آموزشگاه مجازی

امروزه با توجه به گستردگی نرم افزار آموزش مجازی یا سیستم مدیریت آموزش الکترونیکی و بهبود زیر ساخت پهنای باند کشور شاهد رشد روز افزون آموزش از راه دور یا یادگیری الکترونیکی هستیم. چرا که آموزش مجازی با صرف کمترین منابع و با استفاده از اینترنت ، فضای یادگیری آنلاین و مجازی را برای افراد، […]

نکته: در صورتی که نیازمند قرار گرفتن آموزش خاص و یا مطلبی به صورت رایگان در حوزه های حسابداری و کامپیوتر هستید آن را در قسمت نظرات همین صفحه وارد کنید.

امروزه با توجه به گستردگی نرم افزار آموزش مجازی یا سیستم مدیریت آموزش الکترونیکی و بهبود زیر ساخت پهنای باند کشور شاهد رشد روز افزون آموزش از راه دور یا یادگیری الکترونیکی هستیم. چرا که آموزش مجازی با صرف کمترین منابع و با استفاده از اینترنت ، فضای یادگیری آنلاین و مجازی را برای افراد، سازمان ها و شرکت ها به بهترین شکل ممکن فراهم می آورد. نرم افزار آموزش مجازی یا سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی فضای آموزش آنلاین را به شکلی ارائه می دهد که محدویت جغرافیایی حذف می گردد آموزش های جدید و کاربردی متناسب با نیاز و درخواست جامعه و روش های جدید کسب درآمد مانند مدلینگ، بلاگر، باریستا، فروشنده ماهر و حرفه ای از جمله آموزش های جدید و نوین هستند.

پیشنهاد ویژه: به وب سایت رسمی آموزشگاه کامپیوتر آریا تهران خوش آمدید. اگر به یادگیری صفر تا صد کار با کامپیوتر علاقمند هستید، حتما شرکت در کلاس کامپیوتر مجتمع فنی آریا تهران را از دست ندهید.

آموزش مجازی چیست

واژه آموزش مجازی (E-learning) نخستین بار در سال ۱۹۹۹ در سمینار سیستم‌ های CBT مورد استفاده قرار گرفت و معادل واژه‌ هایی چون “آموزش آنلاین” و “آموزش الکترونیکی” قرار گرفت. در دهه ۱۸۴۰ یک استاد دانشگاه به نام ایساک پیتمن به دانشجویان خود نحوه خلاصه‌ نویسی آموخت. این روش نوشتاری که به منظور افزایش سرعت نوشتن طراحی شد، در میان منشی‌ها، روزنامه‌ نگاران و دیگر افرادی که با نوشتن سر و کار داشتند، بسیار رواج پیدا کرد. پیتمن از طریق ایمیل، تکالیف و درس‌ ها را برای شاگردان خود ارسال می‌ کرد و پس از انجام کار توسط آنها، تکالیف بیشتری ارسال می‌ کرد. سال ۱۹۲۴ یک دستگاه برای تست گرفتن اختراع شد. با این دستگاه، دانش‌ آموزان قادر بودند از خود امتحان بگیرند. سال ۱۹۵۴، بی اف اسکینر، استاد دانشگاه هاروارد یک ماشین آموزش اختراع کرد که به مدارس کمک می‌ کرد تا برنامه‌ های آموزشی خود را به دانش‌ آموزان منتقل کنند. در نهایت در سال ۱۹۶۰ یک برنامه آموزشی مبتنی بر کامپیوتر به دنیا معرفی شد. در این میان ابزار آموزش مجازی نیز به مرور زمان پیشرفته‌ تر شد. اولین نسخه مک در دهه ۱۹۸۰ افراد را قادر ساخت تا از کامپیوتر در خانه‌ های خود استفاده کنند، از این رو راحت‌ تر توانستند موضوعاتی خاص و مهارت‌ هایی جدید یاد بگیرند. کم کم محیط‌ های آموزش مجازی رشد کرد و دسترسی مردم به اطلاعات آنلاین و امکانات آموزش مجازی راحت تر شد. از سال ۲۰۰۰ کم کم کسب و کار ها شروع کردند به استفاده از آموزش الکترونیک برای آموزش کارمندان خود. امروزه هم کارکنان تازه کار و هم کار آزموده برای آشنایی با کار و بهبود مهارت‌ های خود از این سیستم نوین آموزشی استفاده می‌ کنند. افراد در خانه به برنامه‌ های آموزشی دسترسی دارند، مدارک آنلاین کسب می‌ کنند و بر دانش و مهارت خود می‌ افزایند. اگر می‌ خواهید بدانید چگونه این کار صورت می‌ گیرد، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

