آموزش ایلوستریتور

مدت زمان دوره
تعداد ویدیو ها 39
نظرات 0
با خرید این پکیج 50 امتیاز از آریا تهران دریافت کنید.

قیمت اصلی 670,000 تومان بود.قیمت فعلی 500,000 تومان است.

  • تخفیف های وِیژه
  • شهریه اقساطی
  • هدایای ویژه

ویدیو ها

تعداد دانشجویان 99
آزمون ندارد

تضمین کیفیت

ارائه مدرک معتبر

آزمون آنلاین

کلاس رفع اشکال

ایلاستریتور illustrator یکی از نرم افزار های محبوب گرافیکی می باشد که با استفاده از آن قادر به طراحی انواع لوگو، بروشور، چهره های کارتونی و… خواهید بود. در ادامه برای شما عزیزان در رابطه با آموزش نصب ایلوستریتور و نکات مهم در استفاده از ابزار های این نرم افزار پر طرفدار به صورت جامع صحبت کرده ایم.

این نرم افزار گرافیکی مناسب ترین گزینه برای طراحی انواع لوگو های سه بعدی و همچنین انواع تصاویر جذاب می باشد و این امکان را به مخاطبین خود داده است تا بتوانند در آن از هوش مصنوعی نیز استفاده کرده و تنها با یک کلیک طرح خود را ایجاد نمایند.

اگر به دنبال بهترین مرجع آموزش ایلوستریتور به زبان فارسی و آموزش صفر تا صد ایلوستریتور می باشید این مقاله برای شماست! تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا با یکدیگر تمامی ابزار های موجود در نرم افزار ایلوستریتور را مورد بررسی قرار داده و کاربرد تمامی بخش های ایلاستیرتور را با یکدیگر آموزش ببینیم.

شما عزیزان میتوانید فیلم آموزش ایلوستریتور به زبان فارسی را در این بخش مشاهده نمایید. برای شرکت در دوره های آموزش ایلوستریتور مجتمع فنی آریا تهران همین حالا با یکی از شماره تلفن های ما تماس بگیرید تا مشاوران ثبت نام اطلاعات لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.

آموزش ایلوستریتور رایگان

نرم افزار ایلاستریتور دارای کاربرد های بسیار زیادی می باشد، به عنوان مثال یکی از بهترین و اصلی ترین مزایا و کاربرد های این نمر افزار گرافیکی این است که افراد در این برنامه میتوانند هر چیزی را به حالت سه بعدی در بیاورند که در اغلب برنامه های دیگر گرافیکی مانند نرم افزار کورل دراو این کار غیر قابل انجام خواهد بود. از این رو آموزش illustrator مخصوص افرادی می باشد که به یادگیری گرافیک به صورت فوق حرفه ای علاقه داشته و میخواهند در آینده گرافیست های ماهر و خلاقی شوند.

قبل از شروع آموزش ایلوستریتور بیایید کمی درباره این نرم افزار گرافیکی محبوب با یکدیگر صحبت کنیم.

ایلوستریتور چیست؟
Adobe Illustrator یک برنامه طراحی و طراحی حرفه ای مبتنی بر برداری است. Illustrator که به عنوان بخشی از یک گردش کار طراحی بزرگتر استفاده می شود، امکان ایجاد همه چیز را از عناصر طراحی واحد گرفته تا کل ترکیبات را فراهم می کند. طراحان از Illustrator برای ایجاد پوستر، نمادها، لوگوها، الگوها، آیکون ها و غیره استفاده می کنند.

آموزشگاه آریا تهران به عنوان یکی از آموزشگاه های معتبر فنی حرفه ای در شهر تهران همواره سعی داشته است تا دوره ایلاستریتور را با بهترین اساتید و به صورت حرفه ای برگزار نماید.

گرافیک های کامپیوتری به دو دسته اصلی تقسیم می شوند: گرافیک برداری و گرافیک شطرنجی. درک تفاوت بین این دو به شما کمک می کند آثار هنری را به درستی ایجاد، ویرایش و وارد کنید.

این نکته را در رابطه با سیستم مورد نیاز ایلوستریتور باید بدانید که اگر میخواهید با این نرم افزار کار های گرافیکی سنگین مانند طراحی ست اداری و یا طراحی سر رسید های سال نو و … را انجام دهید از سیستمی استفاده کنید که دارای کارت گرافیک بالا و corei 6 به بالا باشد.

