کاشت ناخن

امروزه در کشور ما کاشت ناخن در مدل های مختلف رواج زیادی پیدا کرده است که به دلایل مختلفی این کار انجام می شود. به همین منظور در این مقاله به معرفی جدیدترین انواع مدل کاشت ناخن پرداخته ایم و علاوه بر این تمام نکاتی که برای انتخاب یک روش مناسب جهت زیباتر کردن ظاهر […]

نکته: در صورتی که نیازمند قرار گرفتن آموزش خاص و یا مطلبی به صورت رایگان در حوزه های حسابداری و کامپیوتر هستید آن را در قسمت نظرات همین صفحه وارد کنید.

امروزه در کشور ما کاشت ناخن در مدل های مختلف رواج زیادی پیدا کرده است که به دلایل مختلفی این کار انجام می شود. به همین منظور در این مقاله به معرفی جدیدترین انواع مدل کاشت ناخن پرداخته ایم و علاوه بر این تمام نکاتی که برای انتخاب یک روش مناسب جهت زیباتر کردن ظاهر ناخن های خود دارید، بیان شده است که می‌توانید از این اطلاعات برای نهایی کردن تصمیم خود استفاده کنید.

کاشت ناخن چیست

زیباتر شدن از مهم ترین دلایل تمایل خانم ها به کاشت ناخن می‌باشد زیرا داشتن دست های زیبا در گرو داشتن ناخن های زیباست.

اما این تنها دلیل برای کاشت ناخن نیست، گاهی اوقات مشکلات ناخن ها از جمله بدفرمی و بد رنگی، داشتن ناخن های شکننده و ضعیف، داشتن عادت بد جویدن ناخن و بسیاری عوامل دیگر فرد را به کاشت ناخن متمایل می‌کند.

مراجعه به متخصصین در این زمینه و شناخت اصول کلی و رعایت بهداشت در وسایل و مراحل کار موضوعاتی است که برای کاشت ناخن حتما باید به آن توجه نمود تا کمترین آسیب به ناخن ها وارد شود، شما دارای ناخن های زیبا با فرم و رنگ مناسب شوید.

امروزه روش های زیادی در آرایشگاه ها برای زیباتر کردن ناخن ها ارائه می‌شود که گسترده بودن آن ها شاید موجب سخت تر کردن انتخاب از میان آن ها باشد.

اگر می خواهید بدانید چند مدل کاشت ناخن داریم، در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع مدل ناخن برای کاشت آشنا شوید.

انواع کاشت ناخن

یکی از سوالات پرتکراری بسیرای از کاربران این است که چند مدل کاشت ناخن داریم؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که انواع ناخن کاشت دو شیوه کلی دارد که این دو شیوه به مرور زمان دارای مشتقاتی شده اند که حالات و ظاهر گوناگونی به ناخن می‌دهند.

ولی دو روش اصلی کاشت ناخن عبارتند از کاشت ناخن با مواد پودری و کاشت ناخن با مواد ژله ای می باشد که مشتقات این دو نوع کاشت شامل ۱۴ نوع کاشت می شود که به ترتیب اسم مدل های کاشت ناخن عبارتند از :

  • کاشت ناخن پودری
  • کاشت ناخن ژله ای
  • کاشت ناخن قالبی یا دوآل
  • کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی
  • کاشت ناخن اکلیلی
  • کاشت ناخن اکواریوم
  • کاشت ناخن دیپینگ
  • لمینیت ناخن یا لاک ژلیش
  • کاشت ناخن سیلک
  • کاشت ناخن میکس
  • کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی
  • بیبی بومر یا کاشت هایلایت
  • کاشت ناخن با فرمر
  • کاشت ناخن مرمریت
  • کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری

اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که دوست دارید به صورت طبیعی تغییراتی بر روی ناخن های خود انجام دهید، ژلیش بهترین گزینه برای تقویت و زیبایی ناخن هایتان می باشد که در مقاله ژلیش ناخن چیست به طور کامل در مورد آن صحبت کرده ایم.

انواع کاشت ناخن و دیزاین

مدل کاشت ناخن ۲۰۲۲

همان گونه که صورت ما نیاز به آرایش و رسیدگی برای زیباتر شدن دارد ناخن ها هم نیاز به ارایش و تزئین دارد.