آموزشگاه مجازی چیست؟

آموزشگاه مجازی به بخشی گفته می‌ شود که در آن دوره‌ های آموزش مجازی آنلاین ارائه می‌ شود. آموزشگاه مجازی موقعیت فیزیکی ندارد و توسط برنامه‌ های کامپیوتری ساخته می‌ شود. در آموزشگاه مجازی دوره‌ های کوتاه مدت برگزار می‌ شود. اما در دانشگاه مجازی دانشجویان رشته‌ های دانشگاهی را مطالعه می‌ کنند. آموزشگاه مجازی یکی از بخش‌ های آموزش الکترونیکی است. در آموزش الکترونیکی محدودیت‌ های زمانی و مکانی دیگر برای معلم (یاد دهنده) و شاگرد (یاد گیرنده) اهمیت ندارد بلکه در این سیستم آموزش هر فردی می‌ تواند خود هم یاد دهنده باشد هم یاد گیرنده. آموزش الکترونیک یا e-Learning توسط نرم‌ افزار های تحت وب به عنوان مدیریت سیستم آموزشی LMS و سیستم مدیریت محتوای آموزشی LCMS تولید و مدیریت می‌ شود. از این موارد می‌ توان به عنوان یک شیوه موفق به آموزش زبان به شیوه آنلاین اشاره داشت. در این روش با پشتیبانی یک راهبر خودآموزی صورت می‌ پذیرد.

کلاس مجازی چیست

کلاس مجازی (Virtual Class)، در واقع چیزی جز یک آدرس در فضای اینترنتی نیست که از طریق آن، مدرسین می توانند آموزش از راه دور به صورت آنلاین برگزار کنند و دانش پذیران می توانند از هر نقطه جغرافیایی در آن شرکت کنند. در کلاس مجازی بسیاری از قابلیت های کلاس حضوری به علاوه قابلیت های جذاب تر دیگری در اختیار کاربران قرار می گیرد. انسان های امروزی دغدغه های بیشتری نسبت به قبل دارند. بحث رفت و آمد و زمانی که برای آن تلف می شود یکی از مواردی است که مردم در شهر های بزرگ از آن شکایت می کنند. آموزش از راه دور یکی از پاسخ هایی است که وقت زیادی را به دانش پذیران مجازی و مدرسان مجازی برگردانده است.

آموزش مجازی آنلاین

در ایران مفهوم آموزش آنلاین و مجازی گاها به جای هم استفاده می شود. در آموزش آنلاین، فیلم یا هر مطلب آموزشی به صورت غیر همزمان در اختیار دانشجو قرار می گیرد.ردانشجو می تواند آن را در هر زمانی ببیند و سپس برای رفع اشکال یا پرسش به استاد یا T.A خود مراجعه نماید. البته پرسش هم ممکن است به صورت حضوری یا غیر حضوری (ایمیل یا هر پیام دیگری )به استاد ارسال گردد. اما در آموزش آنلاین، آموزش به صورت همزمان انجام می گیرد. به طور مثال استادی در دانشگاه هاروارد مشغول به تدریس است، دانشجویان دیگری می توانند با سیستم آنلاین به کلاس درس متصل شوند و همزمان از تدریس استاد مربوطه استفاده نمایند.

مزایا و معایب آموزش مجازی

فراگیران محدود به زمان و مکان خاصی برای فراگیری درس نیستند، رسانه‌ های چندگانه و انواع ابزار های تعاملی این نوع آموزش را جذاب کرده است، هم برای مدرس و هم فراگیر به صرفه است و بسیاری هزینه‌ ها مثل چاپ کتاب یا هزینه رفت و آمد ندارد، دسترسی آسانی دارد و هر کس از هر جای دنیا می‌رتواند آموزش ببیند.

مزایا و معایب آموزش مجازی pdf

آموزش مجازی معایب زیادی ندارد، اصلی‌ ترین آن این است که آموزش شما تئوری خواهد بود و وقتی بخواهید به طور عملی از آن استفاده کنید، اندکی متفاوت است. ممکن است برای برخی آموزش چهره به چهره مهم باشد، که در این نوع آموزش چنین امکانی وجود ندارد. بسیاری از ارزیابی‌ ها محدود به سوالاتی هستند که ذاتا عینی‌ اند.

همچنین مسئله مقدار امنیت برنامه‌ های آموزش آنلاین وجود دارد.

