مرورگر چیست

مطالبی که در این صفحه خواهید خواند: مرورگر چیست انواع مرورگر مرورگر گوگل کروم مرورگر موزیلا فایرفاکس مرورگر اپرا Opera امروزه همه برای دسترسی به اطلاعات در بستر اینترنت نیاز به یک نرم افزار واسط دارند تا بتوانند اطلاعات شامل مطالب و فیلم ها و تصاویر را مشاهده کنند. در این مقاله میخواهیم به شما […]
  • تعداد نظرات: 2
  • دسته بندی ها: ICDL / Internet
  • زمان مطالعه: 18 دقیقه

نکته: در صورتی که نیازمند قرار گرفتن آموزش خاص و یا مطلبی به صورت رایگان در حوزه های حسابداری و کامپیوتر هستید آن را در قسمت نظرات همین صفحه وارد کنید.

امروزه همه برای دسترسی به اطلاعات در بستر اینترنت نیاز به یک نرم افزار واسط دارند تا بتوانند اطلاعات شامل مطالب و فیلم ها و تصاویر را مشاهده کنند. در این مقاله میخواهیم به شما بگوییم مرورگر چیست و انواع آن را با هم مقایسه کنیم. در این مقاله شما با انواع مرورگر ها آشنا میشوید و متوجه میشوید تفاوت موتور جستجوگر با مرورگر چیست.

در واقع مرورگر ها کمک می کنند شما از وبسایت های مختلف دیدن کنید (مطالعه بیشتر :‌ وبسایت چیست ) و اطلاعات مورد نظرتان را بدست آورید. در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات جامع تری بدست آورید.

مرورگر چیست

مرورگر یک برنامه کاربردی یا نرم افزاری است که امکان مشاهده و تعامل با تمام اطلاعات موجود در وب جهانی را فراهم می کند. این اطلاعات صفحات وب میتواند شامل فیلم ها و تصاویر و مطالب شود.

کلمه “مرورگر یا browser” قبل از وب web به عنوان یک اصطلاح عمومی برای رابط های کاربری است که به شما امکان می دهد فایل های متنی را به صورت آنلاین پیمایش و مطالعه کنید امروزه بسیاری از مردم از مرورگرهای وب برای دسترسی به اینترنت استفاده می کنند و تقریباً به عنوان یک ضرورت در زندگی روزمره خود دیده می شود.

به طور کلی اگر بخواهیم به زبان ساده بگوییم مرورگر چیست باید بگوییم مرورگر نرم افزاری است که به صفحات و فایل های موجود در وب دسترسی پیدا می کند و آن ها را نمایش می دهد.

مرورگرها نیاز به اتصال به اینترنت دارند (مثلاً از طریق مودم کابلی، اتصال مستقیم اترنت یا Wi-Fi). مرورگرهای وب محبوب عبارتند از فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر و سافاری و کروم. فایرفاکس برای هر دو سیستم ویندوز و مک در دسترس است. اینترنت اکسپلورر فقط برای ویندوز در دسترس است. سافاری برای Mac OS X، iOS و Windows در دسترس است.

مرورگر وب نرم افزاری است که از HTTP (پروتکل انتقال ابرمتن Hypertext Transfer Protocol) برای درخواست سرورهای وب در سراسر اینترنت از طرف کاربر مرورگر استفاده می کند. اکثر مرورگرها از ایمیل و پروتکل انتقال فایل (FTP) پشتیبانی می‌کنند، اما مرورگر وب برای این پروتکل‌های اینترنتی خاص مورد نیاز نیست و برنامه‌های تخصصی‌تر نزد مردم محبوب‌تر هستند و کاربرد بیشتری دارند.

مرورگر چیست
مرورگر چیست

انواع مرورگر

وقتی صحبت از انواع مرورگر وب به میان می آید، بازار طرفداران چندین پیشنهاد دارد. چند دهه قبل، اینترنت اکسپلورر (IE) تنها گزینه ای بود که مردم در اختیار داشتند و انواع مرورگر خاصی مطرح نبود اما همانطور که مرورگرهای مختلف شروع به ظهور کردند، مردم به سرعت آنها را پذیرفتند و IE را ترک کردند. در واقع، اینترنت اکسپلورر به قدری کند بود که بسیاری از افراد روی آن مم می‌ساختند.

