ذخیره کردن رمز عبورها راحتترین روش ممکن برای دستیابی به دادهها است
اگر به سایتهایی که در آنها حساب کاربری دارید وارد شوید، معمولا از شما برای ذخیره کردن یا نکردن رمز عبورتان سوال میکنند بهترین روش شناختهشده حفظ امنیت، ذخیره نکردن کلمات عبور یا همان پسورد است. به همین دلیل بیشتر مرورگرها قبل از ذخیره کلمه عبوری که توسط کاربر وارد شده است، از او درباره این کار سوال میپرسند و فقط در صورت موافقت کاربر اقدام به ذخیرهسازی میکنند.
این موضوع زمانی اهمیت پیدا میکند که از رایانههای اماکن عمومی مثل کافینتها استفاده میکنند. اکثر کاربرانی که در سایتهای مختلف مانند پست الکترونیک، شبکههای اجتماعی و غیره دارای یک پروفایل شخصی هستند و برای جلوگیری از هک شدن و امنیت اطلاعات خود باید از ذخیره شدن پسورد روی سیستم جلوگیری کنند.
ما در این بخش ذخیره کردن یا غیرفعال کردن رمز عبور در هر مرورگری را به شما آموزش می دهیم
۱- در مرورگر Firefox (فایرفاکس)، در بخش passwords، دو گزینه Remember Passwords for sites وUse a master password وجود دارد.
با انتخاب گزینه اول، پسوردهایی که وارد میکنید، ذخیره میشود البته از قبل از ذخیره کردن پسورد، سوال میکند. با انتخاب گزینه دوم یک «پسورد اصلی» برای کلیه پسوردها در نظر گرفته میشود که بدون دانستن آن، هیچکس نمیتواند از پسوردهای ذخیرهشده در مرورگر استفاده کند.
۲- در مرورگر Microsoft Internet Explorer، ابتدا باید روی گزینه options Internet کلیک کنید.
برای حذف شدن یوزر پسوردهای قبلی میتوان از دکمه Delete Auto Completeکمک گرفت.
۳- در مرورگر Google Chrome با غیرفعال کردن گزینه offer to save your web passwords این مرورگر در خصوص ذخیره نام کاربری و رمزهای عبور از کاربر سوال نمیکند.
پیشنهاد ویژه: شرکت در دوره آموزش icdl در آموزشگاه آریاتهران
پیشنهاد ویژه: دریافت مدرک icdl از آموزشگاه آریا تهران
هنوز بررسیای ثبت نشده است.