اعتبار کار های دانش‌ آموزان نیز مشکل دیگری است، زیرا هر کس آنلاین شود، می‌ تواند به جای دانش‌ آموز واقعی پروژه را انجام دهد.

آزمون‌ ها بیشتر مبتنی بر دانش هستند، نه فعالیت دانش‌آموز.

سامانه آموزش مجازی

سامانه آموزش مجازی به عنوان ابزاری برای ارائه خدمات هم آموزش مجازی و هم آموزش آنلاین که در بالا تعریف کرده ایم استفاده می شود. سامانه آموزش مجازی شامل امکاناتی مثل تعریف دوره ها و جلسات آنها، امکان برگزاری آزمون های آنلاین، امکان ارسال تمرین از سوی فراگیران و ایجاد بستر ارتباطی بین فراگیران و استاد دوره از طریق تالار گفتگو، ورک شاپ یا ارسال پیام بخاطر اینکه سوالات را مطرح کنند. در سامانه آموزش مجازی شما می توانید تعدادی از جلسات یک دوره را به صورت فیلم های آموزشی به سیستم آموزش مجازی برگزار کنید و همچنین در کنار آن از جلسات آموزش آنلاین برای پرسش و پاسخ استفاده کنید. مدیریت ثبت نام فراگیران، تعریف نقش های آموزشی مثل استاد، مدیر درس، فراگیر یا دستیار استاد مواردی هست که در داخل سامانه آموزش مجازی اتفاق می افتد.

متن درباره آموزش مجازی

در کشور ما منظور از آموزش مجازی، یادگیری یک درس، یک نرم افزار، یک فن یا یک تخصص در غیر کلاس درس و دانشگاه را آموزش مجازی می گوییم. به طور مثال در سال های قبل که هنوز فیلم های آموزشی به صورت دی وی دی یا سی دی یا دانلود از اینترنت در دسترس همگان نبود، دانشگاه پیام نور  با سبک آموزش مکاتبه ای (ارسال کتاب ها و جزوات) اقدام به آموزش افرادی می کرد که وقت لازم برای حضور در کلاس درس را نداشتند. در سال های اخیر دانشگاه تهران و چند دانشگاه دیگر اقدام به پذیرش مجازی دانشجو در برخی رشته ها کرده اند. در این دانشگاه ها، بستری فراهم شده است که از برخی از اساتید که در دانشگاه های خارج از کشور تدریس می کنند به صورت مجازی استفاده شود.

انواع آموزش مجازی

  •  آموزش مدیریت کامپیوتر (CML) ( اگر به آموزش کامپیوتر علاقمند هستید، مقاله های آموزش ورد ۲۰۱۶ رایگان و آموزش اتوکد را مطالعه کنید و فیلم های آموزش اکسل از مبتدی تا پیشرفته و آموزش کورل دراو را نیز مشاهده کنید.
  •  دستورالعمل های رایانه ای (CAI)
  •  آموزش آنلاین همزمان
  •  آموزش آنلاین ناهمزمان
  •  آموزش الکترونیکی ثابت
  •  یادگیری الکترونیکی تطبیقی
  •  آموزش الکترونیکی خطی
  •  آموزش آنلاین تعاملی
  •  آموزش آنلاین فردی
  •  یادگیری آنلاین مشارکتی

آموزش مجازی چیست و انواع آن

برخی از دانشمندان علوم تربیتی انتخاب کرده اند که انواع آموزش الکترونیکی را به سادگی طبقه بندی کنند. آنها فقط دو نوع اصلی از آموزش الکترونیکی را شناسایی می کنند: یادگیری الکترونیکی مبتنی بر کامپیوتر و آموزش الکترونیکی مبتنی بر اینترنت. این روش طبقه بندی می تواند دقیق تر دیده شود زیرا یادگیری الکترونیکی را از یادگیری آنلاین متمایز می کند، این دو روش اغلب به اشتباه به جای یکدیگر استفاده می شوند. برخی از اشکال یادگیری الکترونیکی مانند CML و CAL نیازی به انجام آنلاین ندارند، اما با این وجود انواع یادگیری الکترونیکی به حساب می آیند.