در فیلم های آموزشی که در بخش بالا برای شما عزیزان قرار داده ایم، صفر تا صد نحوه استفاده از ابزار ها در نرم افزار ایلوستریتور را آموزش خواهید دید، برای دانلود آموزش ایلوستریتور تنها کافی است روی ویدیو مورد نظر ضربه زده و پس از انتخاب سه نقطه ی کنار ویدیو گزینه دانلود را بزنید.

بردارها در ایلاستریتور چیست؟
برنامه های ترسیمی مانند Adobe Illustrator گرافیک های برداری را ایجاد می کنند که از خطوط و منحنی هایی تشکیل شده است که توسط اشیاء ریاضی به نام “بردار” تعریف شده اند. بردارها یک گرافیک را با توجه به ویژگی های هندسی آن توصیف می کنند.

به عنوان مثال، یک تایر دوچرخه در یک گرافیک برداری با استفاده از یک معادله ریاضی برای دایره ای با شعاع مشخص، در یک مکان خاص تنظیم شده و با یک رنگ خاص پر شده است. شما می توانید بدون از دست دادن کیفیت گرافیکی لاستیک را جابجا کنید، اندازه را تغییر دهید یا رنگ آن را تغییر دهید زیرا معادلات زیربنایی اقدامات شما را جبران می کند.

یک گرافیک برداری مستقل از رزولوشن است، یعنی می‌توان آن را به هر اندازه بزرگ کرد و بر روی هر دستگاه خروجی با هر وضوحی بدون از دست دادن جزئیات یا وضوح چاپ کرد. در نتیجه، گرافیک برداری بهترین انتخاب برای نوع (به خصوص نوع کوچک) و گرافیک برجسته خواهد بود که باید خطوط واضح را در اندازه های مختلف حفظ کند.

در ادامه به صورت صفر تا صد به آموزش ایلوستریتور به زبان فارسی پرداخته ایم. شما عزیزان میتوانید بعد از مشاهده این فیلم های موزشی قادر به ساخت کارت ویزیت با استفاده از نرم افزار ایلوستریتور، طراحی پوستر ، طراحی پست و استوری اینستاگرامی و حتی طراحی روسری با این نرم افزار باشید.

اموزش نصب برنامه ایلوستریتور

یکی از نکات مهمی که باید در رابطه با نصب نرم افزار ایلاستریتور بدانید این است که، تمامی ورژن های این نرم افزار به غیر از ۲۰۱۹ نیاز به کرک کردن دارند، یعنی برای استفاده از آن ها باید مبلغی را به شرکت ادوبی بپردازید و یا از روش های مختلف کرک نرم افزار استفاده نمایید. ولی از نسخه ی ۲۰۱۹ در محصولات Adobe دیگر به مانند نسخه های پیشین نیازی به کرک نیست و فایل های نصبی قابل دانلود به صورت از پیش فعال شده به مخاطبین ارائه می گردند.

همانطور که در فیلم های آموزش ایلوستریتور مقدماتی تا پیشرفته نیز مشاهده میشود، پس از دانلود نرم افزار ایلاستریتور ۲۰۱۹ از وبسایت سافت ۹۸ و اجرای فایل setup، محل نصب نرم افزار را از قسمت location انتخاب نمایید و روی دکمه ی continue نصب نرم افزار را آغاز کنید.

در این مرحله از آموزش برنامه ایلوستریتور پس از نصب شدن برنامه، اینترنت سیستم خود را قطع کنید. با این وجود در مرحله بعد گزینه sign in را بزنید در این مرحله درخواست میکند که اتصال اینترنت خود را چک کنید اما به دلیل اینکه لایسنس ندارید نیازی به اینترنت نیست و گزینه sign in later را بزنید.

پس از زدن گزینه بالا، اگر ویندوز ۶۴ بیت نصب دارید میتوانید نسخه ۶۴ بیت را نصب کنید. هر دو نسخه بایستی تیک داشته باشند. همچنین در مرحله آخر اموزش نصب برنامه ایلوستریتور می توانید مسیر نصب نرم افزار را انتخاب نمایید و در پایان گزینه install را کلیک کنید تا برنامه به صورت کامل نصب گردد.

