افزونه مرورگر

مطالبی که در این صفحه خواهید خواند: افزونه مرورگر چیست افزونه مرورگر کروم فیلم افزودن افزونه در کروم افزونه های کاربردی کروم افزونه های فایرفاکس افزونه مرورگر می تواند امکانات و قابلیت های مختلفی را به مرورگر شما اضافه نماید، مخصوصا اگر شما در حوزه طراحی و ساخت وب سایت و یا حوزه سئو و […]
  • تعداد نظرات: 0
  • دسته بندی ها: ICDL / Internet
  • زمان مطالعه: 9 دقیقه

نکته: در صورتی که نیازمند قرار گرفتن آموزش خاص و یا مطلبی به صورت رایگان در حوزه های حسابداری و کامپیوتر هستید آن را در قسمت نظرات همین صفحه وارد کنید.

افزونه مرورگر می تواند امکانات و قابلیت های مختلفی را به مرورگر شما اضافه نماید، مخصوصا اگر شما در حوزه طراحی و ساخت وب سایت و یا حوزه سئو و بهینه سازی وب سایت فعالیت می کنید افزونه های بسیار پرکاربردی وجود دارد که شما با کمک آن ها می توانید قابلیت های متعددی را به وب سایت خود اضافه نمایید.

در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با انواع افزونه های کاربردی مرورگر های مختلف آشنا شویم.

افزونه مرورگر چیست

قبا از این که به سراغ تعریف افزونه مرورگر کروم برویم اجازه دهید که ابتدا مفهوم افزونه (Plugin) را بررسی نماییم.

افزونه چیست؟

افزونه (Plugin) یکسری قابلیت ها و امکاناتی است که ما می توانیم این امکانات را به حوزه کار خود اضافه نماییم.

اگر شما اهل بازی های کامپیوتری باشید مطمئنا با کمک افزونه ها امکانات زیادی را به حوزه کاری خود اضافه کرده اید، یا اگر با نرم افزارهایی مثل فتوشاپ، پریمیر، ایلوستریتور و غیره کار کرده باشید به کمک همین افزونه ها یک عالمه ویجت و قابلیت را به نرم افزار مورد نظر اضافه کرده اید.

و یا اگر در حوزه طراحی و ساخت وب سایت فعالیت داشته اید، مثلا زمانی که می خواهید یک وب سایت فروشگاهی را برای خود ایجاد نمایید به کمک افرونه ای مثل ووکامرس در سایت های وردپرسی به راحتی قابلیت تعریف محصول را در وب سایت خود ایجاد می کنید.

تا به اینجا با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل ارائه شد با مفهوم افزونه آشنا شدید، در مرورگرهای مختلف هم افزونه‌ها همین کاربردها را دارند که یک سری امکانات و قابلیت ها را به مرورگر های مختلف مانند مرورگر کروم و فایرفاکس اضافه می کنند.

در ادامه ما تعدادی از افزونه های کاربردی مرورگر کروم و افزودن افزونه به مرورگر کروم را به شما توضیح می دهیم.

افزونه مرورگر چیست
افزونه مرورگر چیست

افزونه مرورگر کروم

گوگل کروم از جمله مرورگر هایی است که دارای افزونه های بسیار پرکاربرد در حوزه های مختلف می باشد.

در بخش زیر تعدادی از افزونه های کاربردی مرورگر کروم را با هم بررسی می کنیم.

البته قبل از اینکه به سراغ معرفی افزونه های پرکاربرد مرورگر گوگل کروم برویم در قالب یک ویدیو آموزشی شما را با نحوه افزودن افزونه به مرورگر گوگل کروم آشنا خواهیم کرد، این ویدیو آموزشی را در بخش زیر مشاهده نمایید و بعد با پلاگین های کاربردی کروم آشنا شوید.

برای مطالعه » آشنایی با انواع مرورگر

افزونه مرورگر کروم
افزونه مرورگر کروم

فیلم افزودن افزونه در کروم

افزونه های کاربردی کروم

افزونه هایی که در بخش زیر به شما معرفی می‌کنیم هر یک در حوزه های مختلفی کاربرد دارند، که هر کدام از این افزونه ها را با توجه ویدیوی آموزشی درج شده در بخش قبل باید بر روی مرورگر گوگل کروم نصب نمایید.

افزونه Alexa Traffic Rank:

این پلاگین کاربردی گوگل کروم برای نمایش رتبه الکسا وب سایت شما در ایران و در جهان می تواند اطلاعات مفیدی را در این زمینه در اختیار شما قرار دهد.

یکی دیگر از کاربردهای مهم این پلاگین کاربردی این است که وب سایت های مشابه و رقیب وب سایت شما را نیز به شما نمایش می دهد که میتوانید آنها را مورد آنالیز قرار دهید.

البته به یاد داشته باشید که برای استفاده از این افزونه باید حتماً یک فیلتر شکن یا وی پی ان فعال داشته باشید.