اکنون ما نمی بینیم که افراد زیادی از IE استفاده می کنند. مایکروسافت به زودی متوجه شد که مردم تمرکز خود را به مرورگرهای دیگر معطوف می‌کنند، بنابراین مرورگر جدید Edge را معرفی کرد. با این حال، Edge نیز محبوبیت زیادی به دست نیاورد.

هنگام توسعه یک سایت، ما باید سعی کنیم آن را تا حد امکان با مرورگرهای بیشتری سازگار کنیم. به خصوص سایت ها باید با مرورگرهای اصلی مانند Explorer، Firefox، Chrome، Netscape، Opera و Safari سازگار باشند. در این صورت ستایت شما میتواند برای کاربران جذابیت داشته باشد و وقتی یک سایت از نظر کاربران جذابیت داشته باشد میتواند در رتبه های برتر حضور داشته باشد و همین امر موجب بهبود سئو سایت میشود.

اگر میخواهید سایت واکنش گرا در همه مرورگر ها داشته باشید که طراحی جذاب و منحصر به فردی داشته باشد میتوانید از کارشناسان طراحی سات اریا تهران کمک بگیرید. همکاران متخصص ما از عهده راحی و ساخت هر سایتی برمیایند کافیست نمونه سایت مورد نظرتان را به ما بگویید تاسایتی جذاب تر از آنچه در ذهن دارید برایتان بسازیم.

برای سفارش طراحی سایت ارزان و مشاهده قیمت نمونه کار های آریا تهران وارد صفحه طراحی سایت ما شوید.

مرورگر گوگل کروم

Google Chrome در دنیای امروز عنوان محبوب ترین مرورگر را به خود اختصاص داده است که اکثر مردم در سراسر دنیا از آن استفاده میکنند. این مرمرگر به این دلیل محبوب ترین مرمروگر از نظر مردم شناخته شده است که سرعت بالایی داشته و به سرعت باز میشود و میتواند هم زمان تعداد صفحات زیادی را بارگزاری کند. اگر شما هم به دنبال مرورگری هستید که سریع کار های خود را پیش ببرید و تب های زیادی را بدون هنگ کردن باز کنید مرورگر کروم یکی از بهترین گزینه هاست.

این مرورگر وب توسط گوگل توسعه یافته و نسخه بتا آن برای اولین بار در ۲ سپتامبر ۲۰۰۸ برای مایکروسافت ویندوز منتشر شد. امروزه کروم به عنوان یکی از محبوب ترین مرورگرهای وب شناخته می شود که سهم جهانی آن بیش از ۶۰ درصد است و تقریبا تمام کاربران اینترنت با آن اشنای دارند..

یکی دیگر از دلایل استفاده از کروم، سادگی آن است و همه افراد در هر قشری میتوانند از آن استفاده کنند. جدای از این مزایا، به راحتی قابل تنظیم است و با طیف وسیعی از برنامه ها و تم ها عرضه می شود. برای افزایش بهره وری می توانید افزونه های مختلفی اضافه کنید و تعداد افزونه های زیادی برای گوگل کروم عرضه شده است که میتوانید در هر حوزه ای از آن ها استفاده کنید.

شما می‌توانید با استفاده از حساب Google خود وارد Chrome شوید و داده‌های شما در همه دستگاه‌های Google شما همگام‌سازی می‌شود. همه این ویژگی ها کروم را به انتخاب شماره یک برای بسیاری از افراد تبدیل می کند.

شما میتوانید لیستی از بهترین مرورگر ها را در مقاله سریع ترین مرورگر ویندوز مشاهده کنید. ما در این مقاله بهترین مرورگر های ویندز را به شما معرفی کرده ایم تا بتوانید متناسب با کاربردتان بهترین مرورگر را انتخاب کنید.