با شرکت در کلاس های دوره گرافیست شو آریا تهران میتوانید قادر به استفاده از نرم افزار های مهم گرافیکی همچون ایلاستریتور، فتوشاپ، کورل دراو و … باشید.

آموزش صفر تا صد ایلوستریتور رایگان

نرم افزار ایلوستریتور را میتوانید ابتدا از وبسایت سافت ۹۸ دانلود کرده و مطابق با موارد ذکر شده و نکات نصب آن نصب کرده و نرم افزار را باز کنید.

پکیج آموزش ادوب ایلستریتور یک آموزش صفر تا صد و حرفه ای می باشد که در آن آموزش ایلوستریتور مقدماتی تا پیشرفته را برای مخطابین عزیز خود به زبانی ساده و فارسی قرار داده ایم.

در این قسمت فیلم آموزشی ایلوستریتور را به زبان فارسی و رایگان در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم، امیدواریم این فیلم های آموزشی برای شما هنرجویان مفید بوده باشد.

از جمله اولین مشکلاتی که افراد در استفاده از نرم افزار ایلاستریتور با آن مواجه میشوند این است که فارسی نوشتن در ایلوستریتور دشوار بوده و کلمات و حزروف فارسی در این برنامه ادوبی همانند سایر نرم افزار ها به صورت برعکس نوشته میشود. برای حل این مشکل تنها کافی است در بخش type گزینه ی middle را انتخاب نمایید و یکبار برنامه را ببندید و مجدد باز کنید تا این مشکل حل شود.

اگر به دنبال دانلود رایگان آموزش صفر تا صد نرم افزار ایلوستریتور هستید میتوانید در با دانلود پکیج آموزش ادوبی ایلوستریتور آریا تهران قادر به انجام طراحی های گرافیکی با این نرم افزار کاربردی و درآمدزا باشید.

یکی از بارز ترین مواردی که در فیلم های آموزش جامع ایلوستریتور مشاهده خواهید کرد این مورد می باشد که چیدمان منو و جعبه ابزار Illustrator با دیگر نرم افزار های گرافیکی از جمله فتوشاپ در Adobe Suite تقریبا یکسان است.

اگر قبلاً از Photoshop یا PageMaker استفاده کرده اید، استفاده از Illustrator تقریبا برای شما آسان تر خواهد بود. اگر قبلاً از هیچ محصول Adobe استفاده نکرده اید، باید بگوییم که رابط کاربری و استفاده از این نرم افزار ها ممکن است برای شما کمی گیج کننده باشد.

ابزار های موجود در نرم افزار Illustrator را می توان به راحتی به دسته های کوچک تقسیم کرد که برای کاربران و مخاطبین آن قابل درک باشد. ابتدا با جعبه ابزار اصلی در سمت چپ صفحه این نرم افزار شروع می کنیم و از آنجا به معرفی تمامی ابزار های موجود در اطراف صفحه می پردازیم.

اجزای اصلی و ابزار های کاربردی نرم افزار ایلاستریتور که به بررسی هر یک از آن ها به صورذت جداگانه پرداخته ایم عبارت اند از:

  • جعبه ابزار
  • پالت رنگ
  • پالت شفافیت
  • پالت Stroke
  • پالت گرادیان
  • پالت لایه ها
آموزش ایلوستریتور ۲۰۲۰ رایگان
آموزش ایلوستریتور ۲۰۲۰ رایگان

آموزش صفر تا صد ایلوستریتور

اولین مورد در آموزش صفر تا صد ایلوستریتور بررسی جعبه ابزار این نرم افزار می باشد. جعبه ابزار یا همان نوار ابزار نرم افزار ایلوستریتور به طور پیش فرض در سمت چپ صفحه قرار دارد. جعبه ابزار بیشتر ابزارهایی را که شما برای طراحی های خود استفاده خواهید کرد در خود جای می دهد.

همانطور که در کتاب آموزش ایلوستریتور نیز مشاهده میکنید، Illustrator در مجموع ۵۳ ابزار برای انتخاب دارد اما همه آنها به صورت یکجا قابل مشاهده نیستند. ابزار های کاربردی در نرم افزار ایلوستریتور در سمت بالا و چپ صفحه به صورت یک آیکون مثلثی شکل قابل مشاهده می باشند که با کلیک بر روی آن میتوانید تمامی ابزار را به ترتیب و زیر هم مشاهده نمایید.