افزونه Wapplyzer:

افزونه Wappalyzer یکی از پلاگین های بسیار پرکاربرد مرورگر کروم می باشد که این پلاگین اطلاعات کامل وب‌سایت‌های مختلف را در اختیار شما قرار می دهد.

به عنوان مثال به شما می‌گوید که یک وب سایت با استفاده از چه زبان برنامه نویسی و یا CMS خاصی ساخته شده است، از چه بانک اطلاعاتی استفاده می کند چه نوع پلاگین هایی بر روی این وبسایت وجود دارد و به طور کلی ساختار یک وب سایت را در اختیار شما قرار می دهد که شما می توانید از این پلاگین برای آنالیز وبسایت های رقیب خود استفاده نمایید.

افزونه EYE DROPPER:

به کمک این پلاگین کاربردی مرورگر کروم شما می‌توانید کد رنگ بخش های مختلف یک صفحه را شناسایی نمایید، پلاگین برای طراحان وب سایت می تواند بسیار مناسب باشد.

افزونه Keywordplanner:

این افزونه برای افرادی که کار سئو و بهینه سازی وب سایت های مختلف را انجام می دهند می تواند مناسب باشد شما با کمک این پلاگین می‌توانید کلماتی کلیدی که کاربران در موضوع مورد نظر شما سرچ می کنند را استخراج نمایید و در واقع این پلاگین برای تحقیق کلمات کلیدی می تواند بسیار موثر باشد.

افزونه Keywords Everywhere:

این افزونه نیز مانند افزونه قبلی برای تحقیق کلمات کلیدی و استخراج کلید واژه‌هایی که کاربران در موضوع موردنظر شما زیاد سرچ می کنند به کار می آید.

افزونه Setup VPN:

با نصب این افزونه شما دیگر نیاز به نصب فیلتر شکن های تحت ویندوز ندارید و می توانید با نصب این وی پی ان تمامی سایت های فیلتر شده را به راحتی باز کنید.

افزونه Tag Assistant Legacy:

این افزونه نیز مناسب افرادی است که بر روی سئو و بهینه سازی وب سایت های مختلف کار می کنند و به کمک این افزونه شما می‌توانید گوگل تگ منیجر را برای صفحات مختلف خود تنظیم نمایید تا به صورت دقیق بتوانید از رفتار کاربران و نحوه عملکرد آنها در صفحات مختلف وب سایت خود آگاه شوید.

افزونه Google Docs Offline:

با نصب این پلاگین کاربردی مرورگر کروم شما می توانید به صورت آنلاین از مجموعه نرم افزارهای آفیس مانند ورد، اکسل و پاورپوینت استفاده نمایید.

افزونه Bity:

با استفاده از این افزونه کاربردی هم شما می توانید به راحتی لینک های صفحه خود را کوتاه نمایید.

افزونه Buffer:

با کمک این پلاگین کاربردی هم شما می توانید هر محتوای جالبی که در صفحات وب مشاهده کردید را به سادگی و تنها با یک کلیک در شبکه های اجتماعی مورد علاقه خود مانند توئیتر، فیسبوک، لینکدین و غیره به اشتراک بگذارید.

افزونه Check My Links:

این افزونه نیز مختص افرادی است که کار سئو و بهینه سازی سایت را انجام می دهد و شما به کمک این افزونه می توانید لینک های شکسته در صفحه وب خود را شناسایی نمایید.

افزونه Corporate Ipsum:

با نصب این افزونه شما می توانید انواع متون تصادفی را برای صفحات مختلف وب سایت خود تولید نمایید.

افزونه DrumUP:

این افزونه کاربردی هم زمانی که شما در حال مطالعه محتوای وب سایت هستید سایر محتواهای مرتبط با آن صفحه را به شما نمایش می دهد و این پلاگین کاربردی برای افرادی که در کار تولید محتوا برای صفحات وب و شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند می‌تواند موثر باشد.

افزونه Google Analytics Debugger:

زمانی که وب سایت خود را به ابزار کاربردی گوگل آنالیتیکس متصل می کنید تا رفتار کاربران در صفحات مختلف وب سایت خود را آنالیز نمایید به کمک این پلاگین کاربردی می توانید مطمئن شوید که آیا وب سایت شما به گوگل آنالیتیکس به درستی متصل شده است یا خیر.

افزونه Google Scholar Button:

این پلاگین کاربردی بیشتر به درد افرادی می خورد که در زمینه تولید محتوا فعالیت دارد و می‌تواند با کمک این افزونه مطالب و مقالات علمی سرویس Google Scholar را مشاهده نمایند.

افزونه Majestic Backlink Analyzer:

این افزونه کاربردی هم مختص افرادی است که در زمینه سئو و بهینه سازی وبسایت فعالیت می‌کنند و با کمک این افزونه کاربردی می توانند دریابند که چه وب سایت هایی به صفحه وب سایتشان لینک داده‌اند.