توجه » استعلام هزینه دوره icdl در آموزشگاه آریا تهران

گوگل کروم
گوگل کروم

مرورگر موزیلا فایرفاکس

Firefox از کروم کندتر بود. و به همین دلیل است که برای بسیاری از مردم گزینه دوم باقی مانده است. اما این چند نسخه قبل بود. فایرفاکس جدید سریعتر و روانتر است. اگر کروم را دوست ندارید زیرا محصولی مبتنی بر Google است، می‌توانید به فایرفاکس بروید.

فایرفاکس جدید نسبت به کروم رم کمتری مصرف می کند و سریعتر از نسخه های قبلی خود است. اما یک مشکل در فایرفاکس وجود دارد ، باتری را خیلی سریع تخلیه می کند. بنابراین اگر با لپ‌تاپ کار می‌کنید و ویدیوهای HD تماشا می‌کنید، بهتر است از Edge به جای Firefox استفاده کنید زیرا فایرفاکس باتری را در کوتاه‌مدت مصرف می‌کند.

اگر کاربر کروم هستید که از تلاش کروم برای ترکیب انواع ویژگی‌ها خسته شده‌اید، فایرفاکس را تازه‌سازی می‌کنید. کروم اخیراً ویژگی‌های زیادی را اضافه کرده است که دیگر شبیه یک مرورگر به نظر نمی‌رسد. این بیشتر شبیه یک برنامه جامع است که چندین ویژگی را ارائه می دهد و مرور فقط یکی از آنهاست. از طرف دیگر فایرفاکس یک مرورگر اختصاصی است.

همچنین در مورد حریم خصوصی، فایرفاکس بهتر از کروم است. در حالی که مرورگرهای مبتنی بر حریم خصوصی بیشتری (مانند Kingpin) وجود دارد که بهتر از فایرفاکس و کروم هستند، اگر باید بین دو مورد برتر انتخاب کنید، باید فایرفاکس را انتخاب کنید.

توجه » دانلود رایگان آموزش کامپیوتر صفر تا صد

باید دقت داشته باشید برای آن که سایت شما در صفحات برتر نتایج نمایش داده شود باید در مرورگر های مختلف به درستی نمایش داده شوند. شما باید اصول ریسپانسیو سازی سایت تان را در مرورگر های مختلف رعایت کنید تا به بهبود سئو سایت تان کمک کنید (اطلاعات بیشتر :‌ سئو چیست ).

موزیلا فایرفاکس
موزیلا فایرفاکس

مرورگر اپرا Opera

Opera یکی دیگر از نام های محبوب در انواع مرورگرها است. در حالی که چندین ویژگی جذاب دارد (مانند مسدود کننده تبلیغات داخلی)، معمولا پشت سر دو مرورگر محبوب باقی می ماند و نمییتواند به گرد پای آن ها برسد. اما این به این معنی نیست که شما نباید Opera را امتحان کنید.

در حالی که کروم و فایرفاکس به کاربران اجازه می دهند تعدادی افزونه داشته باشند، اپرا طیف وسیعی از برنامه های افزودنی خود را دارد که کاربران ممکن است بخواهند آنها را بررسی کنند. اپرا از چندین برنامه اصلی مانند پیام رسان فیس بوک و واتساپ پشتیبانی می کند.

Opera را می توان در چندین دستگاه همگام سازی کرد. این به شما امکان می دهد مرورگر را سفارشی کنید اما گزینه های زیادی برای تم سازی آن وجود ندارد به جز یک حالت تاریک و چند تم. گزینه های سفارشی سازی بسیار کمتر از فایرفاکس و کروم است.

برخی از ویژگی‌های اپرا شامل یک خبرخوان است که به شما امکان می‌دهد مستقیماً از مرورگر به اخبار روزانه دسترسی داشته باشید. همه این ویژگی ها بر خلاف فایرفاکس و کروم که از نرم افزارهای شخص ثالث برای این برنامه ها استفاده می کنند، در Opera تعبیه شده است. همچنین یک ابزار عکس فوری وجود دارد که به شما امکان می دهد از هر صفحه ای که مشاهده می کنید عکس بگیرید.
Opera کوچکتر و سریعتر از بسیاری از مرورگرهای دیگر است، با این حال کامل است. سریع، کاربر پسند، با رابط کاربر پسند، عملکردهای زوم و موارد دیگر.