خلاقیت تدریس در فضای مجازی

متد های مختلفی وجود دارد که معلمین عزیز با بهره گیری از آنها می توانند تدریس خلاقانه ای را در فضای مجازی ارائه دهند و فضای جذاب و چالش انگیزی را برای آموزش و یادگیری دانش آموزان مهیا کنند. نکته : به معلمان عزیز پیشنهاد می کنیم یک برنامه ی محتوایی تنظیم کنند و استفاده از تمام ابزار ها و متد های مختلف را در برنامه آموزشی خود بگنجانند. از جمله راهکار های خلاقانه برای تدریس در فضای مجازی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده از ابزار های چند رسانه ای
  • تماس تصویری
  • استفاده از تورهای مجازی( گردشگری الکترونیکی)
  • تهیه و ضبط فیلم آموزشی
  • ایجاد چالش برای دانش آموزان

تاثیر آموزش مجازی بر یادگیری

در عصر حاضر فضای مجازی تاثیر بسزایی در زندگی افراد دارد و بیش تر زمان هر فرد در شبکه های اجتماعی صرف می شود. دانش آموزان نیز از این قاعده مستثنی نیستند و فضای مجازی در میان آن ها از محبوبیت زیادی برخوردار است. فلذا اگر از این فضا به درستی استفاده شود به ارتقا سطح علمی دانش آموزان کمک بسیاری می شود. این روش موجب افزایش سرعت یادگیری شده و مدت زمان به یاد سپاری مطالب را در ذهن افزایش می دهد. همچنین باعث صرفه جویی در زمان کلاس می شود و موجب می شود وقتی دانش آموزی به هر دلیلی نتوانسته است در کلاس حضور یابد از درس عقب نماند و فایل هایی که معلم از طریق اینترنت برای او به اشتراک گذاشته است را مطالعه کند. به همین علت آموزش مجازی از بهترین و تاثیر گذار ترین روش ها در حال حاضر است.

بررسی آموزش مجازی

آموزش الکترونیکی به عنوان یکی از پیشرفت های نوظهور فناوری اطلاعات و ارتباطات ابزاری قدرتمند برای ارتقای کیفیت و کارایی آموزشی می باشد و در آن محتوای آموزشی با استفاده از روش های الکترونیکی (همچون فایل صوتی، ویدئو، ارتباط اینترنتی و تلفنی و …) به حضور دانشجو می رسد. آموزش مجازی خود به سه شکل یادگیری شخصی، یادگیری جمعی و کلاس های جمعی می باشد که با توجه به نیاز افراد انجام می پذیرد. آموزش مجازی مزایای خاص خودش از جمله به روز بودن، صرفه جویی در هزینه ها و … را دارد. از معایب آموزش مجازی می توان به عدم ارتباط مستقیم، سرعت پایین اینترنت در برخی مناطق و عدم دسترسی به سیستم های رایانه ای و اینترنت در حال حاضر اشاره کرد. جهت استفاده از هر سیستم فناوری نوین در امور آموزشی، لازم است شرایطی چون ایجاد زیر ساخت های قوی فناوری، تدوین استاندارد های آموزشی لازم برای ارزیابی آموزشگران و دانشجویان، فرهنگ سازی مناسب و تغییر نگرش سنتی جامعه در امر آموزش، سرمایه گذاری و مشارکت دولت و بخش خصوصی در این زمینه فراهم شود. بسیاری از دانشگاه ها از آموزش مجازی بهره می برند و در واقع دانشگاه های مجازی مفهوم کلاس های سنتی را نیز تغییر داده اند. این دوره ها از طریق اینترنت و شبکه های وب ارائه می شوند و از نرم افزار هایی استفاده می کنند که امکان برقراری ارتباط را برای دانشجویان فراهم می سازند. در محیط جدید، نقش مربیان و اساتید عوض خواهد شد. آنها بیشتر نقش تسهیل گر و مربی یا طراحان آموزشی را ایفا خواهند کرد.

شیوه های نوین آموزش مجازی

روش کنفـــــرانس ( گــــرد هم آیی )

«این روش با روش سخنرانی تفاوت دارد زیرا در روش سخنرانی، معلم مسئول دادن اطلاعات به دانش آموزان است. در حالیکه در این روش اطلاعات توسط دانش آموزان جمع آوری و ارائه می گردد. این روش می تواند مشخص کند که دانش آموزان تا چه اندازه می دانند. این روش یک موقعیت فعال برای یادگیری به وجود می آورد. نقش معلم در کنفرانس صرفاً هدایت و اداره کردن جلسه و جلوگیری از مباحثاتی است که منجر به انحراف از موضوع کنفرانس و روال منطقی آن شود. این روش برای کلیه دروس وسنین مختلف کاربرد دارد.