توجه» دانلود رایگان آموزش کامپیوتر صفر تا صد

افزونه های کاربردی کروم
افزونه های کاربردی کروم

نصب افزونه در کروم موبایل

به همان روشی که در ویدیو آموزشی توضیح داده شد شما می توانید در گوگل کروم موبایل نیز به راحتی افزونه های مورد علاقه خود را اضافه نمایید.

به عنوان مثال شما می توانید بر روی گوگل کروم موبایل نیز افزونه Wappalyzer را نصب نمایید و سپس هر وب سایتی را که باز می‌کنید پس از گذشت چند ثانیه با کلیک بر روی این پلاگین تمامی امکانات استفاده شده در وب سایت مورد نظر را مشاهده نمایید.

نصب افزونه در کروم موبایل
نصب افزونه در کروم موبایل

افزونه های فایرفاکس

مرورگر فایرفاکس نیز همانند مرورگر کروم دارای یکسری پلاگین های کاربردی است که شما می توانید از آنها استفاده نمایید.

البته برخلاف مرورگر کروم که اکثر مواقع پلاگین های آن فعال هستند و شما می توانید به راحتی از قابلیت‌های آن استفاده نمایید متاسفانه مرورگر فایرفاکس و سایر مرورگرها پلاگین های آنها خیلی مواقع درست کار نمی کند اما ما در بخش زیر چند نمونه از پلاگین های کاربردی فاکتور شما معرفی می کنیم که شما می توانید آنها را نصب نمایید و در صورتی که فعال بودند از آنها استفاده نمایید.

افزونه Lightshot:

با استفاده از این پلاگین کاربردی در مرورگر فایرفاکس رو می توانید از صفحه مرورگر خود اسکرین شات بگیرید.

افزونه PDF Editor & Converter:

کمک این پلاگین کاربردی شما می‌توانید فایل‌های pdf خود را به راحتی ویرایش نمایید و آنها را به فرمت های مختلف تبدیل کنید.

افزونه Adblock:

به کمک افسانه شما می توانید تمامی تبلیغات آزاردهنده مانند انواع پاپ آپ ها که در وب‌سایت‌های مختلف مشاهده می کنید را برای مرورگر فایرفاکس مسدود نمایید.

افزونه Cookie AutoDelete:

با نصب این افزونه کاربردی بر روی مرورگر فایرفاکس نیز می توانید تمامی کوکی ها را از بین ببرید.

افزونه Dark Reader

قالب هر وب سایتی را که علاقه‌مند بودید در حالت تیره مشاهده نمایید می توانید این پلاگین را بر روی موبایل فایرفاکس نصب نمایید تا با فعال‌سازی آن غالب تمامی وب سایت را به حالت تیره به شما نمایش می دهد.

افزونه Last Pass Password Manager:

با نصب پلاگین کاربردی بر روی مرورگر فایرفاکس شما می توانید تمامی گذرواژه های خود را در آن سیو ذخیره سازی نمایید.

افزونه Video DownloadHelper:

نصب این افزونه بر روی مرورگر فایرفاکس شما می توانید در وب سایت های مانند یوتیوب که به سادگی نمی توانید یک ویدیو را از آن را دانلود نمایید ویدیو های مورد علاقه خود را به راحتی دانلود کنید.

افزونه Location Guard:

نصب این افزونه برای مرورگر فایرفاکس دیگر شما به هیچ وب سایتی اجازه دسترسی به موقعیت مکانی تان را نمی دهید.

برای مطالعه » آموزش icdl رایگان در بهترین آموزشگاه ICDL تهران به همراه ارائه مدرک تخصصی و فنی حرفه ای ICDL، برای استعلام هزینه دوره icdl با ما تماس بگیرید.

افزونه های فایرفاکس
افزونه های فایرفاکس
افزونه مرورگر چیست؟

با کمک افزونه های کاربردی مرورگر شما می توانید امکانات مختلفی را به مرورگر خود اضافه نمایید.

افزونه یعنی چی؟

افزونه یا plugin هم به معنی یکسری امکاناتی است که شما می توانید به مرورگر، سیستم مدیریت محتوا (وردپرس)، و یا یک نرم افزار کاربری اضافه نمایید.

افزونه های کاربردی مرورگر کروم؟

افزونه هایی های مانند Alexa Traffic Rank – Wapplyzer – EYE DROPPER – Keywordplanner – Setup VPN و غیره از جمله پلاگین های کاربردی مرورگر کروم هستند.

نحوه نصب پلاگین بر روی مرورگر های مختلف چگونه است؟

در این مقاله آموزشی یک ویدئو قرار داده ایم که شما را با نحوه نصب پلاگین های کاربردی بر روی مرورگر های مختلف آشنا نماید.