توجه» آشنایی با دوره طراحی سایت در آموزشگاه فنی و حرفه ای آریا تهران

اپرا Opera
اپرا Opera

مرورگر اپل سافاری

Safari یکی دیگر از انواع مرورگر وب است که توسط Apple Inc توسعه یافته و در Mac OS گنجانده شد. این مرورگر برای اولین بار به عنوان نسخه بتا عمومی در ژانویه ۲۰۰۳ منتشر شد. سافاری از آخرین فناوری ها مانند XHTML، CSS2 و غیره پشتیبانی بسیار خوبی دارد.

سافاری یک مرورگر ساده با چندین ویژگی است که آن را به یک انتخاب محبوب تبدیل کرده است. تمام قابلیت های اساسی را ارائه می دهد – توانایی باز کردن چندین تب، نشانک گذاری آسان، سرعت های بالا و کتابخانه پلاگین.

در حالی که سافاری بیشتر در مک استفاده می شود، می توان از آن بر روی رایانه شخصی نیز استفاده کرد. اما در رایانه شخصی، سافاری مانند یک مرورگر دیگر خواهد بود. با این حال، اگر از مک و آیفون استفاده می کنید، از سازگاری بین پلت فرمی که ارائه می دهد لذت خواهید برد. اگر از Safari استفاده کنید، می‌توانید داده‌های خود را در چندین پلتفرم ادغام کنید.

همچنین، سافاری از iCloud Keychain پشتیبانی می‌کند که به شما امکان می‌دهد به رمزهای عبوری که در دستگاه‌های اپل خود ذخیره کرده‌اید دسترسی داشته باشید. به عنوان یک کاربر رایانه شخصی، ممکن است کاربردهای عملی زیادی از Safari پیدا نکنید. اما اگر دستگاه های اپل دارید، این گزینه شماره یک شما خواهد بود.

یکی از معایب سافاری این است که از آنجایی که توسط اپل ساخته شده است گزینه های سفارشی سازی کمتری در دسترس است.

برای مطالعه » وبلاگ چیست؟

اپل سافاری
اپل سافاری

مرورگر اینترنت اکسپلورر

اینترنت اکسپلورر (IE) محصولی از غول نرم افزاری مایکروسافت است. این مرورگر رایج ترین مورد استفاده در جهان است. اینترنت اکسپلورر در سال ۱۹۹۵ همراه با راه اندازی ویندوز ۹۵ معرفی شد و در سال ۱۹۹۸ محبوبیت Netscape را پشت سر گذاشت. مرورگر اینترنت اکسپلورر به شما پشتیبانی داخلی مرورگر قدیمی برای وب‌سایت‌ها و برنامه‌هایی را می‌دهد که همچنان به اینترنت اکسپلورر نیاز دارند.

در واقع، مایکروسافت اج تنها مرورگر با سازگاری داخلی برای وب‌سایت‌ها و برنامه‌های قدیمی مبتنی بر اینترنت اکسپلورر، از جمله پشتیبانی از عملکردهایی مانند کنترل‌های ActiveX است.

برای مطالعه » آشنایی با انواع آنلاین شاپ و نحوه راه اندازی فروشگاه اینترنتی

مرورگر یاندکس چیست؟

مرورگر یاندکس (Yandex Browser) مرورگر امن و حرفه‌ای با کاربری آسان خصوصا برای جستجو در اینترنت می‌باشد.

Yandex Browser از همان موتوری استفاده می‌کند که گوگل کروم و سافاری برای خود استفاده می‌کنند، یعنی طرح موتور جستجوی وب‌کیت، و نتایج بر پایه منابع آزاد و در دسترس ارائه می‌شود.

مرورگر یوسی چیست؟

یو سی وب UC Web مرورگری برای گوشی‌های تلفن‌های همراه است که قابلیت نصب بر روی اکثر گوشی‌های تلفن‌های همراه از قبیل جاوا، سیمبین و… را دارا می‌باشد.

این مرورگر توسط کمپانی یوسی در هند نخستین بار برای کاربران تفن همراه ارائه شد.