روش شاگــــرد ـ استــــادی

قدمت این روش به زمانی که انسان مسئولیت آموزش دهی انسان های دیگر را چه از طریق غیر رسمی و چه از طریق رسمی به عهده گرفت، می رسد و قدمت آن به صدر اسلام بر می گردد. مسجد نخستین موسسه ای بود که چنین سیستمی را برای تعلیم و تربیت مسلمان ها به کار برده است. از روش های تعلیمی که در روش شاگرد ـ استادی حائز اهمیت است، روش حلقه یا مجلس است، که پیامبر عظیم الشان اسلام از این روش به مردم آن زمان آموزش می داد. همه افراد در کودکی دوست دارند نقشی غیر از نقش واقعی خود بازی کنند. روش شاگرد ـ استادی به این نقش خیالی، جامه عمل می پوشاند. در این روش به دانش آموزان اجازه داده می شود که نقش معلم را ایفا کنند. هدف اساسی این روش آن است که شاگرد، معلم گردد و از این طریق تجارب تازه و ارزشمندی به دست آورد. در این روش، در صورت فقدان معلمان متخصص، تعداد زیادی از دانش آموزان مهارت خاص را آموخته اند و می توان از آنها استفاده کرد.

روش چند حســـی ( مختلط )

استفاده از این روش مستلزم به کار گرفتن همه حواس ها است و جریان یادگیری از طریق تمام حواس صورت می گیرد. از طریق کار بست این روش می توان , مطالب و مهارت ها را درک کرد، ارتباط موثر تری برقرار کرد، مهارت ها و مطالب را از یک موقعیت به موقعیت دیگر تعمیم داد. در یادگیری روش چند حسی به طور کلی از همه حواس استفاده می شود, به بیان دیگر، یادگیری بصری که ۷۵ % از مجموع یاد گیری ما از طریق دیدن است، یادگیری سمعی که ۱۳ % از مجموع یاد گیری ما از طریق شنیدن است، لمس کردن، که ۶% از مجموع یادگیری ما از طریق لمس کردن است، چشیدن که ۳% از مجموع یادگیری ما از طریق چشیدن است و بوییدن که ۳% از مجموع یادگیری از طریق بوییدن است.

فرایند آموزش مجازی

با توجه به اینکه در آموزش‌ های حضوری سنتی فرآیند‌ های آموزشی و مواردی مثل جزوه، حضور به موقع به کلاس، آزمون و… وجود دارد. در آموزش مجازی هم فرآیند‌ هایی نیاز هستند. در آموزش مجازی نباید فقط به محتوای آموزشی که برای اشخاص یاد گیرنده ارسال می شود، توجه داشت؛ بلکه نیاز است تا به شخص برای درک هر چه بهتر مطالب کمک شود. در فرآیند آموزش بهتر است مدت زمان آموزش مورد بررسی قرار بگیرد. مطالب آموزشی و کیفیت مطالب به صورت صوت، تصویر، متن و صدا به بهترین کیفیت در اختیار دانش آموختگان قرار بگیرد. سیستم باید طوری برنامه‌ ریزی شود که بعد از ارائه آموزش، نظرسنجی در رابطه با ارائه دوره آموزشی وجود داشته باشد تا به بهبود کیفیت مطالب ارائه شده توسط مدرس کمک کند. پس از پایان هر جلسه باید سیستم طوری برنامه ریزی شود که افراد پس از دوره در صورتی که درباره‌ی قسمت‌ هایی از دوره نظراتی دارند آن را اعلام کنند. در این حالت می‌ توان یک انجمن آموزشی برای هر دوره‌ ی درسی ساخت تا پرسش و پاسخ به راحتی در اختیار قرار داده شود. در این سیستم باید طوری برنامه ریزی شود که پس از اتمام جلسات اساتید و مدرسان بتوانند از هنرجویان خود تکالیفی دریافت کنند و همین طور هنر جویان بتوانند تکالیف خود را به مدرس انتقال دهند. چه بهتر که در سیستم آموزشی مجازی بتوان پس از هر فصل از آزمون آنلاین استفاده کرد. این آزمون‌ ها می‌ توانند به صورت تستی و تشریحی باشند. اگر در سیستم آموزش قابلیتی وجود داشته باشد که ارتباط ارسال پیام بین مدرس و دانشجو برقرار شود، می‌ توان گفت یک سیستم عالی برای پایه‌ گذاری آموزش مجازی خود ساخته‌ اید.