برای دسترسی به این ابزار های دیگر، روی نماد ابزار کلیک کنید و نگه دارید. لطفاً توجه داشته باشید که مکان دقیق این ابزارها از نسخه ای به نسخه دیگر Adobe Illustrator تغییر می کند، اما در هیچ آپدیتی شاهد حذف یک ابزار در نرم افزار ایلوستریتور نخواهیم بود.

شما عزیزان میتوانید با استفاده از نوار ابزار این نرم افزار انواع اسم ها را به حالت سه بعدی تبدیل نمایید که در مقاله آموزش طراحی اسم با ایلاستریتور به صورت جامع مراحل آن را برای شما قرار داده ایم.

آموزش ابزارهای ایلوستریتور

اولین مجموعه ابزاری که در مورد آن بحث خواهیم کرد مجموعه ابزار انتخاب یا همان select tool است. این ابزار ها به شما این امکان را می دهند که تنها موردی و یا لایه ای را انتخاب کنید که میخواهید روی آن کار انجام دهید. در واقع این گزینه و این ابزار باعث میشود تا سایر لایه ها در طراحی به صورت هم زمان انتخاب نشوند.

ابزار های انتخاب شیء در ایلاستریتور

ابزار انتخاب اولیه (ابزار “فلش سیاه”) برای انتخاب کل اشیاء موجود روی صفحه استفاده می شود. این اشیا معمولا توسط یکی از ابزارهای Draw ایجاد می شوند. پس از انتخاب شیء، می توانید با استفاده از این ابزار آن را تغییر دهید. هنگام انتخاب یک شی با استفاده از این ابزار، معمولاً شیء محصور در یک مستطیل به نام “جعبه مرزی” را خواهید یافت.

سپس ابزار Direct/Group Selection (ابزار “فلش سفید”) وجود دارد. تقریباً هر شیء ایجاد شده در Illustrator از نقاط تشکیل شده است. این نقاط اساساً نقطه‌هایی در صفحه هستند که یک خط را تشکیل می‌دهند، با این نکته که این نقطه ها به تعیین نحوه خم شدن خط نیز کمک می‌ کنند. ابزار Direct Selection به شما این امکان را می دهد که یک یا چند تا از آن نقاط را دستکاری کنید تا شی خود را تغییر دهید تا به شکل دلخواه برسید.

دو ابزار انتخاب آخر، هر دو ابزار select هستند و دقیقاً مانند سایر ابزار های انتخاب در نرم افزار ایلاستریتور عمل می‌کنند. تنها تفاوت این است که آنها می توانند در هنگام انتخاب اشیا و نقاط ، به جای مستطیل و مربع، اشکال دلخواه بیشتری را انتخاب کنند.

با استفاده از این ابزار در این نرم افزار قادر به ایجاد انواع طرح کاغذ کادو و همچنین تبدیل عکس به وکتور خواهید بود.

ابزار های طراحی در ایلاستریتور

drawing tools یا همان ابزار های طراحی در نرم افزار ایلاستریتور ابزار های مهمی هستند که افراد میتوانند با استفاده از آن ها انواع طرح های منحنی و یا شکل های مختلف را نقاشی نمایند. اولین ابزار کاربردی این مجموعه ، ابزار قلم است.

ابزار Pen یا همان قلم در نرم افزار ایلوستریتور در فیلم های آموزش ایلوستریتور ۲۰۲۲ نیز مشاهده میشود که خطوط را ترسیم می کند، اما به شیوه ای منحصر به فرد. ابزار Pen یکی از مفیدترین و در عین حال پیچیده ترین ابزارهایی است که در محصولات Adobe استفاده می شود.

علامت گذاری دو نقطه روی صفحه طراحی با ابزار Pen یک خط مستقیم ایجاد می کند، اما می توانید با دستکاری نقاط ، خط ایجاد شده توسط این ابزار را برای ایجاد منحنی تنظیم کنید. لازم به ذکر است در آموزش ایلوستریتور در معماری ابزارهای Pen گسترش یافته و به شما این امکان را می دهند که نقاط ایجاد شده را برای یک شی اضافه و یا کم کنید.