تفاوت مرورگرها

در این قسمت میخواهیم در میان انواع مرورگر ها شما را با تفاوت مرورگر ها آشنا کنیم و یک مقایسه جامع از این مرورگر ها داشته باشیم تا شما با دید آگاهانه تری یهترین مرورگر را انتخاب کنید.

  • از نظر سرعت موزیلا فایرفاکس سرعت کمتری از کروم دارد و اگر شما میخواهید تب های زیادی را باز کنید و هم زمان از صفحات مختلفی دیدن کنید کروم برای شما مناسب تر است.
  • فایرفاکس باتری را در مدت زمان کم مصرف می‌کند و آن را تخلیه میکند.
  • با توجه به آن که فابیرفاکس کند از کروم است اما حریم خصوصی در فایرفاکس بهتر رعایت شده و این مزیت را نسبت به کروم دارد.
  • در اپرا شما با گزینه های کمتری برای سفارشی سازی مرورگرتان مواجه هستید و حق انتخاب زیادی برای این کار ندارید.
  • از مرورگر سافاری میتوان در مک و سیستم عامل های ios ساخته شرکت اپل استفاده کرد و این نعداد کاربران را کاهش داده است و همین امر میتواند به عنوان یکی از معایب سافاری محصوب شود.

تاریخچه مرورگر چیست

اولین مرورگر وب، به نام WorldWideWeb، در سال ۱۹۹۰ ایجاد شد. نام آن مرورگر به Nexus تغییر یافت تا از سردرگمی با فضای اطلاعات در حال توسعه معروف به World Wide Web جلوگیری شود. اولین مرورگر وب با رابط کاربری گرافیکی، Mosaic بود که در سال ۱۹۹۳ ظاهر شد. بسیاری از ویژگی های رابط کاربری در Mosaic وارد Netscape Navigator شدند. مایکروسافت اینترنت اکسپلورر (IE) خود را دنبال کرد.

هر بار که از رایانه خود آنلاین می شوید، مرورگر شما یک کپی از هر صفحه ای را که بازدید می کنید ذخیره می کند. رایانه و مرورگر اینترنت شما چه از کروم، فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر یا چیز دیگری استفاده می‌کنید. مکان‌هایی را که بوده‌اید و تاریخچه صفحاتی را که دیده‌اید پیگیری می‌کنند.

در تمام مرورگرها، “History” یکی از گزینه های منوی کشویی در بالای صفحه است، همراه با سایر گزینه ها مانند File، Edit، View، Bookmarks و چند گزینه دیگر. ویژگی History تا زمانی که آنلاین هستید برگه ها را در مرور اینترنت شما حفظ می کند. طراحان برنامه‌های مرورگر متوجه شدند که مردم به راهی نیاز دارند تا بدانند در چه صفحاتی بوده‌اند و چه چیزهایی را در صفحات مختلف گوگل خوانده‌ یا دیده‌اند و با گذشت زمان، آنها ویژگی های مفیدی را به ویژگی History اضافه کردند.

با این حال، تعداد شگفت انگیزی از مردم هرگز منوی تاریخچه مرورگر خود را مشاهده نکرده اند یا در مورد برخی از ویژگی های خاص آن اطلاعاتی کسب نکرده اند. می‌تواند کمی عجیب به نظر برسد، دانستن اینکه کسی می‌تواند به تاریخچه مرورگر شما نگاهی بیاندازد تا ببیند شما در حال انجام چه کاری بوده‌اید و چه صفحاتی را مشاهده کرده اید.

با این حال، اغلب این اتفاق نمی افتد. همچنین، اگر شخصی به رایانه شما دسترسی پیدا کند و به طور فعال (یا تصادفی) سابقه شما را جستجو کند، به حریم خصوصی شما تجاوز می کند که اگر چیزی برای پنهان کردن ندارید، مهم نیست.

پاک کردن تاریخچه اخیر به شما امکان می دهد سابقه تاریخچه را پاک کنید و با یک صفحه بدون تاریخچه شروع به جستجو کنید. اگر تصمیم به پاک کردن تاریخچه خود داشته باشید، تمام بازدیدهای وب سایت شما از حافظه مرورگر شما پاک می شود و پس از زدن «Clear» از بین می رود. حتی قبل از زدن دکمه “Clear Now” اخطاری دریافت خواهید کرد که می گوید: “این عمل قابل لغو نیست.”

