر مالی را ارزیابی کنند.
مراحل آموزش ثبت های حسابداری تولیدی به شرح زیر می باشد:
- مرحله اول: خرید مواد اولیه
- مرحله دوم: پرداخت هزینه حقوق و دستمزد و بیمه
- مرحله سوم: پرداخت هزینههای سربار تولید
- مرحله چهارم: صدور مواد اولیه به خط تولید
- مرحله پنجم: تسهیم هزینه حقوق و دستمزد
- مرحله ششم: تسهیم هزینه حق بیمه تامین اجتماعی
- مرحله هفتم: انتقال سربار ساخت
- مرحله هشتم: بهای تمام شده کالای ساخته شده
- مرحله نهم: فروش کالای فروش رفته
فیلم آموزش ثبت حسابداری
فیلم آموزش ثبت حسابداری یکی از بهترین منابع آموزشی است که پس از شرکت در دوره های آموزش آریا تهران در اختیار شما عزیزان قرار گرفته می شود. شما با مشاهده فیلم آموزش سند زدن در حسابداری در زمان های دلخواه می توانید این مهارت را در خود تقویت کنید و بعنوان یک حسابداری حرفه ای مشغول به کار شوید.
جهت دانلود رایگان ثبت های حسابداری با مشاورین ما در ارتباط باشید.
آموزش ثبت های حسابداری pdf
آموزش ثبت زدن در حسابداری دهم یکی از مباحث آموزش یایه دهم دانش آموزان رشته حسابداری است. در این دوره دانش آموزان، علاوه بر اصول حسابداری، با نحوه سند زدن حسابداری آشنا خواهید شد.
شما عزیزان می توانید با دانلود کتاب آموزش ثبت سند حسابداری مدرسه (آموزش ثبت حسابداری مدارس)، ثبت های حسابداری صنعتی pdf، تمرین ثبت سند حسابداری و… مهارت و دانش خود را در زمینه انواع ثبت های حسابداری افزایش دهید.
در ادامه می توانید با چند نمونه سند حسابداری و همچنین چند نمونه سند حسابداری خرید کالا آشنا شوید.
جدول بدهکار بستانکار حسابداری
نمونه سند حسابداری بهای تمام شده
نمونه ثبت های حسابداری بازرگانی
نمونه سند حسابداری فروش کالا
نمونه سند هزینه
نمونه سند حسابداری word
نمونه حساب تفصیلی
نمونه سند قطعی با قانون تسهیل
جدول حسابداری ساده
جدول ثبت هزینه های ماهانه
در تصویر بالا جدول ثبت هزینه های ماهانه برای شما عزیزان آورده شده است.
جمع بندی
در این مقاله به آموزش ثبت دفاتر حسابداری همراه با مثال ثبت های حسابداری و همچنین مثال بدهکار و بستانکار پرداخته شد و درنهایت شما عزیزان را با انواع ثبت های حسابداری آشنا کردیم تا بتوانید اطلاعات کامل و جامعی درباره ثبت های حسابداری بدست آورید. امیدواریم که مطالب این مقاله برای شما عزیزان مفید بوده باشد.
سوالات متداول
سند حسابداری به هر نوع رویداد مالی گفته می شود که در یک شرکت یا بنگاه اقتصادی، باید به صورت سند حسابداری ثبت شود. تاریخ حساب های مرتبط با رویداد مالی و مبلغ آن ها از جمله اطلاعات مهمی هستند که باید در سند حسابداری ثبت شوند.
در پاسخ به سوال چگونه سند حسابداری بزنیم، باید بگوییم که در وهله اول، حسابدار باید تمامی فعالیت هایی که باعث خروج پول از شرکت یا ورود پول به شرکت می شود را ثبت کند. این کار به سادگی و با کمک ثبت رویدادهای مالی شرکت انجام می پذیرد. همچنین حسابدار می بایست تمامی مدارکی که از روی آن ها این اسناد را ثبت کرده است را نگه دارد. جهت آشنایی با دیگر مراحل سند زدن در حسابداری، اموزش ثبت زدن حسابداری را بررسی کنید.
انواع ثبت های حسابداری شامل ثبت های حسابداری شرکت های خدماتی، شرکت های بازرگانی، شرکت های تولیدی و صنعتی، شرکت های پیمانکاری، شرکت های دولتی و شرکت های واردکننده یا اعتبارات اسنادی می باشد.
من –
ناقص بود خیلی ناقص
نعمت اله رحيمي –
سلام
درقسمت ثبت سند برگش از فروش طرف بستانکار باید حسابهای دریافتنی باشد
ترکیان –
سلام
بله
مهلا بای –
خیلی کاربردی بود ممنونم