دومین ابزار Draw یا همان ابزار های طراحی در نرم افزار ایلاستریتور ابزار Type است. این ابزار به شما امکان می دهد متن را در جایی روی صفحه قرار دهید، اما ابزارهای نوع توسعه یافته امکانات بیشتری را برای موقعیت یابی متن ارائه می دهند.

اولین ابزار توسعه یافته که در دوره آموزش ایلوستریتور نیز به بررسی آن پرداخته میشود این است که متن را در یک شی که ایجاد کرده اید محدود می کند. مورد دوم باعث می شود متن مسیری را که شما ایجاد کرده اید دنبال کند. مسیر می تواند هر چیزی باشد، از یک مربع ساده تا یک خط منحنی متن مورد نظر شما میتواند به شکل همان شیء تبدیل شود.

سومین مجموعه ابزار Draw که در فیلم های آموزش ایلوستریتور آپارات نیز مشاهده میشود، مجموعه ابزارهای Shape است. با کلیک کردن و کشیدن در حین استفاده از این ابزارها، شکل‌های مختلف بلافاصله ایجاد می‌شوند، در حالی که با یک بار کلیک کردن روی این ابزار، فهرستی از گزینه‌ها را نمایش می‌دهد که می‌توان آنها را تغییر داد تا یک شی بیشتر مطابق با مشخصات و خواسته شما ایجاد شود.

دو ابزار آخر Draw ابزار Paintbrush و Pencil tools هستند. این ابزارها روی صفحه خطوط مختلفی را با ابعاد متغیری می کشند. ابزار Paint Brush برای نقاشی های پراکنده یا قلم طرح دار استفاده می شود. در فیلم های آموزش ایلوستریتور رایگان فرادرس نیز مشاهده خواهید کرد که ویژگی های ابزار Paintbrush را می توان با دوبار کلیک کردن روی نماد آن تغییر داد.

ابزار Pencil برای ترسیم خطوط آزاد است (بر خلاف ابزار Pen). ابزارهای Pencil گسترش یافته گزینه های بیشتری را ارائه می دهند. به عنوان مثال ابزار Smooth لبه های یک شی را صاف می کند و ابزار Erase بخش هایی از مسیر یک شی را پاک می کند.

پیشنهاد میشود اگر نمیدانید چگونه نوار کنترل ایلوستریتور را فعال کنیم حتما مقاله مربوطه را مطالعه نمایید.

Manipulation Tools در ایلوستریتور
Manipulation Tools در ایلوستریتور

Manipulation Tools در ایلوستریتور

اولین ابزار Manipulation که به آن خواهیم پرداخت ابزار چرخش است که یک جسم را حول محور چرخش خود می‌چرخاند. ابزار چرخش توسعه‌یافته ابزار Twirl است که شکل‌ها را کشیده و به طرح‌های منحصربه‌فرد می‌چرخاند.

ابزار دوم ابزار Scale است. مقیاس‌بندی اندازه یک شی را تغییر می‌دهد. ابزار توسعه یافته Reshape با افزودن یا تفریق نقاط لنگر، اشیا را تغییر شکل می دهد.

ابزار Reflect یک شی را روی یک محور منعکس می کند و همچنین ابزار Skew در این نرم افزار یک شی را کج می کند.

ابزار Free Transform که در آموزش ایلوستریتور سعید طوفانی نیز مشاهده میشود یک شی را می چرخاند، مقیاس می دهد، منعکس می کند، برش می دهد، تحریف می کند یا چشم انداز یک شی را تغییر می دهد.

همانطور که در فیلم های آموزش گام به گام ایلوستریتور که در بخش بالایی قرار داده ایم مشاهده میکنید، این ابزار یک روش آزادانه قابل دستکاری برای تأثیرگذاری بر اشیاء به تمام روش هایی است که ابزارهای فوق انجام می دهند.

ابزار Blend دو یا چند شی و رنگ آنها را با هم ترکیب می‌کند تا به جلوه‌هایی دست یابد که ایجاد آنها دشوار بوده و تنها با ادغام کردن دو شیء قابل انجام است. ابزار Trace silhouette نقاط یک شیء را در نرم افزار ایلاستریتور ردیابی می کند.