انواع روش های آموزش مجازی

دوره های آموزش مجازی می‌ بایست از روش هایی به منظور اخذ فیدبک سریع استفاده کند تا در صورت وجود اشکال و یا عدم موفقیت، سریعا نسبت به برطرف نمودن آن اقدام نمایند. فیدبک های مربوطه می بایست در سریع ترین زمان ممکن اخذ گردند. آموزش در هر مرحله بر اساس مرحله قبل ایجاد می گردد. بنابراین تشخیص و اخذ فیدبک های فوری به تبیین درست مراحل متفاوت آموزشی کمک خواهد کرد. در صورت عدم موفقیت یک مرحله، مرحله بعدی آموزش توفیق چندانی ایجاد نخواهد کرد.

آموزش مجازی و کرونا

پژوهش حاضر با هدف بررسی نگرش معلمان مقطع ابتدایی شهر زاهدان درباره فرصت ها و چالش های ویروس کرونا برای آموزش مجازی در مدارس با بهره گیری از روش تحقیق آمیخته متوالی ناهمزمان اکتشافی (کیفی – کمی)، انجام گرفته است. از طریق مصاحبه با ۱۰ معلم با تجربه و توزیع پرسش نامه بین ۱۲۰ نفر از معلمان مقطع ابتدایی اطلاعات و داده های کیفی و کمی جمع آوری گردید. شیوه جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده ها در بخش کیفی با استفاده از روش کد گذاری اشتروس و کوربین، شامل سه مرحله (باز، محوری و انتخابی) انجام شد. در بخش کمی نیز پس از گردآوری داده ها با پرسش نامه محقق ساخته که از طریق نتایج مصاحبه اولیه، ساخته و روایی محتوایی و پایایی آن به تأیید رسیده بود، با روش آمار توصیفی (درصد و فراوانی) تحلیل داده ها انجام شد. طبق نتایج، چالش ها و فرصت ها در سه سطح کلان، میانی و خرد مطرح و طبقه بندی شد. در سطح کلان چالش های، نداشتن تفکر راهبردی مدیران و برنامه ریزان؛ سیاست گذاری نامطلوب، ضعف فناوری آموزشی و مدیریت ناکارآمد؛ در سطح میانی چالش ضعف فناوری های معرفی شده، نداشتن استقلال و آزادی عمل و برهم خوردن بودجه بندی مطرح شده و در سطح خرد حاصل گردید. همچنین از نظر مشارکت کنندگان، شیوع کرونا فرصت هایی را در سطح کلان (فراهم کردن زمینه تغییر، توجه به داشتن برنامه ریزی راهبردی و توجه به آموزش های برخط و مجازی، سطح میانی (خلق فرصت آموزشی برابر و خلق نوآوری آموزشی جدید) و سطح خرد به دنبال داشته است.

آموزش مجازی برنامه نویسی

بدون شک، برنامه نویسی یکی از مهم‌ ترین مهارت‌ هایی است که امروزه نه تنها برای فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر، بلکه برای سایر رشته‌ ها و زمینه‌ ها نیز به شکل ضروری، مورد نیاز است. هر ساله، بر تعداد موقعیت‌ های شغلی که مرتبط با برنامه‌ نویسی هستند و یا پیش‌ نیاز اصلی آن‌ ها برنامه‌ نویسی است، افزوده می‌ شود. از طرفی، بخش جدا نشدنی از فرایند تحقیق و پژوهش در اکثر رشته‌ های دانشگاهی امروزی، کار با کامپیوتر و توانایی پیاده‌ سازی ایده‌ ها و الگوریتم‌ ها در قالب برنامه‌ های کامپیوتری است. قطعا در این مسیر، دانشجویان نیازمند یادگیری و کسب مهارت‌ های برنامه‌ نویسی هستند.

آموزش مجازی حسابداری

از سیستم حسابداری به عنوان پردازش اطلاعات مالی که مربوط به سازمان ها و واحد های تجاری است نیز استفاده می شود و گزارشات به تصمیم گیرندگان منتقل می شود؛ از این رو سیستم حسابداری به نام سیستم اطلاعاتی حسابداری (ACCOUNTING In formation System) نیز خوانده می شود. در آموزش حسابداری شما فرایند شناسایی، اندازه گیری، گزارش دهی اطلاعات اقتصادی و تحلیل و تصمیم گیری درست و صحیح این گزارشات را و اطلاعات را فرا خواهید گرفت.

اگر به حسابداری علاقمند هستید و می خواهید در این زمینه آموزش ببینید، ما به شما مراجعه به صفحه آموزش فرمول نویسی حقوق و دستمزد در اکسل و فیلم آموزش تهیه لیست بیمه را پیشنهاد می کنیم.