تفاوت موتور جستجوگر با مرورگر چیست

آیا میدانید تفاوت موتور جستجوگر با مرورگر چیست؟ تعریف تفاوت موتور جستجوگر با مرورگر به زبان ساده این است که یک مرورگر دسترسی شما به اینترنت است و یک موتور جستجو به شما امکان می دهد پس از دسترسی به اینترنت جستجو کنید. برای رسیدن به موتور جستجو باید از مرورگر استفاده کنید. امیدواریم اطلاعات جزیی تر زیر برای شما مفید باشد. شما میتوانید با ساخت یک سایت توسط موتور جستجو مورد بررسی قرار گرید و در اختیار کاربران خاص خود قرار گیرید.

با شرکت در کلاس های آموزش آنلاین طراحی سایت مدرک بین المللی فنی و حرفه ای دریافت کنید و به سرعت کسب درآمد کنید.

مرورگرها

شما می توانید از بین بسیاری از مرورگرها یکی را انتخاب کنید، اما رایج ترین آنها در حال حاضر کروم، فایرفاکس و Edge هستند. هنگامی که ما یک وب سایت برای یک مشتری توسعه می دهیم، مطمئن می شویم که در این مرورگرهای محبوب کار می کند. این تضمین می کند که وقتی مشتریان شما آدرس وب شما را در مرورگر خود وارد می کنند، سایت شما بالا می آید و کاملاً درست نمایش داده میشود.

موتورهای جستجو

احتمالاً شما را شگفت زده نخواهد کرد که بدانید گوگل پادشاه موتورهای جستجو است. بینگ در رتبه دوم قرار دارد. موتورهای جستجو به کاربران این امکان را می دهند که وقتی کلمات کلیدی و عباراتی را وارد می کنند سایت شما به عنوان نتایج نمایش داده شود و کاربران شما را پیدا کنند.

جایی که وب سایت شما در نتایج ظاهر می شود توسط الگوریتم اختصاصی موتور جستجو تعیین می شود تا فقط آنچه را که تعیین می کند به عنوان نتایج برتر نمایش دهد. اگر میخواهید در نتایج برتر موتور های جستجو نمایش داده شوید باید با اصول سئو آشنایی پیدا کنید و برای این کار باید آموزش ببینید. در دوره آموزش سئو اریا تهران تمام تکنیک هایی که سبب میشود در رتبه های برتر نمایش داده شوید را ه شما یاد میدهیم و در انتهای دوره به شما مدرک بین المللی فنی و حرفه ای اعطا میکنیم.

وقتی وب‌سایت شما را توسعه می‌دهیم، مطمئن می‌شویم که حاوی کلمات کلیدی و عباراتی است که افراد به احتمال زیاد هنگام جستجوی نوع کسب‌وکار شما از آنها استفاده می‌کنند. اما عوامل دیگری در حفظ سئو نقش دارند و الگوریتم های مورد استفاده موتورهای جستجو همیشه در حال تغییر هستند. به همین دلیل است که ساختن یک وب سایت به سادگی کافی نیست و همچنین نیاز به به روز رسانی و مراقبت منظم دارد. البته شما میتوانید با خرید سایت هزینه کمتری برای داشتن یک وبسایت پرداخت کنید و سپس هزینه لازم را برای بهبود سئو آن بپردازید.

چه در مورد عملکرد وب سایت شرکت خود در میان رایج ترین مرورگرها نگران باشید یا بخواهید سایت خود را برای رایج ترین موتورهای جستجو بهینه کنید، ما می توانیم کمک کنیم. برای ارزیابی همین امروز با ما تماس بگیرید.

تفاوت موتور جستجوگر با مرورگر چیست
تفاوت موتور جستجوگر با مرورگر چیست

نحوه کار مرورگر ها

یک مرورگر وب یا web browser شما را به هر نقطه از اینترنت می برد. این نرم افزار اطلاعات را از سایر قسمت های وب بازیابی و پردازش می کند و آن را روی دسکتاپ یا دستگاه تلفن همراه شما نمایش می دهد.