کاشت همان ارایش و تزئین ناخن است که انجام آن روش های مختلفی دارد که طی آن مواد را شبیه ناخن طبیعی و به همان فرم اما زیباتر و اصلاح شده روی ناخن طبیعی می‌گذارند و سپس به کمک سوهان برقی روی آن را می‌تراشند تا شکل ظاهری آن زمخت و ضخیم نباشد و شکل طبیعی تری به خود بگیرد.

هر چه نازک تر شدن ناخن کاشته شده باعث طبیعی تر جلوه دادن آن می‌شود و این بسته به جنس مواد و مهارت ناخن کار می‌باشد. البته تنها ظرافت و نازکی ناخن نیست که مهارت ناخن کار را تایید می‌کند بلکه استحکام بالای آن نیز بسیار حائز اهمیت است.

در بخش زیر می توانید برخی از مدل های کاشت ناخن را مشاهده کنید.

با مراجعه به صفحه آموزش کاشت ناخن در دوره پرطرفدار آموزش کاشت انواع ناخن شرکت نمایید.

مدل کاشت ناخن 2022

مدل کاشت ناخن کوتاه و شیک

در این بخش برخی از انواع مدل کاشت ناخن که مربوط به مدل کاشت ناخن کوتاه و شیک می باشد را می توانید مشاهده کنید.

مدل کاشت ناخن کوتاه و شیک

جدیدترین مدل کاشت ناخن ۲۰۲۲

و اما جدیدترین مدل کاشت ناخن را می توانید در عکس زیر مشاهده کنید که این مدل کاشت ناخن جدید و رنگ کاشت ناخن جدید در حال حاضر بسیار مورد استفاده قرار گرفته است.

جدیدترین مدل کاشت ناخن 2022

انواع تیپ کاشت ناخن

تیپ ناخن قبل از گذاشتن مواد روی ناخن با چسب مخصوص چسبانده می‌شود و بلندی قد آن به اندازه دلخواه کوتاه می‌شود.

تیپ ها با هم متفاوت هستند. رنگ و جنس و فرم و شکل تیپ ها با هم فرق دارد. هر چه جنس تیپ قابلیت انعطاف بیشتری داشته باشد بهتر است.

تیپ ها معمولا در دو جنس پلکسی و شیشه ای در بازار موجودند که جنس پلکسی منعطف تر می‌باشد. از تیپ های شیشه ای برای مدل های ژورنالی استفاده می‌شود و از تیپ های پلکسی برای کاشت پودری اکریلیک.

تنوع تیپ ها از لحاظ فرم و سایز بسیار زیاد است مثلا تیپ های بادامی و کله قندی و دشنه ای و چهارگوش که انتخاب آن بستگی به شکل ناخن فردی که قرار است تیپ ها روی ناخن او چسبانده شود و سلیقه وی دارد.

تیپ ها دارای شماره بندی هستند که از روی شماره بندی می‌توانید برای هر دو دست راست و چپ آن را انتخاب کنید. ضمنا تیپ ها از نظر پایه دار بودن و بدون پایه بودن هم قابل تقسیم بندی هستند.

در ادامه اسم انواع کاشت ناخن با عکس را مشاهده خواهید کرد.

برای بررسی تفاوت بین کاشت و لمینت ناخن، می توانید به صفحه لمینت ناخن چیست مراجعه کنید.

انواع تیپ کاشت ناخن

در قسمت زیر می توانید عکس انواع کاشت ناخن را مشاهده کنید.

کاشت ناخن پودری

از محبوب ترین و پر استفاده ترین انواع کاشت ناخن، مدل کاشت پودری می‌باشد که انواع کاشت ناخن پودری به پودر کاشت کریستالی، پودر کاشت پینک یا صورتی، پودر کاشت کاور یا پوشاننده، پودر کاشت رنگی تقسیم بندی می شود.

در این روش از ترکیب مواد اکریلیک (با رنگ های تعریف شده) با لیکویید ماده سختی به وجود می‌آید که روی ناخن را به طور کامل پس از سوهان کشی و صاف کردن و استفاده از مایع ضد قارچ می‌پوشاند. این روش دوام و استحکام بالایی دارد و جزو متداول ترین انواع کاشت ناخن می‌باشد.

از اصلی ترین مزایای این مدل کاشت ناخن پودری، می توان به استحکام بالای آن اشاره کرد. کاشت ناخن پودری صدف ناخن را کشیده تر کرده و باعث زیبا تر نشان دادن ناخن ها می شود. لاذم به ذکر است که مدت زمان لازم برای ترمیم هر بار کاشت ناخن پودری تقریبا ۱ ساعت و نیم می باشد.