آموزش مجازی آشپزی

هنگامی که شما تصمیم به ثبت نام در یکی از دوره های آموزشی آشپزی می گیرید با بیش از ۵۰۰ آموزشگاه آشپزی بر می خورید که هر کدام خدمات و سابقه مخصوص به خود را دارد، اما حقیقتا بهترین کلاس آشپزی نزد موسسه هایی می باشد که بهترین آشپز ها را پرورش داده اند. با توجه به اینکه آموزش آشپزی عمومی بر نوع رفتار مشتریان شما تاثیر گذار می باشد توصیه می کنیم که آموزش های خودتان را نزد یک آموزشگاه معتبر و با سابقه سپری بکنید.

آموزشگاه آریا تهران به عنوان یکی از بهترین آموزشگاه های آشپزی در غرب تهران می تواند به شما در یادگیری مهارت های آشپزی کمک کند. به این منظور می توانید از صفحه های آموزش آنلاین آشپزی و آموزش آنلاین کیک پزی آموزشگاه آریا تهران دیدن کنید.

آموزش مجازی کامپیوتر

آموزشگاه مجازی کامپیوتر هم اکنون این افتخار را دارد که به عنوان یکی از مراجع آنلاین ایران، ناب ترین آموزش ها را به بیش از ۱۲ هزار دانشجوی عضو خود از سراسر جهان، ارائه نماید. دانشجویانی از کشور های افغانستان، تاجیکستان، عراق (و اقلیم کردستان) به عنوان دانشجویان غیر ایرانی، از آموزش های علمی ما بهره می برند. دانشجویان فرادرس هم اکنون در هر ۶ ماه، بیش از یک میلیون ساعت مطالعه دانشگاهی تدریس دارند.

آموزشگاه آریا تهران با ارائه بهترین آموزش های آنلاین در زمینه کامپیوتر می تواند به شما در فراگیری علوم کامپیوتری کمک کند.

پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیش تر از مقالات آموزش آنلاین طراحی سایت و کلاس کامپیوتر آنلاین دیدن کنید.

آموزش مجازی نقاشی

آموزش مجازی نقاشی رنگ و روغن، از تکنیک های نقاشی است که از رنگ روغن برای نقاشی در آن استفاده می شود که در این دوره به طور کامل با لوازم و روش و تکنیک های این نوع نقاشی آشنا می شوید. روغن به کار رفته در رنگ روغن با روش های مختلف تولید می شود که رایج ترین آنها، جوشاندن بذر گیاه کتان و گرفتن روغن آن است. نخستین نمونه های نقاشی رنگ روغن نقش های بودا در غار های بامیان (مناطق مرکزی افغانستان) است که در حدود سال های ۶۵۰ میلادی ترسیم شده است.

نقاشی های رنگ روغن رمز و راز های بزرگی دارند و در ذهن بسیاری از افراد، این روش نقاشی با اعتبار تر از دیگر نقاشی ها است. همچنین لذت کار با رنگ روغن غیر قابل انکار است. رنگ های خالص روغنی با رایحه ای خوش واقعاً خوشایند هستند.

اگر به ثبت نام در کلاس های نقاشی علاقمند هستید، می توانید از مقاله آموزش نقاشی با مداد رنگی و کلاس نقاشی آنلاین کودکان اطلاعات بیش تری در این زمینه کسب کنید.

دوره های مجازی

آموزش مجازی مخصوصا در ایران، چندان قدمت نداشته و تاریخچه آن به دو سده قبل بر می گردد. در واقع،  تاریخچه آموزش مجازی  به نوعی به زمانی بر می گردد که امکان مکاتبه فراهم شد. ابتدا، امکان پست جزوه و کتاب آموزشی کم بوده و آموزش ها در اکثر مواقع به صورت حضوری و در کلاس هایی با جمعیت زیاد انجام می گرفت. اما بعد از، اختراع و ساخته شدن سیستم های کامپیوتری ، تغییراتی در وضعیت سیستم های آموزشی ایجاد شده و افرادی که در زمینه آموزش فعالیت داشتند به فکر تاسیس موسسات و شرکت های آموزشی افتادند. اولین موسسه مجازی در انگستان در سطح جهان در سال ۱۳۸۰ شمسی آغاز به کار کرده که توانست با به کارگیری شیوه های جدید و  فناوری های متفاوت کامپیوتری، تحولات عظیمی را در امر اموزش به وجود آورد. قابل توجه است که استفاده از اینترنت، در رونق  موسسات آموزش مجازی در کشورمان نقش  و تاثیر مهمی داشته است و امروزه تقریبا  تمام موسسات آموزشی و  دانشگاه ها نیز از این فناوری بهره میبرند. سر فصل هایی که در این مقاله به تفضیل شرح می دهیم شامل تاریخچه آموزش مجازی ، تعریف آموزش مجازی، هزینه های آموزش مجازی، دوره های مجازی معتبر و مزیت های  آموزش مجازی هستند.