آخرین ابزار Manipulation که در مورد آن بحث خواهیم کرد نمودار است. این ابزار واقعاً یک ابزار Manipulation نیست و در واقع در نسخه‌های بعدی Adobe Illustrator، حتی در بخش ابزار Manipulation ظاهر نمی‌شود. بدیهی است که ابزار Graph و گزینه‌های توسعه‌یافته آن به شما این امکان را می‌دهد که انواع نمودارها را در طرح خود وارد کنید.

لازم به ذکر است، آموزشگاه آریا تهران این گزینه را به هنرجویان خود داده است تا پس از اتمام دوره و گرفتن مدرک بین المللی قادر به مشاهده آگهی های استخدام ایلوستریتور و در نتیجه درآمد زایی نمایند.

آموزش ایلوستریتور مقدماتی
آموزش ایلوستریتور مقدماتی

آموزش ایلوستریتور حرفه ای

در پکیج فیلم های آموزش ایلوستریتور حرفه ای آریا تهران مواردی همچون:

  • آموزش تایپوگرافی با ایلوستریتور
  • آموزش تایپوگرافی چهره در ایلوستریتور
  • آموزش ترفندهای ایلوستریتور
  • آموزش تصویر سازی ایلوستریتور
  • آموزش حاشیه ایلوستریتور
  • آموزش حذف پس زمینه در ایلوستریتور
  • آموزش خط چین در ایلوستریتور
  • آموزش خط کوفی بنایی در ایلوستریتور
  • آموزش خط کوفی در ایلوستریتور
  • آموزش طراحی شال و روسری با ایلوستریتور
  • آموزش طراحی لوگو حرفه ای با ایلوستریتور
  • آموزش طراحی چهره با ایلوستریتور
  • و…

را با بالاترین سطح کیفیت و با مقرون به صرفه ترین قیمت به شما عزیزان عرضه نموده ایم. این فیلم های آموزشی توسط استاد دوره اموزشی نرم افزار ایلاستریتور و به زبان فارسی ضبط شده است و در بخش کامنت ها و نظرات دوره میتوانید هرچه سوال در رابطه با هر یک از فیلم های آموزشی دارید از استاد بپرسید.

بسیاری از افراد به دنبال آموزش ایلوستریتور اندروید و یادگیری این نرم افزار با اندروید هستند، اما باید بگوییم این نرم افزار یکی از نرم افزار های گرافیکی کامپیوتری می باشد و برای انجام طراحی و کار های گرافیکی در آن باید از سیستم هایی همچون کامپیبوتر و یا لپتاب استفاده نمود.

ابزار های دیگر در آموزش ایلوستریتور که در آموزش ایلوستریتور طراحی لباس نیز به برسی آن پرداخته ایم عبارتند از ابزار Eyedropper که به شما امکان می‌دهد از هر نقطه روی صفحه یک رنگ را نمونه‌ برداری کنید و آن رنگ را در جای دیگری دوباره استفاده کنید، و Paint Bucket که اشیا را با رنگ انتخابی فعلی پر می‌کند.

ابزار Scissors در Illustrator بر خلاف اسم آن که به معنای قیچی می باشد به طور معمول برای برش و یا چسباندن دو شیء نبوده و در عوض ابزار Scissors مسیرهای شی را به دو قسمت تقسیم می کند.

ابزار Knife بسیار شبیه به ابزار Scissors است که به جای تقسیم یک مسیر، اشیا را به دو قسمت بخش مجزا تقسیم می کند. ابزار Hand به شما امکان می دهد مکان فعلی طراحی خود را روی صفحه جابجا کنید، ابزار Page ناحیه قابل چاپ را برای طراحی شما تعریف می کند و ابزار اندازه گیری در این نرم افزار فاصله بین هر دو نقطه را اندازه گیری می کند.

شما عزیزان میتوانید برای خرید کتاب آموزش ایلوستریتور و مشاهده نمونه سوالات فنی حرفه ای این نرم افزار همین حالا کلیک کرده و یا با یکی از شماره تلفن های آموزشگاه فنی حرفه ای آریا تهران تماس حاصل فرمایید.