حال سوال اینجاست که این مدل کاشت ناخون برای چه کسانی مناسب است؟ با توجه به زمانی که برای ترمیم این نوع ناخن کاشتنی درنظر گرفته شده، برای افرادی که وقت و حوصله کافی ندارند توصیه نمی شود.

کاشت ناخن پودری

کاشت ناخن ژله ای

کاشت ناخن ژله ای یکی دیکر از انواع کاشت ناخن جدید می باشد که در این روش از سه لایه ژل با نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین برای پوشش ناخن استفاده می‌شود. بعد از هر لایه ژل که روی ناخن زده می‌شود، دست در دستگاه UV قرار می‌گیرد تا ژل خشک شود.

در مرحله آخر از کلینز استفاده می‌شود تا حالت چسبندگی ژل نیز از بین برود. این نوع کاشت در نواحی مرطوب توصیه نمی‌شود.

دوام این مدل کاشت ناخن جدید حدودا دو هفته می باشد. در این مدل آسیبی به ناخن در کاشت نمی رسد چرا که تا زمانی که ناخن رشد دارد و شخص نیاز به ترمیم ناخن دارد، به این معناست که آسیبی به ناخن وارد نشده و رشد ناخن همچنان ادامه دارد.

این مدل کاشت ژل ناخن به افرادی که عادت جویدن ناخن دارند بسیار توصیه می شود چرا که این افراد به دلیل بد مزه بودن و کنده نشدن ناخن به سرعت عادت جویدن ناخن را از یاد می برند. علاوه بر این افرادی که دچار اگزمای پوستی هستند نباید به هیچ عنوان از کاشت ناخن استفاده کنند.

کاشت ناخن ژله ای

کاشت ناخن قالبی یا دوآل

یکی از انواع کاشت ناخون، کاشت ناخن قالبی یا دوآل می باشد که در این نوع کاشت، مواد کاشت در قالب ریخته میشود و قالب روی ناخن قرار می‌گیرد و بعد از خشک شدن مواد، قالب از مواد جدا می‌شود.

این روش شاید سرعت عمل بالایی داشته باشد اما استحکام و ماندگاری کمی دارد و ضمنا امکان هواگیری در این روش در ناخن ها بسیار زیاد است. ضمنا در این روش نیازی به سوهان کاری بعد از کاشت وجود ندارد. امروزه این روش به دلایلی که ذکر شد مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

لاذم به ذکر است که این مدل کاشت ناخن، برای افرادی که ناخن های پراکنده و یک شکل ندارند توصیه نمی شود چرا که در این نوع کاشت باید همه ناخن های دو دست به یک شکل باشند.

برای آشنایی با دیگر انواع مدل های کاشت ناخن در ادامه نیز با ما همراه باشید.

کاشت ناخن قالبی یا دوآل

کاشت ناخن فیبر یا گیاهی

یکی دیگر از انواع مدل کاشت ناخن جدید، کاشت ناخن فیبر یا گیاهی می باشد. جالب است بدانید که موادی که برای کاشت فیبر یا گیاهی استفاده می‌شود شبیه مواد ژله ای هستند ولی از لحاظ فرمولاسیون با ژل متفاوتند و ریشه کاملا گیاهی و بدون ایجاد حساسیت دارند. بعد از این نوع کاشت هم دست ها باید در دستگاه یو وی قرار گیرند.

کاشت ناخن فیبر یا گیاهی

کاشت ناخن اکلیلی

کاشت ناخن اکلیلی از دیگر انواع مدل ناخن کاشت محسوب می شود. این روش مثل کاشت پودری می‌باشد و در واقع همان نوع کاشت است. فقط هنگام کاشت از اکلیل استفاده می‌شود.

کاشت ناخن اکلیلی

کاشت ناخن دیپینگ

از دیگر انواع مدل ناخن برای کاشت، مدل دیپینگ به شمار می رود. در این روش بعد از زیرسازی و سوهان کشی ناخن بدون استفاده از لیکویید و تنها با پودر و پرایمر، کاشت ناخن صورت می‌گیرد.

به این صورت که یک لایه پرایمر به ناخن زده و ناخن را به صورت عمودی داخل پودر فرو می‌کنیم. این کار در چند مرحله انجام می‌گیرد و در نهایت سوهان کشی می‌شود.