دوره های مجازی رایگان با مدرک

مرکز آموزش مجازی پارس، دوره های مجازی معتبر و  متنوعی را برای همه دانش پذیران مستعد ارائه کرده است. دوره های موجود در این مرکز، در ۱۷ دسته کلی طبقه بندی شده که شامل رشته ها و دوره های متنوع و کاربردی است که هر کدام سرفصل های جداگانه و جامعی دارد. علاوه بر این، این دوره ها دارای ویژ گی های خاصی بوده و به دانش پذیران فرصت می دهند تا اطلاعات کاملی در مورد موضوع انتخابی به دست آورده و حتی بتوانند آنها را به طور عملی استفاده کنند. غالبا، این مشاوران سعی می کنند تا  دوره ها را با توجه به علاقه و استعداد و اطلاعات پیش زمینه ای دانش پذیران به آنها پیشنهاد دهند و در صورتی که آنها بتوانند دوره های مقدماتی و پیشرفته یک دوره را پشت سر هم و بدون وقفه بگذرانند، به طور کامل بر محتوای دوره مسلط شده  و در مدتی کوتاه خودشان را برای آزمون آنلاین آمادگی پیدا می کنند. علاوه بر این، هر کدام از این دوره ها دارای گواهینامه و مدرک ملی و بین المللی هستند که در پایان دوره به دانش پذیران ارائه می شود.

بهترین آموزشگاه مجازی ایران

بهترین آموزشگاه مجازی ایران

شاید  شما برای گذراندن دوره های آموزشی همیشه با صرف هزینه های بالا در این راستا درگیربوده اید و از سوی دیگر شاهد بی نتیجه ماندن هدف در پایان کار بوده باشید.

آموزشگاه آریا تهران با ارائه بهترین و موثر ترین آموزش های مجازی می تواند به شما کمک کند تا به صورت آنلاین، مهارت های مورد نیاز خود را کسب نموده و بتوانید با کمک این مهارت ها مدرک بین المللی دریافت کنید.

برای کسب اطلاعات بیش تر درباره نحوه شرکت در دوره های آموزش آنلاین آموزشگاه آریا تهران می توانید با ما تماس بگیرید.

مجموعه آموزش های مجازی آنلاین

مجموعه آموزش های مجازی آنلاین

ممکن است بارها با این موضوع روبرو شده باشید که افراد پس از فارغ التحصیلی هیچ هنری برای ارائه در زمینه کاری خود ندارند.

بی شک دروس عملی دانشگاهی کاری برای ما در حوزه کاری انجام نمی دهد.

 سعی بر آن است که با پل زدن بین دانش و کارایی در حرفه این معضل را برطرف سازیم.

در همین راستا از دانش افراد به منظور آموزش افراد دیگر در این وب سایت استفاده می شود.

گذراندن دورهای غیر حضوری در بعضی از سایت ها و خرید سی دی های آموزشی هم دردی از شما مداوم نمی کند.

با پیشرفت تکنولوژی و تغییر در سیستم‌ های آموزشی، لزوم آموزش مجازی بیش از پیش احساس می‌رشود. اساس این تغییر و دگرگونی، کامپیوتر ها بودند و پس از گذشت زمان، با رواج گوشی‌ های هوشمند و تبلت و … این ابزار ها نقش مهمی در کلاس‌ های درس و آموزش از راه دور ایفا کردند. از طرفی روش آموزش مجازی و سامانه‌ های ارائه‌ دهنده آن روز به روز در حال تغییر و به روز رسانی است، بنابراین قادر خواهید بود سامانه‌ ای را انتخاب کنید که بیشتر با نیاز های شما هماهنگی دارد. در مقالات بعدی با ما همراه باشید تا شما را بیشتر با سامانه‌ های آموزش مجازی و شیوه کار آنها آشنا کنیم.

اگر به مطالعه این مقاله علاقه داشتید می توانید مقاله آموزشگاه مجازی و آموزشگاه فنی حرفه ای را نیز مطالعه کنید.