ابزار رنگ در ایلوستریتور

آخرین ابزاری که در آموزش حرفه ای ایلوستریتور در مورد آن بحث خواهیم کرد، ابزار Color Picker است. Color Picker یا همان ابزار انتخاب رنگ در نرم افزار ایلاستریتور به صورت عادی سفید رنگ بوده و یک مربع کوچک سفید در بخش رنگ ها می باشد.

پالت رنگ در ایلوستریتور

پالت رنگ در آموزش ایلوستریتور برای تعریف رنگ های اشیاء و استروک یا همان خط دور آن ها استفاده می شود. بسته به طرح رنگی (RGB یا CMYK) که انتخاب می کنید، یک پالت رنگ متفاوت نمایش داده می شود. پالت رنگ نرم افزار ایلوستریتور به صورت پیش فرض برای طرح رنگ CMYK می باشد.

رنگ ها را می توان از طیف رنگ انتخاب کرد یا دقیقاً با مقادیر عددی در فیلدهای سمت راست این ابزار تعریف نمود. این ابزار همانند Color Picker، در گوشه سمت چپ بالا صفحه این نرم افزار نشان داده می شود در حالی که stroke در بخش لایه ها نشان داده می شود.

پالت گرادینت در ایلوستریتور
پالت گرادینت در ایلوستریتور

پالت Transparency یا همان شفافیت در نرم افزار ایلاستریتور برای تغییر حالت ترکیب و کدورت اشیاء، گروه‌ها یا لایه‌ها استفاده می‌ شود. شما با استفاده از این بخش در آموزش ایلوستریتور پیشرفته قادر به انجام تمامی کارهای گرافیکی خواهید بود.

در فیلم های موجود در این صفحه میتوانید آموزش طراحی جعبه با ایلوستریتور، آموزش طراحی لوگو در ایلوستریتور ،آموزش نصب ایلوستریتور ۲۰۲۲ ، آموزش نصب ایلوستریتور ۲۰۲۳ و به صورت جامع آموزش کامل ایلوستریتور را مشاهده نمایید.

در پکیج آموزش ایلوستریتور آموزشگاه آریا تهران تمامی سرفصل های مهم آموزش این نرم افزار را به صورت جامع و صفر تا صد آموزش خواهید دید. این پکیج در مقایسه با آموزش ایلوستریتور فاطمه میرزایی و فیلم های آموزش ایلوستریتور فرادرس کامل تر بوده و قیمت پایین تری را نیز دارا می باشد. لازم به ذکر است، شما عزیزان میتوانید آموزش کامل ایلوستریتور pdf را نیز پس از اتمام دوره دانلود نمایید.

سوالات متداول

آموزش ایلوستریتور پروژه محور به چه صورت است؟

آموزش ایلوستریتور پروژه محور به این صورت می باشد که در آن هنرجویان همراه با استاد یک پروژه و یک طرح مانند کارت ویزیت را طراحی می نمایند. دوره های آموزشی آریا تهران به صورت پروژه محور می باشد.

آموزش خروجی گرفتن از ایلوستریتور چگونه است؟

خروجی گرفتن از ایلوستریتور یکی از مباحثی می باشد که در فیلم های آموزشی نرم افزار ایلاستریتور برای شما عزیزان به صورت جامع توضیح داده ایم.

قیمت آموزش ایلوستریتور چقدر است؟

قیمت آموزش ایلوستریتور و یا هزینه آموزش ایلوستریتور در هر آکادمی و یا وبسایتی متغیر می باشد. شما عزیزان میتوانید برای کسب اطلاعات در رابطه با قیمت این فیلم ها وارد صفحه شوید.

آموزش ایلوستریتور چیست؟

آموزش ایلوستریتور مجتمع فنی آریا تهران یکی از جامع ترین و کاربردی ترین آموزش ها در رابطه با انواع ابزار و کاربرد آن ها در نرم افزار ایلاستریتور و طراحی های مختلف می باشد.

بهترین کلاس آموزش ایلوستریتور کجاست؟

بهترین کلاس آموزش ایلوستریتور در ایران، دوره های آموزشی ایلوستریتور آموزشگاه فنی حرفه ای آریا تهران می باشد. در این صفحه برای شما عزیزان کامل ترین فیلم های آموزشی نرم افزار ایلوستریتور را قرار داده ایم.

نقد و بررسی‌ها

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “آموزش ایلوستریتور”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.