کاشت ناخن دیپینگ

کاشت ناخن سیلک

این مدل کاشت ناخن کوتاه و طبیعی کاربرد بسیار کمی دارد. در آن از یک لایه جنس ابریشم یا فایبر گلاس که روی ناخن طبیعی گذاشته می‌شود استفاده می‌شود و بعد برای محکم نمودن آن از چسب مخصوص استفاده می‌شود.

افرادی که تمایل به کاشت ناخن طبیعی کوتاه بدون لاک دارند می توانند از این نوع کاشت ناخن طبیعی استفاده کنند.

کاشت ناخن سیلک

کاشت میکس ناخن

کاشت میکس ناخن یکی از انواع کاشت محسوب می شود که در این نوع کاشت از دو روش پودری و استفاده از تاپ شاین به صورت همزمان استفاده می‌شود که باعث درخشش زیاد ناخن می‌شود.

کاشت میکس ناخن

کاشت ناخن فرنچ

در روش کاشت ناخن فرنچ خط لبخند روی ناخن با ژل فشرده سفید زیباتر می‌شود و بقیه سطح ناخن با پودر اکریلیک، کلیر و یا صورتی ملایم کاور می شود. این مدل برای افرادی که قصد کاشت ناخن طبیعی کوتاه نیز دارند می تواند گزینه مناسبی باشد.

انواع کاشت ناخن فرنچ

کاشت ناخن بیبی بومر یا هایلایت

کاشت ناخن بیبی یومر یا هایلایت یکی دیگر از انواع مدل کاشت ناخن می باشد که درواقع زیر مجموعه کاشت ناخن گریم محسوب می شود. در این روش دو رنگ مختلف به نحوه استفاده می شود که رنگ های در هم محو شده و هیچ خط فرضی در بین آن ها مشاهده نمی شود به همین دلیل به این نوع روش کاشت، هایلایت نیز گفته می شود.

کاشت ناخن با فرمر

فرمر درواقع یک نوع وسیله کاغذی است که بر روی ناخن ها قرار می گیرد و سپس مواد بر روی آن قرار داده می شود و درنهایت از ژل و پودرهای رنگی استفاده می کنند.

کاشت ناخن با فرمر
کاشت ناخن با فرمر

کاشت ناخن ژلیش

یکی دیگر از انواع کاشت ناخن طبیعی و زیبا، کاشت ناخن ژلیش می باشد که در این روش روی ناخن طبیعی شما لاک های ژل مخصوصی زده می شود. این مدل کاشت ناخن طبیعی با لاک دوام و استحکام متوسطی نسبت به سایر ناخن کاشت دارد و همینطور نیازی به سوهان کشی ندارد و برای افرادی که دوست دارند کاشت طبیعی ناخن انجام دهند، بسیار مناسب است.

کاشت ناخن ژلیش
کاشت ناخن ژلیش

کاشت ناخن با گریم

کاشت ناخن به روش گریم درواقع همان کاشت ناخن فرنچ می باشد که در این روش صدف ناخن با پودر هلویی و دیگر پودرهای کاور طراحی می شود و در آخر خط فرنچ ناخن به طور مستقل و جدا از خط صدف ناخن طراحی می شود.

کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری

یکی از انواع مدل کاشت ناخن، کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری می باشد. در این روش فقط تیپ گذاری انجام می شود و سپس لاک ناخن یا استیکر بر روی ناخن قرار می گیرد. این روش برای افرادی مناسب است که قصد ندارند برای مدتی از کاشت ناخن استفاده کنند و علاوه بر این برای از بین بردن این نوع کاشت فقط مدت زمان ۱۰ دقیقه لازم است تا از ناخن ها جدا شود.

کاشت ناخن طبیعی بدون لاک

توجه بانوان به دستانشان یک امر طبیعی و ساده می‌باشد، از آن جا که شکل و فرم ظاهری ناخن ها با موضوع ارث و فیزیولوژیک هر فرد متغیر است و ممکن است ناخن های افراد با زیبایی های استاندارد شده هماهنگی نداشته باشد.

پس این نیاز در آن ها به وجود می‌آید که به وسیله کاشت ناخن طبیعی این مشکل را برطرف کنند.

اما این ناخن ها هم مثل ناخن های اصلی نیاز به مراقبت و ترمیم دارند که معمولا بیست روز الی یک ماه یک بار باید جهت ترمیم آن ها در سالن های زیبایی اقدام نمود.