اطلاعات با استفاده از HTTP یا ( پروتکل انتقال ابرمتن ترجمه مفهوم فارسی!) ، که نحوه انتقال متن، تصاویر و ویدئو در وب را مشخص می کند، منتقل می شود. این اطلاعات باید به اشتراک گذاشته شود و در قالبی ثابت نمایش داده شود تا افرادی که از هر مرورگر و در هر کجای دنیا استفاده می کنند بتوانند اطلاعات را ببینند.

مرورگر داده ها را از یک سرور متصل به اینترنت واکشی می کند و سپس از نرم افزاری به نام موتور رندر (rendering engine) برای ترجمه آن داده ها به متن و تصویر استفاده می کند.

این داده ها به زبان نشانه گذاری فرامتن (HTML) نوشته شده اند و مرورگرهای وب این کد را می خوانند تا آنچه را که در اینترنت می بینیم، می شنویم و تجربه می کنیم ایجاد کنند.

مرورگر گوشی کجاست

خب حالا که میدانید مرورگر چیست و انواع آن کدامند وقت آم رسیده که بدانید مرورگر گوشی کجاست؟ در قسمت پایین منو گوشی شما عکس یک کره زمین است در گوشی های اندروید این کره است و در گوشی های ایفون تصویر یک قطب نما است. شما با کلیک روی این آیکن ها میتوانید به مرورگر گوشی تان دسترسی پیدا کنید.

برای تنظیم Chrome به‌عنوان مرورگر پیش‌فرض شما باید مراحل زیر را طی کنید.

باید مرورگر گوشی تان را باز کنید و به گوگل بروید و از قسمت بخش چرخدنده وارد بخش تنظیمات گوگل شوید.

در این قسمت باید گزینه پیشرفته ها را انتخاب کنید و سپس برنامه های پیش فرض و برنامه مرورگر را باز کنید.

در این قسمت باید کروم را به عنوان مرورگر پیش فرض تان انتخاب کنید.

کاربرد مرورگر وب چیست

مرورگر های مختص وب نظیر کروم، فایرفاکس، سافاری، و اپرا می باشند، و زمانی که یک صفحه وب ساخته و پیاده سازی می شود در تمامی این مروگر ها باید بررسی شود که صفحه وب مورد نظر جلوه نمایش درستی را داشته باشد.

درواقع اگر بخواهیم بگوییم که وظیفه مرورگر وب چیست؟ در پاسخ به این سئوال باید گفت که مرورگر های وب باید همواره آپدیت بوده و از جدیدترین ورژن های زبان های برنامه نویسی سمت وب نیز باید پشتیبانی نمایند.

سوالات متداول در مورد مرورگر چیست؟

مرورگر چیست؟

مرورگر یک برنامه کاربردی یا نرم افزاری است که امکان مشاهده و تعامل با تمام اطلاعات موجود در وب جهانی را فراهم می کند. این اطلاعات صفحات وب میتواند شامل فیلم ها و تصاویر و مطالب شود.

انواع مرورگر کدامند و محبوب ترین مرورگر کدام است؟

در این مقاله شما را با انواع مرورگر ها آشنا کرده و مقایسه جامع انجانم داده ایم به طور کل مرورگر های کروم،فایرفاکس،اپرا، اینترنت اکسپلورر جز مرورگر های شناخته شده تر میباشند که ۵۰٪ کاربان از مرورگر کروم استفاده میکنند و جز محبوب ترین مرورگر ها محسوب میشود.

نخستین مرورگر اینترنتی فارسی؟

نخستین مرورگر اینترنتی فارسی جهان با عنوان تجاری تیزبال رونمایی شد.

مرورگر brave چیست؟

مرورگر Brave یکی از اولین مرورگرهایی بود که قابلیت‌های مربوط به مسدودسازی تبلیغات و جلوگیری از ردیابی سایت‌ها را به‌صورت داخلی تعبیه کرد و در این زمینه زودتر از مواردی مانند اپرا وارد عمل شد.