بسیاری از افراد کاشت ناخن بدون لاک را ترجیح می دهند زیرا که ظاهری طبیعی تر به ناخن ها میدهد. همانطور که می دانید مراحل ناخن کاشت طبیعی به روشی که شما انتخاب می کنید نیز بستگی دارد. کاشت ناخن بدون رنگ به شما این امکان را می دهد تا بتوانید مقاومت و زیبایی ناخن ها خود را چند برابر کنید.

در قسمت زیر می توانید عکس کاشت ناخن طبیعی را مشاهده کنید.

کاشت ناخن طبیعی بدون لاک
کاشت ناخن طبیعی بدون لاک

کاشت ناخن بدون لاک ژل

یکی دیگر از مدل های پرطرفدار کاشت ناخن، مدل کاشت ناخن بدون لاک ژل می باشد که بسیار طبیعی و پرطرفدار است. این روش برای کسانی مناسب است که به دنبال طارهری کاملا ساده و طبیعی برای ناخن هایشان هستند. در قسمت زیر می توانید عکس کاشت ناخن بدون لاک ژل را مشاهده کنید.

کاشت ناخن بدون لاک ژل
کاشت ناخن بدون لاک ژل

انواع کاشت ناخن کوتاه

کاشت ناخن بلند یکی از انواع مدل های جذاب می باشد که از محبوبیت بالایی برخوردار است اما اخیرا کاشت ناخن طبیعی کوتاه نیز ترند شده که زیبایی منحصر به فردی را به دستان شما هدیه می دهد.

کاشت ناخن کوتاه بی رنگ و همچنین کاشت ناخن ساده بدون لاک نیز مدت کوتاهی است که طرفداران بسیاری در بین افراد جوان پیدا کرده است. این نوع کاشت ناخن بی رنگ و طبیعی جلوه ای ساده به ناخن های شما می دهد و برای انجام کارهای روزمره بسیار مناسب می باشد.

 انواع کاشت ناخن کوتاه
انواع کاشت ناخن کوتاه

کاشت ناخن کوتاه و طبیعی

مدل هایی از کاشت مانند کاشت ناخن سیلک، یکی از مدل های کاشت ناخن کوتاه و طبیعی می باشد که امروزه مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. برای اینکه هم ناخن های خود را تقویت کرده و هم ظاهری زیبا به آن ببخشید می توانید از مدل هایی مانند کاشت ناخن سیلک استفاده کنید که بسیار طبیعی و زیبا می باشد.

کاشت ناخن کوتاه و طبیعی
کاشت ناخن کوتاه و طبیعی

کاشت ناخن طبیعی کوتاه بدون لاک

امروزه بسیاری از بانوان و دختران در رنج های سنی مختلف به دنبال کاشت ناخن با طراحی خاص یا ساده بدون لاک هستند که هر دو مدل ها طرفداران خاص خودش را دارد. در بخش زیر می توانید عکس کاشت ناخن طبیعی کوتاه بدون لاک مشاهده کنید.

کاشت ناخن طبیعی کوتاه بدون لاک
کاشت ناخن طبیعی کوتاه بدون لاک

جمع بندی

همانطور که گفته شد، کاشت ناخن امروزه در بین بسیاری از بانوان و دختران محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. اگر شما هم به دنبال جدیدترین و زیباترین مدل های کاشت ناخن هستید، در این مقاله انواع مدل کاشت ناخن را معرفی کرده ایم.

سوالات متداول

کاشت ناخن چیست؟

کاشت ناخن یک نوع آرایش و تزئین ناخن می باشد که امروزه در کشور ما بسیار رایج شده است.

چند نوع کاشت ناخن داریم؟

کاشت ناخن به مدل های مختلفی از جمله پودری، قالبی، اکلیلی، سیلک و… تقسیم یندی می شود که در این مقاله درمورد هر یک از مدل های کاشت ناخن صحبت کرده ایم.

کاشت ژل ناخن چگونه انجام می شود؟

در این روش روی ناخن طبیعی شما لاک های ژل مخصوصی زده می شود که این روش نسبت به روش های دیگر دوام متوسطی داشته و درآخر نیازی به سوهان کشیدن ندارد.

کاور ناخن چیست؟

کاور ناخن با نام دیگر لمینیت به نوعی کاشت ناخن محسوب می‌شود ولی مثل روش های دیگر از پودر استفاده نمی‌شود. بلندی آن درست به اندازه بلندی ناخن خودتان خواهد بود و صرفا برای زیبایی بیشتر و بالا رفتن مقاومت ناخن در افرادی که ناخن شکننده دارند استفاده می‌شود.